Levný bezdrát na mluvené slovo
-
- Reklama
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
asi tak:-(sinclair píše:To znamená oboje fujtajksl. Fialovej hnus nespolehlivej.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
- Pavel Sedlák
- Uživatel

- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Je víc značek, co by se dalo použít. Nevím jestli to tady někde není, ale do kolika peněz se chceš vejít?
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Dexon nebrat!!! V divadle jich máme 8
, to je tak, když někdo nakupuje něco čemu nerozumí. Používáme 2 ručky (zbytek jsou mikroporty) a jediná výhoda je, že vydržej dlouho baterky. Jinak si modulujou co chtěj, takže když ti ho někdo vypne tak není problém aby ti lez do beden brum, šum, atmosferické poruchy apod. Teď jsem řešil přímo s Dexonem některý problémy co jsem vypozoroval, tak mi nejdřív řekly, že nechápou jak jich můžu používat 8 najednou, že se vzájemě rušej, že je rušej zdroje mixu, že origoš trafa nejsou nijak filtrovaný (bručí při vypnutém vysílači, se stabil. zdrojem to nedělá), že nemaj žádnou ochranu proti phantomu na výstupu do mixu, takže všechny mi při vypnutým vysílači a zapnutým phantomu bručej, kromě jednoho, ten bručí furt a s phantomem se utlumí tak o 40dB. Navíc se tak po 2 hodinách provozu uprskaj a je to jak když mluvíš do kýblu.
Kouknul bych se po nějakým LD, Shure PG58 (teď cca 5,5tis. máme taky), nebo nějaký AKG (ale ty levnější nejsou diverzní).
Kouknul bych se po nějakým LD, Shure PG58 (teď cca 5,5tis. máme taky), nebo nějaký AKG (ale ty levnější nejsou diverzní).
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
sinclair
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Dost podobnej problém jsem řešil nedávno i já, kdyby bylo na mně, nechám Dexony, RH Soundy a Omnitroniky i další vybombardovat baterií Kaťuší, aby už s tím šrotem dali pokoj. Co se stalo:
Přijdu za ředitelem kulturáku a "Potřebuju osmdesát litrů na dva bezdráty". On : "Kurva ses posral, ne? Jsem viděl na netu bezdráty za tři litry!!!"
Načež následovala půlhodinová přesvědčovací debata na téma "co si zaplatíš, to dostaneš" a "Čína vs. kvalitní značkové výrobky".
Naštěstí má dost rozumu na to, aby pochopil co říkám a nechal si to vysvětlit, takže na jaro safovi udělám kšeft s těmi Beyery.
Jinak bezezbytku platí pravidlo, že na balíku státních peněz vždycky sedí ta největší ****, co se v okolí nachází..
Přijdu za ředitelem kulturáku a "Potřebuju osmdesát litrů na dva bezdráty". On : "Kurva ses posral, ne? Jsem viděl na netu bezdráty za tři litry!!!"
Načež následovala půlhodinová přesvědčovací debata na téma "co si zaplatíš, to dostaneš" a "Čína vs. kvalitní značkové výrobky".
Naštěstí má dost rozumu na to, aby pochopil co říkám a nechal si to vysvětlit, takže na jaro safovi udělám kšeft s těmi Beyery.
Jinak bezezbytku platí pravidlo, že na balíku státních peněz vždycky sedí ta největší ****, co se v okolí nachází..
-
oucconer
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No a co tenhle?? http://musiccenter.cz/Sennheiser-FP35C/:3:13607
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
taky premyslim, ze bych nakouil nejaky levny bezdraty na mluvene slovo. Co si myslite o mikrofonech od 99 euro u Thomanna? Jsou tam za tuto cenu i relativne provarene znacky jako DB technologies nebo AKG (ty za 135,-)
http://www.thomann.de/de/cat.html?gf=dr ... fon&oa=pra
taky premyslim, ze bych nakouil nejaky levny bezdraty na mluvene slovo. Co si myslite o mikrofonech od 99 euro u Thomanna? Jsou tam za tuto cenu i relativne provarene znacky jako DB technologies nebo AKG (ty za 135,-)
http://www.thomann.de/de/cat.html?gf=dr ... fon&oa=pra