Repro pro dechovou kapelu?

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Martin 50

Repro pro dechovou kapelu?

Příspěvek od Martin 50 » pon 16. úno 2015 21:47:19

Prosím o radu,jsme klasická dechová kapela,hrajeme všichni ozvučeni na mikrofony a máme 2 zpěvy.Chceme vyměnit naše staré reprobedny za nové a rozhodujeme se mezi aktivkami cromo 15 nebo opera 515 DX. Cromo 15 má podle popisu o 200 w více.
Má někdo zkušenosti s těmito aktivkami ? Jak moc se liší např.od rcf art 315.
Díky Martin

marián

Re: Repro pro dechovou kapelu?

Příspěvek od marián » pon 16. úno 2015 22:04:44

Subjektívne mi prišli Cromo 15 dosť slabé najmä zvukovo, na staršiu sériu Opera 605d sa to nechytalo (tu novú som 515DX ešte nepočul, no údajne sú zvukovo dobré), ani na reproboxy rady RCF ART3, 4 od RCF. Aj keď sa mi zdalo že produkujú čosi viac basov, no na stredoch to bolo také akoby zastreté, zahuhlané.

relaxmusik
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od relaxmusik » úte 17. úno 2015 7:15:36

Pro dechovou kapelu od dB Opera 715 a nebo 915, 515 je přiliš slabá ( jenom pro malou sestavu), s ARty řady 3 a 4 mám osobní zkušenosti ale když napíšu, že RCF této řady není na dechovku zrovna to pravé, tak mně tu budou kamenovat z Prodancu, že jsem jedinej kdo to tvrdí, ale opak je pravdou :-). Řada lidí na to také již přišla akorát sem odmitaji psát. :-)
Jinak tyto bedny mám vyzkoušeny a fungují již v řadě instalací, fungují naprosto perfektně.
Pokud jste ze Slovenska napište mi soukromou zprávu dám Vám eventuelně kontakt na reference.
Řadu Cromo od dB vůbec neřešte to radši Arty řady 3 nebo 4. :-)

Martin05
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od Martin05 » úte 17. úno 2015 11:12:46

Díky pánové,ještě mrknu na tu Operu 715,je sice už v jiné cenové relaci ale uvidíme.
Ještě mě napadla i druhá možnost a to použít náš současný zesilovač Omitronic P-1500 a koupit bedny pasivní.
Je to možná blbý názor,ale spíš jsem pro aktivky z toho důvodu,že když klekne zesilovač tak akci nedohraju,kdežto obě aktivní bedny by najednou odejít neměly :-) Ve zvukařině jsem amatér,když tak mě opravte :)
Martin

Odpovědět

Zpět na „Repro“