Párák - postavit? / koupit?
-
- Reklama
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak ty mikrofonní kabely - to bych si tedy rozmyslelSam Jr. píše: Číny jako Adal-Hall nebo The SSSnake od Thomanna ne, to raději budu tahat klasický mikrofonní kabely a bránit v "kotli" mix vlastním tělem
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud by to někoho zajímalo, zde jsou fotky http://www.kolek.info/subparak/ . Rozhodně vypadá lépe než Adam Hall. "Stínění" není děláno takovou tou textílií jako u AH, ale je tam nějaká taková hliníková folie pro každý "kabel".george_58 píše: Tak ty mikrofonní kabely - to bych si tedy rozmyslel. Dnes by mi měl dorazit multipár od ACCU CABLE . jejich nejmenší 15m, 8xIN. Jsem zvědav jak bude proveden v porovnání s Adam Hall. Mám od nich už mic kabely a ty konektory co na tom jsou jsou perfektní. Není to sice Neutrik, ale ani jeden znich nebyl vadný a to jich mám fakt hodně.
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi dorazil párák 24/4 od výše zmíněné fy. Accucable. První pohled je o hodně hezčí než pohled na párák od AH. Stínění a ochrana linky je provedeno hliníkovou folií (u AH jen textílie), celkově tedy lépe,jen to tady neumím popsat
, konektory vypadají že jsou to ty, které mají na mikrofonních kabelech, tedy mnou odzkoušené velmi dobře funkční, opět nesrovnatelně lepší než AH. průměr žil nemám čím změřit..Tož za ty prachy - cca 7800 Kč s dopravou, to jde.
Fotky:

doma pak odzkouším všechny žíly testerem, a překopu to na buben a na 21/7 žil - 2x PA,4x AUX + 1 rezerva + 21x mic (ty mic vstupy jsem zatím nikdy nevaužil ani plných 16x, takže počítám že mě to bude stačit na ty mé akcičky.
Fotky:

doma pak odzkouším všechny žíly testerem, a překopu to na buben a na 21/7 žil - 2x PA,4x AUX + 1 rezerva + 21x mic (ty mic vstupy jsem zatím nikdy nevaužil ani plných 16x, takže počítám že mě to bude stačit na ty mé akcičky.
Ty konektory u rozpletu jsou kovove?
( myslim ten zavit je kov-kov nebo kov-plast? )
( myslim ten zavit je kov-kov nebo kov-plast? )
- CharlesBass
- Uživatel

Tipuju kov-kov. A vypadá to docela přívětivě.
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky 
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Treba se pletu ale neni stineni kovovou folii vhodne spis pro instalacni kabely ?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Je levnější . Kabely na ven jsou podle mně vhodnější s opředením "lankovou klecí" , mno a ty nejkvalitnější mají obojí , ale jsou zas dost tuhé
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Je to samozřejmě kov-kov - opět rozdíl od AH, kde je kov-plast.mrak píše:Ty konektory u rozpletu jsou kovove?
(myslim ten zavit je kov-kov nebo kov-plast?)
Ano,jak píšete, že je lepší ta ocelová síť..jenže to je pak brutální cenový rozdíl. Většina mých akcí je od 1000-3000Kč za zvuk a světla!..víc prostě do teho teď dát nemohu i kdybych se rozkrájel.
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mám dva páráky od p.Kozáka, s konektory Neutrik - a s multikonektorem, používám je už 8 roků a zatím žádný problém. Stály celkem hodně, ale jsou pořád OK. 
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Párák - postavit? / koupit?
Momentlane riesim k buducemu pultu parak. Velmi dobry vyber maju www.audiocc.cz Mate skusenosti s ich kablami? Oni to skladaju alebo dovazaju? Cim osadzaju stageboxy a bubny? Vdaka.
-
johny
Máte někdo zkušenost z párákem od této firmy ?
http://www.headway.cz/
http://www.headway.cz/
Dovolím si i bez zkušenosti odpovědět z jiného úhlu:
Jaké máš požadavky, že v dnešní době chceš nový párák? Jistě se nějaké reálné najdou, ale třeba možná ne. Inzeráty jsou plné starších dobrých kusů, s příchodem digitálu... Já sám mám jeden navíc a určitě nejsu jediný.
Jaké máš požadavky, že v dnešní době chceš nový párák? Jistě se nějaké reálné najdou, ale třeba možná ne. Inzeráty jsou plné starších dobrých kusů, s příchodem digitálu... Já sám mám jeden navíc a určitě nejsu jediný.