subbass "přímotop" VS šnek a to obojí dohromady

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
midnight_man
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od midnight_man »

Kazdy kdo sa chce tomu seriozne venovat si casom musi kupit lepsie, kvalitnejsie a spolahlivejsie zariadenia/techniku. No druha strana karty je ze ta technika si na to najprv sama musi zarobit :wink: poznam takych ktori si zobrali stotisicove pozicky a dodnes v noci nespavaju a rozmyslaju kde idu zarobit aby im banka nezobrala aj nohavice, poznam takych ktorim "bohaty tatko" dal pod stromcek ECLER EPC...atd atd. Milerad z racku vysmarim Soundking...pomaly vsetko postupne :)
5kW Sound/EM,Beyma,Uli,QSC,DBX/, 2kW Lights, Dáke tie otáčajúce sa hlavy, 200mW ILDA Laser(20kpps)/Kvant/, 3kW Smoke.
sinclair
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinclair »

No a není teda lepší v****t se na třetí ligu a levný s****y?
Osrat různý začínající DJe, hasiče a všelijaký spolky a jít zvučit rovnou tancovačky, na které chodí třeba 400-500 lidí a kde vyděláš ?
Rovnou nakoupit dobrý komponenty a jít rovnou zvučit tuhle druhou ligu, kde je daleko víc peněz ?

Speciálně z vlastní zkušenosti vím, že absolutně nejhorší jsou produkce různých vesnických a začínajících DJů. Když pominu problematickou úroveň jejich produkce, tak tyhle akce mají mizernou propagaci, jsou pořádány na blbých místech, většinou se sezvou jen kámoši, kámoši kámošů a holky, sejde se max. stovka lidí, vstupné většinou žádné nebo symbolické. Tak jak má taková akce vydělat na slušnej zvuk ?
Zrovna mám pocit, že právě midnightman se svým sračkoaparátem vytlouká takovéhle akce a pak brečí, že si to na sebe nevydělá.
Já osobně, když vidím v racku, nebo volně ležící různé Soundkingy a AmericanAudio, tak bych takovému člověku nesvěřil ani vyhlášení "hoří" a stejně tak postupují producenti z agentur.
Není to vůbec žádný problém, je třeba se uchýlit pod křídla nějaké slušnější agentury, která svým akcím udělá pořádné promo a které jsou ze zásady výdělečné. Agentura vás prostě pošle zvučit tam a tam a pokud neuděláte průser a aparát bude mít úroveň, máte o kšefty postaráno.
Se s*******m aparátem si o takových akcích můžete nechat jen zdát.
Pak se jenom závistivě chodíte dívat na větší akce a na aparáty kolegů, co mají QSC, RCF, Nexo, Martin a obecně značkový věci a říkáte si "jó, já mít takovej aparát, taky bych to dokázal".
Jenže oni ten aparát taky museli nejdřív koupit a až potom pro něj najít dobré využití !
maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maly_medved »

Možná jsem tuhle bitku rozpoutal, ale teď už to zašlo asi fakt daleko .....

Posledních pár příspěvků patří spíš do vlákna CENY ZVUKAŘÚ
sinclair
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinclair »

Žádná bitka, normální diskuse, ne?
maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

:lol: JJ, však i v tom vlákně CENY ZVUKAŘÚ se spíš řeší že se jezdí na akce za 1500, ( s aparátem ) a jak postavit zesilovač.
sinclair
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinclair »

No, tak za 1500 jsem ochotnej do krátké Felicie naložit dvě aktivky 15+1,4", malej 12-ku mix, pár mikrofonů, štendrů, dojet max. 10km a pracovat maximálně 3 hodiny.
Pokud někdo za tyhle peníze dělá víc /při dnešních cenách a inflaci/, tak je buď blázen, nebo si neváží vlastní práce a sebe.
Martin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Martin »

Prosím, držte se tématu.
Ceny se například řeší v tomto vlákně: http://www.zvukarina.cz/viewtopic.php?t ... light=ceny

Díky
Martin, administrátor
midnight_man
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od midnight_man »

Sinclair, No stale nevieme odkial zobrat na ten aparat :) Páč vidim len možnosť pomaly si nan zarobit....bohuzial som nevyhral v lote ani v nicom podobnom. a bude sa opakovat. to ty uz nevidis...tym si uz presiel. Dostanes za akciu 15-20 litrov a neriesis lacny behringer alebo american a podobne. Nemam pocit zeby som plakal koli vyske zarobkom..len konstatujem situaciu...opicovat lacnu techniku vie kazdy. Nechcem tu zastavat ludi ktori to nevedia robit a predsa to robia...Tož ja sa to snazim robit najlepsie ako viem. no pravda dost bolo...omluva za OT ale nedalo mi.
5kW Sound/EM,Beyma,Uli,QSC,DBX/, 2kW Lights, Dáke tie otáčajúce sa hlavy, 200mW ILDA Laser(20kpps)/Kvant/, 3kW Smoke.
maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Myslím že tohle vlákno si koleduje o uzamčení . Právem.

Myslím že jsem to rozpoutal mojí reakcí na Midnight_mannovo porovnání dvou procesorů . Mně to porovnání přišlo hloupé a měl jsem potřebu svůj názor napsat , aniž bych tušil jak to dopadne.
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

maly_medved píše:Myslím že jsem to rozpoutal mojí reakcí na Midnight_mannovo porovnání dvou procesorů . Mně to porovnání přišlo hloupé a měl jsem potřebu svůj názor napsat , aniž bych tušil jak to dopadne.
... to se mi taky stava. no nic, Martine, ze by prvni LOCK ?

Martin: počkám na další příspěvek, jestli se nevrátí k tématu v nadpisu :D
maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Jaké používáte těsto na jablečný závin ?

Martin: máte to mít 8)
Zamčeno

Zpět na „Repro“