Přechod Analog Digital
-
- Reklama
Re: Přechod Analog Digital
Ano, přesně jak jsi Bláho napsal, že sis všiml co soundcraft na ministageboxu udělal, nevím jestli podpásovku, ale udělal na výstupech 8 analog výstup + 4 AES/EBU ve stereu. Myšleno je možná to, že 8 analog máš na in Eary nebo na odposlechy a zbytek jako na PA, kde ty lepší zesilovače už vstupy v AES/EBu mají....No na rovinu, prostě prakticky máš 6 aux + 2 PA. To je řekl bych docela slabina proti konkurenčním řešení. Nic méně, když se podíváš na ministagebox 32/16 ze zadu, uvidíš přípravu na další dvě karty, které budou tento ministagebox rozšiřovat o další vstupy a výstupy. Karty by se měly ukázat na trhu v průběhu tohoto roku. A měly by být cenově dostupné. To na okraj, dříve než se konkurence po tomto nedostatku sveze. Potom tato slabina bude prakticky výhodou.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vidíš toho jsem si nevšim, vždycky je mini SB focen jen zepředu, ale v manuálu je i pohled zezadu a opravdu tam záslepky jsou, odhaduju to na 2x po 12XLR konektorech.
A mě bylo divný to označení písmeny A, C a pak I a ono to bude:
front A 1-8, B 9-16, C 17-24, D 25-32
back (asi) E 1slot 1-8, F 1slot 9-12, G 2slot 1-8, H 2slot 9-12
front I 1-8, J 9-12(AES 9-16)
A mě bylo divný to označení písmeny A, C a pak I a ono to bude:
front A 1-8, B 9-16, C 17-24, D 25-32
back (asi) E 1slot 1-8, F 1slot 9-12, G 2slot 1-8, H 2slot 9-12
front I 1-8, J 9-12(AES 9-16)
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
BTW, při diskuzích o malých digitálech se tu asi ještě nezmínil QSC TouchMix-16. Sympatický prcík.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Ještě se nikdo neptal na tohle: http://line6.com/stagescape-m20d/
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
SC robi verziu stageboxu aj s 16 analog vystupmi
tak nakonec po odzkoušení a promyšlení jsem se rozhodl pro SC SI performer2 + mini stagebox32 i pro to že jsem se dostal na velmi příjemnou cenu v USA (o třetinu méně jak zde)... každopádně děkuji za názory všem zúčastněným
Nyní přijde na řadu PA...
Nyní přijde na řadu PA...