Digitální mix Behringer X32
-
- Reklama
-
JirkaN
Re: Digitální mix Behringer X32
Samozřejmě že to jde, 2.09 nevyšla a není ji potřeba. Já updatoval z 2.08 na 2.10 bez problémů
Přátelé, potřeboval bych jako nováček na poli digitálního zvučení poradit. Mám X32 Compact a nechce mi spolupracovat se stageboxem S16. A obecně se mi zdá, že S16 se chová jinak než v návodu - pokud jsem správně pochopil, tak při držení tlačítka config spolu s otáčením knoflíkem volím nastavení stageboxu. Jde mi přepínat pouze vzorkovací frekvence, jinak se mi nepodařilo S16 dostat žádný zvuk z mixu - když na nějakém kanálu zapnu phantom, tak se kontrolka rozsvítí...tedy nějaké typy, co jsem tam podělal? Díky.
TCHKPH - zvukař mírně pokročilý, pořadatel, muzikant
Stagebox musíš nastavit tak aby se synchronizoval na pult. Tedy nejlépe mód číslo 1.
Pokud je to správně tak po propojení k pultu by se ti na stageboxu měla rozsvítit zelená kontrolka network link - pokud nesvítí je něco špatně.
Dále musíš mít správně v routing sekci pultu naroutované inputy na AES50
Ideální je použít jak na pultu tak na stageboxu vstupy AES50-A
Pokud je to správně tak po propojení k pultu by se ti na stageboxu měla rozsvítit zelená kontrolka network link - pokud nesvítí je něco špatně.
Dále musíš mít správně v routing sekci pultu naroutované inputy na AES50
Ideální je použít jak na pultu tak na stageboxu vstupy AES50-A
Zvukař bez www stránek
No, mám zprovozněno - o nastavení jsem se snažil, ale stagebox se choval poněkud jinak než v návodu. Pomohl update firmwaru, poté se dal přepnout a spároval se s mixem sám...
Měl by jste někdo odkaz na český návod, pokud existuje? Předem děkuji
Zvukař bez www stránek
Děkuji za odpověď, ale i přes přihlášení na fb mně píše tohle:
Omlouváme se, tato stránka není dostupná.
Odkaz, na který jste klikli, je asi poškozený, nebo už je daná stránka odstraněná.
Omlouváme se, tato stránka není dostupná.
Odkaz, na který jste klikli, je asi poškozený, nebo už je daná stránka odstraněná.
Jestli jsi na Facebooku tak se připoj k české skupině o X32 https://www.facebook.com/groups/358590130986276/ tam ten odkaz je.
Zvukař bez www stránek
Děkuji za tip, facebook nemám, ale v pondělí s kámošem se na to zkusím podívat
Ahoj, četl jsem zde o zamykání pultu, zkoušel jsem to dle popsaného a nic se nestalo. Naopak se mi dvakrát pult zamknul sám od sebe. Mám X32 Compact. Co s tím?
Jo a současně používám Ipad - to by mohlo taky hrát roli v tom uzamčení...
Aký máš firmware? Ako si skúšal pult zamknúť? S aktuálnym FW stačí podržať tlačidlo Home, prípadne Home + iné tlačidlo. Odomkneš rovnako, ako si zamkol.
Firmware by měl bejt aktuální (ještě se podívám), podržením tlačítka Home jsem to zkoušel a nic...spíše mě mate to "samozamykání" - nevím, jestli za to může tablet (má takovou funkci?) nebo jestli mi tam za mými zády někdo něco zmáčknul...ale to by o tom pultu musel něco vědět a jsem si skoro jist že takový člověk tam nebyl a nikoho jsem u pultu neviděl
...udělalo mi to jen na jedné akci...
No chlapí, během 14ti dnů by mi měl příjít Compact. Bude to můj první digitál, tak tady určitě oživím diskuzi 
Sc compact ? Ten uz se skoro 2 roky neprodává co já vím... Nahradil ho expression ...nebo to budes mít bazarovku?
Listen... and enjoy the sound