Monitory LD System

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Dan.
Uživatel
Uživatel

Monitory LD System

Příspěvek od Dan. »

Zdravím, máte někdo zkušenost s monitory LD Systems LDEB 102 G2 Stinger použití hlavně v malých klubech na punk-rock. Padlo mi to to do oka hlavně pro to že bych využil současný zesilovač, jinak bylo v plánu pořídit RCF ART 310A nebo 710A.
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Re: Monitory LD System

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

ART310 jde taky koupit v pasivní verzi. Papírově to vypadá, že by měl mít trochu navrch, ale to LD jsem v ruce neměl, takže nemůžu posoudit. Co máte za zesilovač a kolik jich bude připojeno ?

H.M.
exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi »

LD Stinger jsem slyšel jako hlavní bedny vedle RCF 4pro 3001a a bylo to dost tristní.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Dan.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Dan. »

Aktuálně zesilovač Teson A2400 2 x 400 watt připojeny na to budou 2 kusy monitorů. Vím že RCF se dají koupit i v pasivu ale když už bych do toho dával peníze tak bych asi koupil aktiv ten rozdíl v ceně a váze pak už není tak velký. Nebo je ten pasiv na monitory vhodnější.
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Ne, není. S Tesonem bych se nerad ještě někdy tahal a musí být snad dvě desítky let starý, ani nevím, kdy to přestali dělat. Výkon to mělo, ty bedny mají opravdu být jen s 10" z důvodu rozměrů ?

H.M.
Dan.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Dan. »

Ten můj rok 1991 je to sice starý těžký zesilovač to musím uznat ale zato spolehlivý a výkonný. Hlavně jde ten rozměr a pak váha, 10 palců maximálně 12 palců větší už určitě ne.
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Jde o to, že s 12" by to víc hrálo, třeba ART312 MK III v porovnání s ART310 MK III asi o 2dB. Možná to není potřeba (malé kluby), ale možná ano (punk-rock). Každopádně to při stejné hlasitosti znamená skoro o 40% menší zatížení bedny i zesilovače. Já si myslím, že aktivní verze jsou lepší volba (plus 710-A), ale tyhle dvě dávají největší smysl, pokud se má zachovat zesilovač.

H.M.
Odpovědět

Zpět na „Repro“