Pouštění základů mp3 z tabletu při živém hraní

Otázky a odpovědi z LIVE PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika)
Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
meduzy

Pouštění základů mp3 z tabletu při živém hraní

Příspěvek od meduzy » čtv 17. črc 2014 17:54:08

Ahoj, tady mi určitě někdo poradí. K technice mám na míle daleko a už dlouho řeším problém: mám bicí a basu v základu a k tomu hraje kapela. Dřív jsem sebou nosila minidisk, teď jsem přešla na tablet a z něj pouším základy v MP3. Jenže se mi občas pozastaví... Když dám hlasitost naplno, napíše mi to, že možná vznikne problém. Takže to pozastavování je možná tím. Na druhou stranu na to aspoň vidím, kdežto z telefonu na to nevidím. Co byste mi poradili, abych už to proboha neřešila pořád dokola la la:-) Díky.

Marta

Jiriczek
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Pouštění základů mp3 z tabletu při živém hraní

Příspěvek od Jiriczek » čtv 17. črc 2014 18:04:55

Pozastavi? Jako, ze se to zasekne nebo pausne? Co to je za tablet?
umělecko-produkční agentura ABEL - http://www.agenturaabel.cz | tel: 732 575 195

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pát 18. črc 2014 14:22:12

ano, jakoby se to zasekne cca na 3 a více vteřin a pak se to zase rozjede. Ale z místa, kde to předtím přestalo. Takže člověk neví, kde zrovna je... Mám tablet Acer, stará asi 4 měsíce. Marta

mekmek

Příspěvek od mekmek » pát 18. črc 2014 14:54:36

tou hlasitostí to nebude

nicméně, pro jistotu - seká se to např. při 80% hlasitosti?

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » pát 18. črc 2014 16:12:21

Tablet Acer nám nic neřekne, chce to alespoň přesné označení, když už nic jiného.

Jinak procesor, paměti (všechny), úhlopříčka a rozlišení displeje, grafika, verze Androidu (předpokládám), jakým softem to přehráváš, co ti tam ještě všechno běží, jaké je vytížení procesoru a paměti při přehrávání, atd.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Anatomik
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od Anatomik » sob 23. srp 2014 18:04:44

meduzy píše:Ahoj, tady mi určitě někdo poradí. K technice mám na míle daleko a už dlouho řeším problém: mám bicí a basu v základu a k tomu hraje kapela. Dřív jsem sebou nosila minidisk, teď jsem přešla na tablet a z něj pouším základy v MP3. Jenže se mi občas pozastaví... Když dám hlasitost naplno, napíše mi to, že možná vznikne problém. Takže to pozastavování je možná tím. Na druhou stranu na to aspoň vidím, kdežto z telefonu na to nevidím. Co byste mi poradili, abych už to proboha neřešila pořád dokola la la:-) Díky.

Marta
Patrně vykon tabletu nezvlada prehravani mp3, kdyz se to jako by sekne a pak pokracuje. Běžně poštím některé věci třeba z mobilu a jde to dobře. Asi záleží fakt co to je přesně za tablet, jaká to má výkon, jak je nahraná mp3 a pod.

adamis
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od adamis » úte 07. říj 2014 9:36:43

Při hraní používám podklady WAV (písnička tak 30-40MB) a MIDI stopu a nemám problémy s přehráváním z tabletu. Ale zase tady platí, že se nemá na takovém zařízení šetřit - mám Acer Iconia Tab W500 s Windows (nefandím žádným Androidům), který v době pořízení stál přes 10 tisíc - mám v něm kartu SDHC 32GB a z ní to vše jedu - nemám jediný problém, jediný zásek!! Ve vybavení na muziku neplatí - kdo šetří má za tři... Spíš, kdo šetří, má prů.... =D>
A jinak - pouštět podklady z MP3 nebo dokonce z telefonu... bože, bože, kam to kráčíme???

Odpovědět

Zpět na „Zvučíme live a věci okolo“