Zesilovač pro 4 ks x Megaton ND15SUB?

Výkonové, sluchátkové, předzesilovače...
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Návštěvník

Zesilovač pro 4 ks x Megaton ND15SUB?

Příspěvek od Návštěvník » pon 10. lis 2014 20:49:43

Ahoj.
Mám 4 ks Megaton ND15SUB a zesilovač Yamaha P5000S a jelikož jsem začátečník, tak se chci zeptat jestli je zesilovač utáhne všechny. Nebo budu muset koupit ještě jeden.

marian

Re: Zesilovač pro 4 ks x Megaton ND15SUB?

Příspěvek od marian » úte 11. lis 2014 15:02:28

Ten zosil je pre tie bedne slaby pri zapojení po 2 paralelne na 1 kanál to dá do jednej bedne 375W, každopádne hrať to bude. Pokiaľ chceš využiť plný potenciál repro tak išlo by ten zosil prevádzkovať v mostiku na 2 bedne paralelne potom by to bolo 1300W na bedňu, no pre 4ks by si potreboval 2 zosily.

Osobne by som však odporúčil zosil čo dá bez mostíkoveho zapojenia do 4 ohm aspoň 2000W na kanál.

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » úte 11. lis 2014 15:13:22

Nenapsal jsi ani čím jsou osazené, takže se nic radit nedá. Ta Yamaha je ale dost mimo, nepočítej s ní radši vůbec.

H.M.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » pát 28. lis 2014 1:35:07

co to povídáš člověče, jak mimo? mám tyhle zesilovače dva v klubu a sloužej k všeobecné spokojenosti už hodně let, takové pitomce jako ty mám nejraději, blbé kecy a nic z toho..

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » pát 28. lis 2014 3:35:05

Normálně mimo, nestačí na ty bedny. Sice ještě nemáme upřesněno jejich osazení, ale je to tak o kategorii níž, než by bylo potřeba. S tím nemá co ty máš nebo nemáš v klubu a jak dlouho absolutně co do činění, protože ke tvým 12 let starým bednám to možná je tak akorát anebo i moc. Nicméně za těch 12 let se opravdu v zesilovačích i bednách cosi stalo a dneska si kupovat P5000s je opravdu hloupost a na velmi výkonné suby tuplem, na to nebyla vhodná nikdy. A ty nadávky a posuzování "co z toho" známkují pouze a jedině tebe, milý klubový anonyme :-)
Mimochodem nějak podepisovat by ses čistě z praktického hlediska měl, protože jinak to při letmém pohledu dělá dojem, že jste jeden a ten samý, jednou údajný začátečník a podruhé údajný starý praktik, jednou se slušně vyptáváš a podruhé rovnou nadáváš. Předpokládám, že ani admin tohle nijak technicky (třeba číslováním "návštěvníků" nedokáže vyřešit a je to tedy na nás. Mne (obvykle) nezajímají ničí identity, ale bavit se s nerozlišitelnou masou je poměrně náročné a dělají se při tom chyby, protože nejde adresovat odpovědi, nejde dávat si z jednotlivých příspěvků dohromady lepší obrázek atd.

H.M.

Odpovědět

Zpět na „Zesilovače“