Levný bezdrátový set
-
- Reklama
Re: Levný bezdrátový set
Myslím, že Maník hledá něco takovýho http://www.proaudio.sk/bezdrotove-syste ... et---6930/ ergo koupit a do roka radši vyhodit...
Ale po zkušenosti z uplynulého víkendu tohle opravdu nemůžu doporučit. Měl RH kopii klasické Shure SM58. Signál se sice udržel (místy zněl "utnutě"), ale když zpěvákovi došla baterka (bohužel až na poslední dvě písničky) a přešel na nejbližší drát (Beta58), tak celý zpěv jasně prokoukl a bylo mu asi třikrát víc rozumět.....
Tipuju, že s kvalitou zvuku toho náhlavního to bude podobně zlé.
PS: to je jakýsi postkomunistický přístup tady, ale těžko někomu vysvětlit, že kvalita zadarmo neexistuje...
Ale po zkušenosti z uplynulého víkendu tohle opravdu nemůžu doporučit. Měl RH kopii klasické Shure SM58. Signál se sice udržel (místy zněl "utnutě"), ale když zpěvákovi došla baterka (bohužel až na poslední dvě písničky) a přešel na nejbližší drát (Beta58), tak celý zpěv jasně prokoukl a bylo mu asi třikrát víc rozumět.....
Tipuju, že s kvalitou zvuku toho náhlavního to bude podobně zlé.
PS: to je jakýsi postkomunistický přístup tady, ale těžko někomu vysvětlit, že kvalita zadarmo neexistuje...
Já myslím, že hlavní chyba je v nepochopení toho, že věc může být složitější, než se na první pohled zdá. Ono totiž teoreticky lze přeci použít třeba toto:
http://www.mall.cz/chuvicky/motorola-mbp-8
Má to přeci bezdrátový přenos hlasu a velice citlivý mikrofon, stojí to pár stokorun....ale jaksi to není zrovna ono. Mimochodem, točí se na kameru? Zbytečné. Stačí telefon s BT mikrofonem a je přeci vyřešeno, k čemu vyhazovat další peníze za zbytečnosti...
Že někdo někde na ebayi prodává bezdrátový FM přenos za pár dolarů neznamená, že taková technika má stát jen pár dolarů a zbytek je jen okrádání. To je asi jako kdybych řekl, že student na brigádě bere 70 kč/hod, takže cena lidské práce je přeci 70 Kč hod. Což jistě potěší nějakého experta, který 10 let studoval, co rok jezdí na několik školení a musel investovat do valstní výbavy statisíce....
http://www.mall.cz/chuvicky/motorola-mbp-8
Má to přeci bezdrátový přenos hlasu a velice citlivý mikrofon, stojí to pár stokorun....ale jaksi to není zrovna ono. Mimochodem, točí se na kameru? Zbytečné. Stačí telefon s BT mikrofonem a je přeci vyřešeno, k čemu vyhazovat další peníze za zbytečnosti...
Že někdo někde na ebayi prodává bezdrátový FM přenos za pár dolarů neznamená, že taková technika má stát jen pár dolarů a zbytek je jen okrádání. To je asi jako kdybych řekl, že student na brigádě bere 70 kč/hod, takže cena lidské práce je přeci 70 Kč hod. Což jistě potěší nějakého experta, který 10 let studoval, co rok jezdí na několik školení a musel investovat do valstní výbavy statisíce....
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
-
Návštěvník
Ja si myslím, že nejaké riešenie prenho určite existuje ale hladá ho na zlom fóre, tu mu nikto jeho problém nevyrieši, pretože tu su tu ludia s inými skúsenosťami a ambíciami.
Ono to není o ambicích. Tazatel má pocit, že mu stačí řešení nižší kvality. Není to tím, že by to řešení nemělo vady. Spíš je tazatel nevidí. A je jen otázka času, kdy je uvidí a bude hledat nějaký pořádný set a to co nakoupil teď, nikde neprodá.
-
MADMAX
škoda že už to tady maník zatnul. Tomu by se krásně nadávalo.... 
Já bych doporučil jezdit za zvukařským autem, třeba něco vypadne z korby 
Nebo třeba já mám doma nějakou rozbitou starou klipsnu, tak když si posbírá součástky, má mikrák
S tím bezdrátem nevím, ale kdysi jsem měl plánek na malou štěnici pracující FM pásmu. Rušilo se to s rádiem, ale bylo to trochu laditelné. Příjem na klasickém rádiu. Já bych doporučil walkmen. Pokud teda dnešní mladí ví, co to je....

Nebo třeba já mám doma nějakou rozbitou starou klipsnu, tak když si posbírá součástky, má mikrák
S tím bezdrátem nevím, ale kdysi jsem měl plánek na malou štěnici pracující FM pásmu. Rušilo se to s rádiem, ale bylo to trochu laditelné. Příjem na klasickém rádiu. Já bych doporučil walkmen. Pokud teda dnešní mladí ví, co to je....
-
MADMAX
Škoda že je již po smrti Vasil Ivanovič Televiděnko, vynálezce televize; třeba by nějaký systém doporučil. (Již v roce 1896 přenášel v Treťjakovské galerii obraz z místa na místo - samozřejmě bezdrátově). Ovšem pravda je, že přenést zvuk může být podstatně složitější... není ho jak uchopit...
Zdravím. Potřebuji koupit bezdrátový mikrofon na mluvené slovo. Zaujal mne tenhle set, co na to říkáte? http://kytary.cz/samson-stage-5-handhel ... /HN140787/
Je to jen a pouze na mluvené slovo. (Projev starosty při různých akcí, komentáře při dětském dni, atp.)
Díky.
Je to jen a pouze na mluvené slovo. (Projev starosty při různých akcí, komentáře při dětském dni, atp.)
Díky.
na to bych vzal tohle:
http://kytary.cz/akg-wms45-vocal/HN114572/
mám s ním dobré zkušenosti. ALE: Mám ho už starší a mám ho v pásmu, ve kterém ho od 1.1.2013 nemohu užívat. No a během roku v tom pásmu spustili nějaké vysílání, takže, pokud to zapnu, šumí to. Když jsem zvučil v bývalém protiatomovém bunkru, fungoval... Jinak ho mám už k ničemu.
tento nový je v pásmu 500 - 865 MHz
Nicméně můžeš užívat mikráky v pásmu od 470–789 MHz. (a další)
Od roku 2015 má být na 100% použitelné pásmo 470–694 MHz
Takže do budoucna by měl být použitelný.
http://kytary.cz/akg-wms45-vocal/HN114572/
mám s ním dobré zkušenosti. ALE: Mám ho už starší a mám ho v pásmu, ve kterém ho od 1.1.2013 nemohu užívat. No a během roku v tom pásmu spustili nějaké vysílání, takže, pokud to zapnu, šumí to. Když jsem zvučil v bývalém protiatomovém bunkru, fungoval... Jinak ho mám už k ničemu.
tento nový je v pásmu 500 - 865 MHz
Nicméně můžeš užívat mikráky v pásmu od 470–789 MHz. (a další)
Od roku 2015 má být na 100% použitelné pásmo 470–694 MHz
Takže do budoucna by měl být použitelný.
To je absolutně přes rozpočet.
EDIT: Předtím jsem jej neuvedl, max 2500Kč.
EDIT: Předtím jsem jej neuvedl, max 2500Kč.
tak kup drátový.
Listen... and enjoy the sound
Ha ha ha...
Drátového se potřebuju zbavit. Lepší se možná poradit jinde a ne někde, kde jsou zakomplexovaní jedinci...
Drátového se potřebuju zbavit. Lepší se možná poradit jinde a ne někde, kde jsou zakomplexovaní jedinci...
-
marass
mas pravdu, radsi jdi nekam jinam... ty totiz nechces poradit, ty jenom potrebujes, aby ti tu sracku nekdo schvalil
Tak proc doprdel* nenapisou rovnou, ze je to sracka a na mluvene slovo se to nehodi. Ja bych to prijal, ale ne mi tady posilat detskou chuvicku...
EDIT: Ale nechapu na co mi bude AKG za 5 tisic, kdyz do toho bude mluvit starosta 5x zarok na sale v hospode
EDIT: Ale nechapu na co mi bude AKG za 5 tisic, kdyz do toho bude mluvit starosta 5x zarok na sale v hospode