Velleman K8062
-
- Reklama
Velleman K8062
Dobry den mam takovy problem a nevim jak dal, koupil jsem si USB-DMX velleman k8062 a nejak nechce po zapojeni do usb komunikovat s pocitacem, nevite jak s tim? popripadne nejake zkusenosti?
Re: Velleman K8062
a nepotrebuje to neakyovladac nainstalovat?
A v ktoromsi vlakne tu sa riesilo ze myslim pod vistu neake tie chybajuce suborry ci take nieco,
mozno to skus pohladat vo vlakne usb dmx a vsetko okolo toho alebo takneak to malo nazov.
A v ktoromsi vlakne tu sa riesilo ze myslim pod vistu neake tie chybajuce suborry ci take nieco,
mozno to skus pohladat vo vlakne usb dmx a vsetko okolo toho alebo takneak to malo nazov.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ano, mě to dělalo problém s DMX Pipe u NTB ASUS a Win Vista, bylo potřeba doinstalovat nějaký KB záplaty z webu Asusu.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
mam Win7, ovladace pro usb/dmx jsem nainstaloval a taky mam notas hp 625 jake ovladace od vyrobce mam doinstalovat???
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jsou to nějaký hotfixy od MS, třeba u Asusu byly pod Ostatní aplikace.
U HP je docela dobrej download manager pro aktualizace ovladačů a pokud máš origo instalaci od HP, měl by už být nainstalovaný.
Ještě, tím že nechce komunikovat s počítačem máš na mysli, že ho PC ve správci nevidí vůbec, nebo je tam s chybou, nebo jen nekomunikuje program. Pak napiš jaký.
U HP je docela dobrej download manager pro aktualizace ovladačů a pokud máš origo instalaci od HP, měl by už být nainstalovaný.
Ještě, tím že nechce komunikovat s počítačem máš na mysli, že ho PC ve správci nevidí vůbec, nebo je tam s chybou, nebo jen nekomunikuje program. Pak napiš jaký.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
píše mi to chybu 43
Myslím, že se nedopustím žádného reklamního prohřešku, když ti doporučím pro hledání rady na problém s instalací převodníku, zkusit oslovit počítačové fórum pc-help.cz
Co nejde silou, jde ještě větší silou...