Ozvučení perkusí

Dynamické, kondenzátorové, zpěvové, nástrojové, bezdrátové...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Robert
Uživatel
Uživatel

Re: Ozvučení perkusí

Příspěvek od Robert » ned 08. bře 2015 18:19:34

Původně jsem se nechtěl míchat, protože čekám, že dostanu za svůj názor klistýr od skalních, ale zastanu se pivomila v tom, že nemusí být vše bez honosné značky shit. Neznám LD, takže k tomu žádná, ale levnější řada Shure mne osobně zvukově dost zklamala. Mumlavý zastřený zvuk pokud to nebyla Beta. Naopak mne nadchla barva zvuku AKG D5ky a světe div se, podobný zvuk má i Mipro za pár stokorun. Životnost je věc druhá, ale nechá se dost ovlivnit zacházením pokud znám slabinu. Byl jsem upozorněn u D5, není vhodná pro styl, kde to cpe zpěvák do krku, pak že to navlhne a ztratí na brilanci (následně po vyschnutí vše OK). Mipro se možná uprská taky a když bude 10x vysychat, po 11té zarezne, ale v tomhle řešeném případu do toho nikdo slintat nebude. Má to být nástrojovka.

MADMAX
Uživatel
Uživatel

Re: Ozvučení perkusí

Příspěvek od MADMAX » pon 09. bře 2015 13:42:40

Tak levné "entry level" řady od renomovaných výrobců (i se svou honosnou značkou :-) ) jsou rovněž adepty na zařazení do kategorie shit - alespoň řadu SHURE "Performance Gear" bych tam osobně rozhodně přiřadil - toto opravdu není měřítkem mičeho. A ne všechny modely - i poměrně drahé - každého renomovaného výrobce jsou dobré. Navíc je tu cosi jako individuální vkus - takže ač se považuju za "skalního", nevidím důvod dávat někomu "klistýr"...
MAD

Odpovědět

Zpět na „Mikrofony“