Identifikace mixpultu

Analogové, digitální, powermixy, D.J. mixy...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
sako
Nováček fóra
Nováček fóra

Identifikace mixpultu

Příspěvek od sako » stř 09. dub 2014 9:14:48

Zdravím

dostal sa mi do rúk starý mix, akosi som nedokázal zistiť, čo je to za značku, tak sa pýtam tu, možno ho niekto spozná.
Vstupy a výstupy sú všetky 1/4" jack, má to 12 kanálov, evidentne je vhodný do racku (ten môj je uložený v drevenom kufri na mieru, ale dá sa vybrať)

Vedeli by ste to prípadne ohodnotiť? aspoň či to nie je kus šrotu (plánujem to predať) :-)

https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing

tu sú fotky. dikíčko.

MADMAX

Re: Identifikace mixpultu

Příspěvek od MADMAX » stř 09. dub 2014 9:48:34

trochu to připomíná hodně staré modely MITEC, ale není to. Hele, ono těch pologarážových výrobců bývala docela spousta, prostě je to nějaký no-name; ale ta výbava není (na předpokládanou dobu vzniku) zas tak špatná - pevné čtyřpásmo, 4 auxy... jestli je to šrot, to budeš muset usoudit sám, až to vyčistíš a zkusíš do toho zahrát. :D To zpracování zas tak hrozně nevypadá (ani vevnitř).

KamilV
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od KamilV » stř 09. dub 2014 10:02:54

Každopádně bych si od prodeje nic moc nesliboval, cena, za kterou to možná někdo vůbec koupí, bude dost nízká... V řádu několika stokorun do zkušebny...

Andy1985
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Andy1985 » stř 09. dub 2014 10:13:02

Na jednom madarskom fore som ti nasiel info, ze ide o rusky vyrobok, vraj velmi kvalitny a spolahlivy. A nasiel som jeden inzerat zpred dvoch rokov, kde to ponukali za 23 tisic HUF, cca 75 EUR. Snad ti to pomoze :)

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » stř 09. dub 2014 12:24:57

To neumíš nic zaostřit a ani vyfotit jeden jediný detail ? Jestli je to ruské, tak tam bude na součástkách hafo azbuky, tu poznáš ? Mně se zdá, že vidím ruské pojistkové pouzdro, ale v tom "zobrazení" si nemůže být nikdo ničím jistý. Je to samozřejmě úplně bezcenné, leda by existoval nějaký sběratel kuriozit a pár stovek by za to chtěl dát. Používat by to dneska chtěl leda nějaký blázen anebo recesista, ovšem to by to muselo mít tu azbuku i na předním panelu, což bohužel nemá.

H.M.

JirkaN

Příspěvek od JirkaN » stř 09. dub 2014 20:23:37

Uvnitř ruské součástky, typuju na ruský výrobek. Vzhledem ke stavu, který je z foto celkem zřetelný, bych to viděl ne v řádech stokorun, ale méně. Nejlepší způsob zjištění ceny, za kterou to někdo koupí, a zhodnocení, je aukce, třeba aukro. Osobně bych si to nevzal ani zadarmo, ale to je můj názor. Podobný pult jsem dal do elektroodpadu, a byl funkční.

studiogain

Příspěvek od studiogain » stř 09. dub 2014 20:41:15

opět vlídný a přátelský p. Mašín.....omlouvám se, jen poznámka, hlavně nechci ostrou konfrontaci s ním, snad jen mírnou bych snesl

exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi » stř 09. dub 2014 21:13:09

To neni "vlídnost", dneska se moc plýtvá časem plkáním o ničem.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » stř 09. dub 2014 22:56:54

tak pardon, pokud ani na slušnost není čas....a tím jsme všude pověstní (Češi, nikoliv zvukaři), snad nejsem moc sentimentální
Mašín v první řadě tzv. klasicky "vyjel" a po té se vyjádřil trochu k věci, ovšem v podstatě tak že si to má strčit někam a to tazatel asi nechtěl v prvním plánu slyšet

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » stř 09. dub 2014 23:19:44

Nech Čechy na pokoji, na to už jsem alergický. Asi i víc, než na rozmazané fotky z dálky, podle kterých chce někdo zjišťovat cenu k prodeji. Slušné je nelhat, nekrást, pomoci, poděkovat ... - kdo má dojem, že jsem tazateli lhal, okradl ho, nepomohl mu nijak ? Je na tom ta azbuka nebo není ? Podle mne by bylo velice slušné, ke všem, kteří se tady snažili, aspoň toto zodpovědět. Budeme rádi, pokud jsme se trefili a příště třeba zase někomu zkusíme něco identifikovat a ocenit. Pseudokorektní plky ještě nikdy nepomohly nikomu a kálení do vlastního hnízda taky ne. A navíc jsou tady zcela OT a patří zřejmě do Baru :-)

H.M.

studiogain

Příspěvek od studiogain » čtv 10. dub 2014 9:07:56

Moudrý [-o< , extrémně korektní p. Mašín, alespoň mi netykej...a neříkej co mám dělat, tímto bych to uzavřel.

KamilV
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od KamilV » čtv 10. dub 2014 12:31:16

OT: některé věci mi taky můžou vadit, ale zrovna tykání je na internetových fórech běžné a nepovažoval bych to za neslušnost.
Chápu, že to někdo neskousne, ale je zajímavé, že si to vydobívá slovy "alespoň mi netykej". Ty mně ne, ale já tobě jo? [-o<

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » čtv 10. dub 2014 12:50:50

Jo, je to takový internetový zlozvyk, každému hned tykat, ale prostě už mi to taky přijde přirozenější a vykání zde poněkud strojené. Osobně obvykle vykám, i lidem se kterými se znám dlouhá léta.
Nevidím nikde, že bych nicku studiogain říkal, co má dělat. Zcela evidentně jsem reagoval na jakéhosi Návštěvníka. Jestli jste jeden a ten samý, tak se dohodněte, jak se budete tady označovat, ono se nějaké nejisté entitě vyká dost těžko. A taky si ujasněte, jestli snesete mírnou konfrontaci anebo jestli to raději uzavřete.

H.M.

studiogain

Příspěvek od studiogain » čtv 10. dub 2014 18:50:06

uzavřeno....

Draug
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Draug » čtv 10. dub 2014 20:42:58

Někdy tazatele nechápu... Přijdou s otázkou, potřebují pomoci, někdy si bez ní neví jinak rady (zda je tomu tak i v tomto případě, to netuším) a hnedka se ohání svými právy na slušnost a vykání, když jim pan Mašín odpoví.

Kdyby si prošli byť jen část tohoto fóra, tak zjistí, že pan Mašín se rychle rozčílí.
Zjistí ale také, že sem přináší obrovské množství pravdivých informací, faktů, grafů, výsledků měření a čeho ještě, bez kterých bychom se špatně obcházeli. Zároveň také zjistí, že lidem možná příliš rázně, ale oprávněně vytýká konkrétní věci. Kdyby si každý výtku pana Mašína vyslechl jednou, přenesl se přes urážku na své důstojnosti a zachoval se podle toho, co mu pan Mašín píše, bylo by zde polovina příspěvků a dvojnásobek informací.

Například, pokud chcete identifikovat součástku, je doopravdy potřeba každý detail a co nejlepší kvalita a rozlišení snímku. To je prostě fakt.
Pokud chcete pomoc, uvědomte si, že (možná ne v jiné sféře, ale ve zvukařině) je pan Mašín v 90% nad tazatelem a může si tykat a být hrubý (což je silné slovo, pan Mašín sice mluví upřímně, ale nikdy přímo urážlivě či sprostě) na koho chce.

Omlouvám se za OT, nedokážu tazateli odpovědět. Možná bych příště mohl, kdyby na identifikaci spolupracoval a já si zde odpověď přečetl...

Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“