Jedno PA a dva nezavisle mix systémy

Otázky a odpovědi z LIVE PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika)
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Jedno PA a dva nezavisle mix systémy

Příspěvek od blaha » stř 13. kvě 2015 15:29:14

OT
No zrovna u PC to tajné poměrně je, protože hromada lidí to opravdu netuší a ani neví kde to zjistit, takže si v hlavě nosím alespoň částečnou databázi aspoň těch počítačů co jsem vyprodukoval a dodal já. Pochopitelně s dohledáním v účetnictví a při dodržování podobného modelu na komponenty.

Ale ano třeba u aut to tak na fórech bývá, teď jsem zrovna na jednom byl, když jsem po třech letech co mám současný auto náhodou zjistil, že to má automatický zavírání okýnek se zamknutím a tak jsem si to chtěl ověřit :-).
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

elvis1979
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od elvis1979 » pon 29. čer 2015 12:35:57

vdaka chlapi. O prepojeni cez AES50 som uvazoval hned ako prvom, ak som nespomenul tak som nechtiac urcite na to zabudol. Vsetky moznosti co ste dali tak som uvazoval aj ja len som chcel pocut nazory co kto preferuje. A ci náhodou niekto nepride na nieco svetoborné :) akcia prebehla a vsetko ok. islo o to ze vsetko bolo velmi narychlo a do poslednej chvile som nevedel ako sa to prepojí, cakal som az fyzicky na zvukara, ktory dojde. Mal som pripravene 3 alternativy. Nakoniec dosiel, a bol v pohode a spravili sme tak ako som ja navrhol. Isiel analogovo do mojho pultu, mal moznost ovladat basou sekciu a stredovyskovu sekciu a na svojom pulte mohol robit cely master EQ. Moj pult bezal tak isto a mohol som robit vsetko tak ako on. Takze vdaka priatelia a díru v prdeli mám taky :)

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » pon 29. čer 2015 15:44:54

Fajn, já jsem o tom ani nikdy nepochyboval.
Zkus se nad tím celým vláknem ale zamyslet také z hlediska "třetí strany" (naprostá většina lidí, kteří ho četli nebo budou číst k ní patří) - k čemu jim je informace, že ty jsi někde někdy nějaký neznámý aparát ke své spokojenosti rozchodil ? Anebo že z tvého hlediska jsme nikdo nepřišli na nic, co ty bys dávno nevěděl ?
Já se na forech obvykle nevyptávám, ale i tak bych byl radši, kdyby moje dotazy a následné reakce byly k obecnému prospěchu, což kupodivu jde splnit i kdybych sám vůbec nic nevěděl, stačí se správně zeptat a k tomu patří i ty modely.

H.M.

Odpovědět

Zpět na „Zvučíme live a věci okolo“