Koupe mensiho aparatu

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
oucconer
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Koupe mensiho aparatu

Příspěvek od oucconer »

Ahoj vsichni mam prozbu potrebuju sehnat mensi aparat za mensi peniz napadlo mne jako vrsky dat http://www.diaspar.cz/shop/index.html?p ... /_6287.htm ( REPROBOX PROEL TFLV 12P4) a jako basy http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82163 a k tomu zesilovace QSC jeste nevím jaké tak prosim o radu jake zesilovace a jestli by to nejak hralo.... predem dik za odpoved.
striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupe mensiho aparatu

Příspěvek od striska »

oucconer píše:Ahoj vsichni mam prozbu potrebuju sehnat mensi aparat za mensi peniz napadlo mne jako vrsky dat http://www.diaspar.cz/shop/index.html?p ... /_6287.htm ( REPROBOX PROEL TFLV 12P4) a jako basy http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82163 a k tomu zesilovace QSC jeste nevím jaké tak prosim o radu jake zesilovace a jestli by to nejak hralo.... predem dik za odpoved.
A co takhle něco v aktivu? Na co to máš?
oucconer
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oucconer »

No tak na ruzno na diskoteky, moderovani, zvuceni aerobikovych akci, zvuceni spolecenskych akci atd.... v aktivu nechci chtel bych spis pasivni bedny..ale kdyby aktivni byly okolo ceny tohoto aparatu tak by to slo taky.
striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska »

oucconer píše:No tak na ruzno na diskoteky, moderovani, zvuceni aerobikovych akci, zvuceni spolecenskych akci atd.... v aktivu nechci chtel bych spis pasivni bedny..ale kdyby aktivni byly okolo ceny tohoto aparatu tak by to slo taky.
Tak já přesně tyhle akce zvučím. A používám pouze aktivy. Je to daleko pohodlnější. Jaký výkon a do kolika peněz se chceš vejít?
oucconer
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oucconer »

Vykon tak tech 800W na basy a vrsky nevim kolik aby to uhralo i 250 lidi...cena zatim nehraje roli ale cim min tim lip
striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska »

oucconer píše:Vykon tak tech 800W na basy a vrsky nevim kolik aby to uhralo i 250 lidi...cena zatim nehraje roli ale cim min tim lip
Tak určitě máš nějaký finanční strop:-) Dá se udělat několik desítek ne-li stovek kalkulací. V aktivu je spousty značek: Behringer, dB Technologies, JBL, RCF až po špičky jako L´acoustic atd.....
oucconer
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oucconer »

Tak tech 70-120 tisic.
striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska »

oucconer píše:Tak tech 70-120 tisic.
Já jsem kdysi začínal na dB Technologies 2 x Opera Live 405 a 2 x dB Technologies SUB 15 - na tyto akce naprosto vyhovovalo, ale jak člověk postupuje na vyšší řady....to zná asi každý:-) Teď jezdím většinou s Fifty Line.

Nyní bych ti doporučil vršky dB z řady DVX DVX 12, popř. DVX 15nebo FLEXSYS (F 315) a na spodek SUB 18 D. Koupit třeba zatím jeden sub a později druhý.
Reproboxy jsou dostatečně výkonné (repro i zes. RCF), takže na menších akcí je dostatečná výkonová rezerva i když pojedeš bez subbu.

Ale myslím si, že se najdou ještě další varianty v těchto cenách. Co SAFA?
striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska »

A když je nějaká malá akcička, seminář apod. Šup do kufru 2 bedny, mix, bezdrát, pár kabelů a jede se:-)

Mám kabely, které vedou jak signál, tak zdroj, takže žádné tahání s prodlužovačkama atd.
http://shop.audiolight.cz/katalog/kabel ... /fp06.html

Oproti pasivu tedy netaháš zesiky a ostatní. Já netahám ani case s procikama atd. Když máš kvalitní mix, mikro i repro, tak není potřeba:-) Za 5 minut máš postavený aparát:-)
oucconer
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oucconer »

A jeste bych se chtel zeptat co si myslis o tech bednach zn. Proel a tech stavebnicivh zn. Megaton....jinak pujdu asi do aktivu dik moc...
striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska »

oucconer píše:A jeste bych se chtel zeptat co si myslis o tech bednach zn. Proel a tech stavebnicivh zn. Megaton....jinak pujdu asi do aktivu dik moc...
Ty stavebnice nevím, já bych do toho nešel. Možná ne z toho důvodu, že by to hrálo špatně, ale z toho důvodu, že je s tím moc práce a radši si koupím hotový kus:-) Hotové kusy od Megatonu hrajou vcelku slušně, rozhodně to není špatný výběr.

Repro od Proelu jsem slyšel pouze na showroomu, a na jedné disko. Na tom showroomu to byl neskutečný mazec, ale už si nepamatuji co to bylo za označení. Na té disko to také nehraje špatně, ale opět ti neřeknu typ. Chce si to poslechnout a porovnat.
Odpovědět

Zpět na „Repro“