Jukeboxy
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
-
vestaxo1
Jukeboxy
Chlapi.Snáď už každý z vás seděl v hospodě, kde hrál džúbox...Jo to vůbec možný? Tak nenormální zvuk...Já asi neslyšel dobrej jukebox.Co se z toho líne..Jen to nedávejte za vinu formátu.Nejsem netopýr jak vy, jenom D.J., ale slušná Vbr..to je o něčem jiném.Kerý hovado tomu dělá preset? Jakoby by bylo to hovado jedno...Tam jde asi o jedno: úplně nejvyšší spl a je jedno na kerý frekvenci..díry nenormálni...
Re: Jukeboxy
Opravoval jsem něco takovýho už 3x, průserů je tam tolik, že to nemá cenu ani řešit.
1) mizerná kvalita MP3jek, skoro ve všech automatech patrně stejný zdroj dat - původce té či oné MP3ky. U alba Lucie Bílá Jampadampa je slyšet zkreslení při vyšší hlasitosti v songu - u všech stejný jev. Proto moje domněnka ohledně dat.
2) standardní zvukovka, ta co byla zrovna po ruce nebo byla onboard a byla nejlevnější.
3) zesilovač osazený monolitickými IO, poddimenzovaný zdroj
4) repro NO NAME, v lepším případě TVM - ty nejlevnější
5) ozvučnice v podstatě neřešená dle potřeb reproduktorů, je to jenom krabice, do který se to "nějak" našroubuje. Když to drnčí moc, nacpu tam molitan.
Dodavatelů je spousta, stejně tak i provedení, výše napsané platí pro jukeboxy v okolí Brna.
Neposlouchej to, UTÍKEJ!!!!