M-Audio 1814 + ADAT
-
- Reklama
- aaron
- Nováček fóra

- Kontaktovat uživatele:
pravdu povediac este som nerobil viacstopovo s AA3, lebo teraz dokoncujem projekt, kt. som zacal na cool, a potom mienim menit. robim len pre seba, a demace pre okolite kapelky, nezivim sa s tym a ani s ozvucenim...
PC mam intel pentium 4, 3GHz procesor, 1,5 GRam. Ako som pozeral, aj graficky je uz narocnejsie AA3, a viac veci ma, potom uvidim ako to slape...
. Pripadne napis mi konfiguraciu, a ake problemy si mal
PC mam intel pentium 4, 3GHz procesor, 1,5 GRam. Ako som pozeral, aj graficky je uz narocnejsie AA3, a viac veci ma, potom uvidim ako to slape...
YAMAHA GA24, 01v, ART, TC electronic, M-Audio, AKG
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
ani ja velmi viacstopovku nepouzivam. mne to trochu blblo ked som tam mal track dlhsi ako jedna hodina, vtedy mi blblo uz len samotne priblizovanie a oddalovanie nahladu ale mohlo to byt tym ze som mal vlastnu upravu zobrazenia cize nie len track ale aj vystupny mix a neviem co este.
konfig bol takyto: cpu Core2duo E6300 (1,86GHz) 2GB ram, ATI 3870 512MB, Win Vista
konfig bol takyto: cpu Core2duo E6300 (1,86GHz) 2GB ram, ATI 3870 512MB, Win Vista
- aaron
- Nováček fóra

- Kontaktovat uživatele:
Ta konfiguracia je dost dobra, ale ak mas dualcore, tak s tym programom nebezia oba procesory, len jedna. Ja mam 3 gigovu, jednojadrovu, ale ani ja nerobim s hodinovymi stopami...
nie je to vela? a ak nepouzivas viacstopove, tak skus nejaky iny program, ako napr. sound forge, alebo wawosaurus ( www.wawosaurus.com ) da sa stiahnut zadara, podporuje aj VST, je to maličky prog, ale šikovny...
nie je to vela? a ak nepouzivas viacstopove, tak skus nejaky iny program, ako napr. sound forge, alebo wawosaurus ( www.wawosaurus.com ) da sa stiahnut zadara, podporuje aj VST, je to maličky prog, ale šikovny...
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
vela to ani nieje, ja nahravam a upravujem len zaznami z kongresou a vselijake podobne dlhe blosti co u nas byvali. takze zaznam ma obcas aj okolo 3 hodin (podla toho aku vydrz ma speaker) ale tak mastering je na 70min CDcka.
Iny program velmi necchem na Cool Edit som zvyknuty uz dlhe roky a ucit sa nieco nove sa mi uprimne velmi nechce to uz potom radsej nieco riadne a profi.
Inac je zaujimave ze mi to robi iba AA3ka, inac 2jka aj 1,5ka idu uplne v pohode (mozno mam nejaky blbo stiahnuty instal). Takze k spokojnosti pouzivam 1,5ku sice len pre vlasne sukromne ucely kedze sa mi nedari zohnat instal so vsetkym ako ma byt
Iny program velmi necchem na Cool Edit som zvyknuty uz dlhe roky a ucit sa nieco nove sa mi uprimne velmi nechce to uz potom radsej nieco riadne a profi.
Inac je zaujimave ze mi to robi iba AA3ka, inac 2jka aj 1,5ka idu uplne v pohode (mozno mam nejaky blbo stiahnuty instal). Takze k spokojnosti pouzivam 1,5ku sice len pre vlasne sukromne ucely kedze sa mi nedari zohnat instal so vsetkym ako ma byt
- aaron
- Nováček fóra

- Kontaktovat uživatele:
Tak potom by som este skusil nahodit Win 2000 (!) a cooledit 2,2, a podla mna by nebol problem, lebo vista je onicom, žERE PROCáK, A NENECHá MIESTO PRE PROGRAMOV... 
jha mam jeden stary notebook acer, 600 MHz proc., mal som XP, same problemy, ale odkedy som nahodil 2000, kludne mi fici na tom photoshop 8, s corelom 10 subežne, alebo aj cool 2.2, sice nie viacstopovo, ale od 256 Ram ani necakam.
A Sonic Sound Forge 9 je professionalny program na mastering, a je podobny cool, nie je velky rozdiel medzi, ak chces viem ti poslat starsiu verziu na probu
jha mam jeden stary notebook acer, 600 MHz proc., mal som XP, same problemy, ale odkedy som nahodil 2000, kludne mi fici na tom photoshop 8, s corelom 10 subežne, alebo aj cool 2.2, sice nie viacstopovo, ale od 256 Ram ani necakam.
A Sonic Sound Forge 9 je professionalny program na mastering, a je podobny cool, nie je velky rozdiel medzi, ak chces viem ti poslat starsiu verziu na probu
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vdaka za ochotu instal niekde mam a uz som ten S_forge pouzival a nejak sa mi to nepacilo
mam voci nemu averziu
Rad by som casom vyskusal Nuendo alebo Cubase.
V pohode s XPcok nie je problem lebo mam dva systemi aj XP aj Vistu na tom istom kompe. 2000 je uz na mna moc stara
a s AA 1,5 to ide uplne v pohode a to je hlavne 
Vdaka za ochotu a info
V pohode s XPcok nie je problem lebo mam dva systemi aj XP aj Vistu na tom istom kompe. 2000 je uz na mna moc stara
Vdaka za ochotu a info
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... jeste tip odemne, vysla nova Samplitude Music Studio 15:noxus píše:Vdaka za ochotu instal niekde mam a uz som ten S_forge pouzival a nejak sa mi to nepacilomam voci nemu averziu
Rad by som casom vyskusal Nuendo alebo Cubase.
http://www.audiopro.cz/novinky/12-2008/ ... udany.html

Pochybuju, ze za 2 806 Kč vc. DPH najdes komplexnejsi a sikovnejsi DAW program pro muzikanty.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,