Jak na tupé dj's
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
Re: Jak na tupé dj's
To je vtip nebo pravda? Protože pokud pravda, tak je to geniální 
-
JirkaN
Proč by to měl být vtip? Jasně že je to pravda. No, pokaždé to není vondráčková, ale i jiné totální blbosti, někdy i maskované k jeho stylu. Ale co je důležité, nedělám ze sebe blbce já, že bych omezoval zvuk, ale dělá ho ze sebe DJ, protože on pouští CD, a při tomto jevu se lidi dívají blbě na něho.
Použil jsem to už nesčetně krát a vždycky to 100% fungovalo.
Jen si to dobře nastav na pultu, nejlíp předem ve skladu, abys ses neprozradil.
Použil jsem to už nesčetně krát a vždycky to 100% fungovalo.
Jen si to dobře nastav na pultu, nejlíp předem ve skladu, abys ses neprozradil.
-
JirkaN
Jinak řečeno, ono to v reálu vypadá, že neumí míchat a je k smíchu.
-
MADMAX
2 Jirka N.: To je rozkošný. Porazme je jejich vlastními zbraněmi - Vondráčkovou, Kotwaldem s Hložkem, Michalem Davidem...

Taky se mi toto řešení líbí úplně maximálně! Aneb: "Zelený jak sedma náš dýdžej z toho byl! Minut pár po jedné se nafoukl jak balón! Minut pár po jedné mu Péťa zkazil kšeft":-))) A zvukař byl v pohodě, v pohodě...
))
Jsem zmatkař, někdy. No a?
-
jozo.mituch
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
1, dobre nastavený procesing, v prípade vzdialenia sa od aparátu s možnosťou zaheslovania alebo zneprístupnenia.
2, ustavičné napomínanie DJa, pri zvučení DnB festivalu som bol niekoľko krát na pódiu upozorňovať nejakého TeeBee (v DnB komunite vraj medzinárodná hviezda)
3, rezerva na PAčku, aby znieslo aj vysoko komprimovaný signál z limiterov
Inak už pred dlhšou dobou som mal nápad nejakéj špeciálnej funkcie limiterov, vystup na DMX - pri dlhodobom preťažení buď mu začať blikať svetlami priamo do očí alebo automaticky otvoriť ventil na hadici a obliať slepého / hluchého DJa vodou..
Nechce niekto niečo podobné ubastliť? Rád si také kúpim.
2, ustavičné napomínanie DJa, pri zvučení DnB festivalu som bol niekoľko krát na pódiu upozorňovať nejakého TeeBee (v DnB komunite vraj medzinárodná hviezda)
3, rezerva na PAčku, aby znieslo aj vysoko komprimovaný signál z limiterov
Inak už pred dlhšou dobou som mal nápad nejakéj špeciálnej funkcie limiterov, vystup na DMX - pri dlhodobom preťažení buď mu začať blikať svetlami priamo do očí alebo automaticky otvoriť ventil na hadici a obliať slepého / hluchého DJa vodou..
Nechce niekto niečo podobné ubastliť? Rád si také kúpim.
Stredne veľká rentálka hrajúca krajskú ligu.
-
JirkaN
Nedávno mi jeden DJ řekl, neco mám s počítačem, když to vytavim, něco mi tam začne hrát, nesmím to tak tavit. Pokrčil jsem rameny a pomyslel si, mám vyhráno, pochopil jsi to kamo