Ozvučení smyčcového kvarteta

Otázky a odpovědi z LIVE PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika)
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Marek R
Nováček fóra
Nováček fóra

Ozvučení smyčcového kvarteta

Příspěvek od Marek R »

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda jsou mikrofony DPA jsou vhodné i pro Live aplikace nebo se jedná jen o mikrofony do studia. Řeším momentálně ozvučení smyčcového kvarteta, které má doprovázet rockovou kapelu a napadlo mě jestli by se nedaly mikrofony DPA použít?
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

Pokud myslis IMK4061 tak rozhodne se daji pouzit i pro live aplikace, kuprikladu FOK na ne jel cele turne kdyz jeli s Lucii. Tyhle mikrofony byl jedinej zpusob jak ozvucit symfonak tak blizko bigbitove kapely.

Jinak pokud vim v divadle Archa na ne kazdorocne delaji Khamoro, MIG21 s nima tedka jede snuru se smyccema ... a urcite by se nasla spousta akci o kterejch nevim ;-). Takze myslim, ze rozhodne na Live vhodny jsou. Samozrejme vyzaduji citlive zachazeni nebot jsou to koule se vsemi cnostmi a necnostmi kouli.

Jinak DPA ma pro live aplikace letos novinku, smerovy nastojovy mikrofony 4099 (superkardioida) ... coz by mozna bylo taky reseni (zatim nemuzu rict zda lepsi nebot je jeste nemam ozkouseny). Vic informaci zde (at se s tim nemusim znova psat ;-) ):

http://www.audiopro.cz/novinky/10-2008/ ... ofonu.html

Obrázek

Mimochodem, tenhle tejden od stredy do nedele jsem v DPA na skoleni takze kdybys mel nejaky hodne konkretni dotazy tak se muzu zeptat primo "u zdroje" ;-) .
Marek R
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od Marek R »

Jaká je cena mikrofonů DPA IMK4061 a 4099?
Odpovědět

Zpět na „Zvučíme live a věci okolo“