Zvuková karta M-Audio v Cubase

Otázky a odpovědi ze STUDIOVÉ PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika).
Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
medvidek180

Zvuková karta M-Audio v Cubase

Příspěvek od medvidek180 » ned 11. kvě 2014 0:45:03

Dobrý den, nenašel by se prosím nějaký dobrý člověk, který by mi poradil, jak bych sprovoznil externí zvukovou USB kartu M-Audio MOBILEPRE v Cubase SX z roku 2003?? Operační systém mám Win7/64bit. Ovladač ke kartě, jsem našel, stáhl a funguje to, ale v Cubase ne. Stáhl jsem si ASIOALL, nainstaloval (snad dobře), ale když to na něj přepnu v Cubase, tak to stále hraje z Realtek. Prosím poraďte, co dělám stále špatně. Moc a moc děkuji. Michal.

Harman
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Zvuková karta M-Audio v Cubase

Příspěvek od Harman » ned 11. kvě 2014 10:48:43

M-Audio ASIO podporuje, Cubase taky. Jestli ti to přes Asio4all hraje z integrované, koukni do nastavení asio4all ovladačů.

MetalWave
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od MetalWave » pon 12. kvě 2014 11:23:14

Integrovanu kartu treba zakazat v BIOSe ( pokial ju na nieco este nepotrebujes ), nastavit spravny Asio ovladac na tvoju kartu a vyskusat :-)

pavlii
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii » úte 13. kvě 2014 8:26:42

Jen tak na okraj - co pořád máte všichni s tím zakazováním integrované zvukovky v BIOSu? To je až ta poslední "štace", když všechno selže. OS nebude mít žádné problémy se 2+ zvukovkami (sám mám 4) a jde jen o to to umět správně nastavit (asi proto se většina lidí schovává za ten BIOS 8) nic ve zlém). Naopak je to výhoda - OS mu nebude zvukovku na práci obsluhovat pořád, ale jen v těch aplikacích, kde je třeba (zde Cubase).

Chce to občas problémy i řešit a ne jen se jim vyhýbat ;-)

P.
Obrázek
home recording: Cubase Pro 12, WaveLab Pro 11 / Dynaudio BM6 + A500 / Antelope Discrete 8 Pro SC

Odpovědět

Zpět na „Nahrávání a práce ve studiu“