Monitory na akci - Tapco TH-15 vs Behringer B212A

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
pepan
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od pepan » stř 12. lis 2008 21:22:14

Chtěl bych trochu oživit toto téma,jelikož taky trochu pátrám jaké malé aktivy koupit pro můj svatební a sváteční DJ.Svatební proto,protože s tím budu hrát max. svatby,spíš ale nějaké životní jubilea a sváteční proto,protože to budu používat opravdu svátečně,několikrát do roka. :)

Po dlouhém pátrání jsem vybral B212A,prý hrají na svou cenu překvapivě dobře,jsou malé,váží jen 15kg a naprostá většina reakcí je kladná,až mě to samotného překvapilo.Bohužel na českém netu jsem nenašel žádný konkrétní názor,většina názorů jen velmi povrchně zavrhuje nebo doporučuje tu nebo onu značku.

Najde se někdo kdo je má,nebo s nimi má aspoň nějakou zkušenost?
Třeba jb007,koupil jsi je nakonec?

http://pro-audio.musiciansfriend.com/pr ... te&so=desc
http://www.amazon.com/review/product/B0 ... ewpoints=1

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » stř 12. lis 2008 23:55:56

Jezis Pepane, prijd si je poslechnout ... usetris hodiny vysedavani pred monitorem.

jinak ja s nima zkusenost mam, ale ja tu mam zakazano mluvit ;-] .

pepan
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od pepan » čtv 13. lis 2008 9:29:29

Njn,hodiny jsem před monitorem strávil nejen hledáním recenzí,ale i hledáním kde by se na severovýchodním konci republiky dalo B212A-B215A slyšet v akci,bohužel jsem taky moc úspěšný nebyl.
Proto se ptám aspoň takhle,do Prahy kvůli tomu nepojedu,ale i tak dík za nabídku.
Nešlo by aspoň něco naznačit? :wink:

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » čtv 13. lis 2008 9:51:36

Nešlo by aspoň něco naznačit? :wink:
... my nesmime ani naznacovat ! ;-)

pepan píše:Njn,hodiny jsem před monitorem strávil nejen hledáním recenzí,ale i hledáním kde by se na severovýchodním konci republiky dalo B212A-B215A slyšet v akci,bohužel jsem taky moc úspěšný nebyl.
Proto se ptám aspoň takhle,do Prahy kvůli tomu nepojedu,ale i tak dík za nabídku.
... tak zaridime aby tam byly. Kdyz se mi ozves mailem na safa@audiopro.cz tak je posleme nejakemu dealerovi na sever a budes si je u nej moct poslechnout, to neni problem. Ktery mesto nebo kteryho prodejce mas po ruce ?

striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska » čtv 13. lis 2008 11:53:11

Když jsme u těch Behringerů..

Zákazník mi volal, že si pořídil Behringera a že mu to zlobí. Bedna vrčí. Tak jsem se s ním chvíli bavil jak to má zapojené atd a zjistil jsem, že hudbu pouští z notebooku. V tu chvíli mi to bylo jasné, tak jsem mu řekl, ať zkusí booka vytáhnout ze sítě nebo ať si na prodlužovačce odřízne 0. A bylo hotovo, už nic nevrčí a je spokojený.

Za ty peníze je to dle mého názoru dobrý kup. Určítě lepší než Omnitronic, Skytec a další šílenosti...

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » čtv 13. lis 2008 14:42:27

striska píše:Když jsme u těch Behringerů..

Zákazník mi volal, že si pořídil Behringera a že mu to zlobí. Bedna vrčí. Tak jsem se s ním chvíli bavil jak to má zapojené atd a zjistil jsem, že hudbu pouští z notebooku. V tu chvíli mi to bylo jasné, tak jsem mu řekl, ať zkusí booka vytáhnout ze sítě nebo ať si na prodlužovačce odřízne 0. A bylo hotovo, už nic nevrčí a je spokojený.
.
... a takovejch lidi mi denne vola nekolik... samozrejme nemusim pripominat ze prvni je na vine vzdycky Behringer ... pak az chyba cloveka nebo jine techniky. To uz holt jsou tady v ty muzikantsko-zvukarsky branzi takovy predsudky. No nic ...

Jeste mne napadlo ... nedavno si tyhle bedny tusim kupoval pan Samal co si pise web Cybermuff - viz http://www.cybermuff.cz/ . Muzes se ho zkusit zeptat na jeho zkusenosti ... ma na webu i ICQ kontakt a podle toho co mi rikal tak mu dost lidi pise o radu (psal na svuj web nejaky svoje zazitky s aparaty Bugera).

Jinak nabidka poslani treba ... do Opavy nebo kam to mas blizko samozrejme plati ;-)

striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska » čtv 13. lis 2008 21:40:21

safa píše:
striska píše:Když jsme u těch Behringerů..

.
... a takovejch lidi mi denne vola nekolik... samozrejme nemusim pripominat ze prvni je na vine vzdycky Behringer ... pak az chyba cloveka nebo jine techniky. To uz holt jsou tady v ty muzikantsko-zvukarsky branzi takovy predsudky. No nic ...

Jeste mne napadlo ... nedavno si tyhle bedny tusim kupoval pan Samal co si pise web Cybermuff - viz http://www.cybermuff.cz/ . Muzes se ho zkusit zeptat na jeho zkusenosti ... ma na webu i ICQ kontakt a podle toho co mi rikal tak mu dost lidi pise o radu (psal na svuj web nejaky svoje zazitky s aparaty Bugera).

Jinak nabidka poslani treba ... do Opavy nebo kam to mas blizko samozrejme plati ;-)
Teď jsem to nechopil, já jsem ten příspěvěk nemyslel špatně proti Behringerům, právě naopak.

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » pát 14. lis 2008 10:12:32

striska píše:Teď jsem to nechopil, já jsem ten příspěvěk nemyslel špatně proti Behringerům, právě naopak.
... ja to vim, jen pisu ze takovejhle lidi (nechci tim rict JAKO TY, to si mylne vztahujes na sebe ;-) , myslim tim jako zakaznik co ti volal ) mi vola taky nekolik denne. Samozrejme jsem pochopil ze pribeh nakonec dobre dopadnul ;-)) ... jen obecne poukazuju na mnohdy zcela zbytecny a neopodstatneny predsudky proti tehle znacce.

Gustav
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Gustav » sob 15. lis 2008 13:31:54

[/b] :lol:
Zvukař = Gusta , Safo - Behringře ](*,)

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » sob 15. lis 2008 16:41:57

No konecne, to je Gusta podle meho gusta ! Uz jsi mi tu vazne chybel, stary brachu ! ;-D

pepan
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od pepan » ned 16. lis 2008 12:27:11

safa - tak tomu se říká péče o zákazníka 8) ,díky za nabídku.Nicméně to už je zrovna objednám na netu a přinejhorším je do 14 dnů vrátím.
No,vypadá to,že za ty peníze nic lepšího v této kategorii neseženu,takže pokud se definitivně rozhodnu něco koupit,tak to nejspíš budou tyto.

Ještě co se týče akustického výkonu.Jakou akci se s tím dá zvládnout?Věřím,že na svatby to stačit bude,tam je stejně vždycky problém,že si pořád senioři stěžují,že je to moc nahlas,i když je zrovna pauza a hraje něco k poslechu.Ale co třeba nějaká taneční párty o 40-50 lidech na parketu,dá se to zahrát s nějakou rezervou ve výkonu?

Gustav - zatím jseš dost offtopic,ale pokud máš osobní zkušenost s těmito aktivy,uvítám tvůj názor. :wink:
Naposledy upravil(a) pepan dne ned 16. lis 2008 12:55:50, celkem upraveno 2 x.

striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska » ned 16. lis 2008 12:30:04

[quote="pepan"]Ještě co se týče akustického výkonu.Jakou akci se s tím dá zvládnout?Věřím,že na svatby to stačit bude,tam je stejně vždycky problém,že si pořád senioři stěžují,že je to moc nahlas,i když je zrovna pauza a hraje něco k poslechu.Ale co třeba nějaká taneční párty o 40-50 lidech na parketu,dá se to zahrát s nějakou rezervou ve výkonu? quote]

Tam bych se možná podíval po nějakém subíku..

pepan
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od pepan » ned 16. lis 2008 12:56:10

Asi jsem to napsal trochu blbě,s tou taneční párty,z toho to vypadá že s tím chci provozovat nějaké house-techno párty,to né,měl jsem spíš napsat 40-50 tančících lidí na svatbě,kde nejsou stěžující si senioři :D .

striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska » ned 16. lis 2008 12:58:06

pepan píše:Asi jsem to napsal trochu blbě,s tou taneční párty,z toho to vypadá že s tím chci provozovat nějaké house-techno párty,to né,měl jsem spíš napsat 40-50 tančících lidí na svatbě,kde nejsou stěžující si senioři :D .
Stačí :-) Ono záleží, co od toho očekáváš. Já mám Opery 405, dříve jsem svatby a podobné akce jezdil jen 2xsatelit, ale nyní jezdím radši i se subíkem:-)

pepan
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od pepan » ned 16. lis 2008 13:32:57

Jasně sub je sub,jen kdo se má s tím tahat,zvlášť když 98% hostů na akci pak žádný rozdíl nepozná . :roll: :wink:

Odpovědět

Zpět na „Repro“