Toto diskuzní fórum

...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
Zamčeno
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
Diogenes
Uživatel
Uživatel

Re: Toto diskuzní fórum

Příspěvek od Diogenes » sob 07. lis 2015 15:19:56

Ne, ne. To co jsem napsal není "jeden z těch názorů", ale je to můj osobní názor na danou věc.

Autoritu si buď získáš a nebo ne a vůbec to nesouvisí s věkem. :-)

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » sob 07. lis 2015 17:36:59

Je to samozřejmě jeden z těch názorů, že ho zastáváš taky ty, z něj nedělá vůbec nic originálního. Že něco takového nesouvisí s věkem může asi opravdu říct pouze člověk bez zkušeností s tímto parametrem. A to pomíjím, že z tvé věty jaksi není jasné, o čí věk má jít, ale to je už takový bezvýznamný detail. Nic osobního, ale já když vidím ten nick a avatár, tak už se mnou lomcují předsudky :-)

H.M.

Diogenes
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Diogenes » sob 07. lis 2015 18:29:16

Zdeňku, tvoje příspěvky ve mně moc úcty a důvěry také nevyvolávají a proto budu parafrázovat tvoji poslední větu.

Nic osobního, ale já když vidím ten nick a avatár, tak už vím, kde si nikdy nic nekoupím. :-)

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » sob 07. lis 2015 18:48:44

Jo, to jsem čekal s jistotou, že napíšeš. Zkus si představit, že je mi to jednak úplně jedno, pak taky nejsem Zdeněk a nakonec vím, že je to nesmysl, protože lidi nakupují proto, že je to pro ně výhodné, žádný jiný důvod nakupovat nebo nenakupovat neexistuje. Taky si zkus představit (vím, musí to být pro tebe nesmírně těžké), jak moc zrovna klesla TVOJE autorita tady tím, co jsi zrovna napsal. Tedy pokud jsi nějakou měl, že.
Podívej, podobné hádačky a poslední slova mne bavila ještě tak na základce. Nebýt toto vlákno o tom, co s forem, tak ani nereaguju. Jenže ty jsi typický příklad, na kterém šlo přímo ve vláknu demonstrovat, o co taky jde. Nevím, jak by na tebe reagoval nějaký ten top zvukař, kdyby ti zkusil poradit a ty jsi ho hned zjezdil, ale je jisté, že by ho nebavilo se s tebou hádat o svou autoritu.
A jedna věcná - avatár máš ty. Já tam mám logo naší firmy. Zkus najít třeba deset rozdílů :-)

H.M.

Diogenes
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Diogenes » sob 07. lis 2015 19:23:01

Ale však nejsme ve při. :)

Co jsem slíbil, to platí a abych udělal pro zlepšení kvality tohohle fóra něco konkrétního, tak slibuji, že od teď už nebudu na žádné příspěvky Zdeňka Prodance co prý není Zdeněk, vůbec nijak reagovat.

Udělejte to také, tohle fórum za to stojí! :)

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » sob 07. lis 2015 20:30:04

Opět jsi nenapsal dost jasně, kdo to má udělat. Já nemám reagovat na tvoje nebo na svoje anebo na moje nemá reagovat nikdo ? Nic z toho mi nedává žádný smysl a pochybuju, že se tím někdo může řídit (tedy kromě tebe samozřejmě, ty asi můžeš). Ale řekl bych, že to taky nevydržíš.

H.M.

maro
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od maro » sob 07. lis 2015 21:40:11

Nevim no. Je to smutné a právě kvůli takovým jako si Ty Diogenesi to přestává bavit. A lidi co něco vědí, nemají potřebu předávat zkušenosti právě takovým.

Marek
Listen... and enjoy the sound

Otas
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Otas » sob 07. lis 2015 22:31:37

Výzva "udělejte to také .... " je přesná ukázka, co si člověk bez odborných znalostí ze zvukařiny a tudíž s nulovým přínosem do diskuse může napsat jen z vlastní dotčené ješitnosti (a z jistoty internetových diskusí, že není na dosah rány pěstí jako v hospodě :)).
Souhlas s Marem.

xxx3

Příspěvek od xxx3 » ned 08. lis 2015 0:57:43

Diogenes:
Tak to je opravdu skvělý nápad. Se "Zdeňkem" si nebudeme psát a naopak tady budeme odborné otázky konzultovat s velikým Diogenem. Tahle výzva mi připadá, jakoby student prvního ročníku nabádal akademickou obec, aby nemluvila s profesorem.

Diogenes
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Diogenes » ned 08. lis 2015 7:45:56

Diogenes píše:...

Udělejte to také, tohle fórum za to stojí! :)
Beru zpět. :)

Do topiku typu BAR jsem napsal pár svých názorů, za kterými si stojím a vidím, že prodavač Zdeněk co prý není Zdeněk a pár jeho kolegů nebo kamarádů evidentně nemají koule a ani úroveň se s mými příspěvky vypořádat. :)

Tím, jak vy dotyční reagujete, vlastně nám mladým hodně pomáháte, protože nás nutíte učit se jazyky, abychom se mohli zeptat jinde ...

A samozřejmě i nakupovat někde jinde. :wink:

PeBe
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od PeBe » ned 08. lis 2015 8:34:50

Miluji písemný projev. Co je psáno, to je dáno a není tak snadné zamazat, po vychladnutí emocí, co jsme zač.
Výzva "udělejte to také", která vlastně byla napsána patrně omylem, ale za kterou si autor s nabitýma koulema bezvýhradně stojí, připomněla mně, dle všeho kastrovanému bezkulčákovi, jednu hodně starou písničku Jiřího Dědečka. Jen mi nějak uniká, kdo bude určovat, kdo s kým se má bavit, ti s koulema, nebo ti bez koulí? Za sebe můžu říci, že to respektovat nebudu. Budu se bavit s kým chci a nakupovat budu tam, kde to pro mě bude výhodné. Nepadal jsem na pr.el před bolševikama, nepadnu na ní ani před kulečníkama... ;-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou...

Diogenes
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Diogenes » ned 08. lis 2015 9:25:38

Určujeme si to my sami.

Na nás záleží, jestli (a je jedno jestli jde o diskusní fórum a nebo o jiné lidské společenství) převládnou ti s koulema a nebo ti druzí ...

Vlastně si uvědomuji, že ten čas a energii, kterou jsem věnoval přispíváním do tohohle topiku, mi nic nepřinesly, takže už v tom tady nebudu pokračovat.

Ať už s koulemi či bez, mějte se tu blaze! :)

maro
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od maro » ned 08. lis 2015 10:57:40

Diogenes píše:...
Do topiku typu BAR jsem napsal pár svých názorů, za kterými si stojím a vidím, že prodavač Zdeněk co prý není Zdeněk a pár jeho kolegů nebo kamarádů evidentně nemají koule a ani úroveň se s mými příspěvky vypořádat. :)...
Myslím že konkrétně já jsem nezaujatý. Nikdy sem si nic v Prodance nekoupil, Huberta neznám a ani jsme tady snad nikdy nevedli diskuzi. Ale jinak to asi nemá cenu řešit.

Marek
Listen... and enjoy the sound

pavlii
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii » ned 08. lis 2015 12:03:20

2Diogenes: :-) nás taky těšilo a držíme palce na novém působišti 8)

P.
Obrázek
home recording: Cubase Pro 12, WaveLab Pro 11 / Dynaudio BM6 + A500 / Antelope Discrete 8 Pro SC

Diogenes
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Diogenes » ned 08. lis 2015 13:01:53

Pavlí, jak již je jeho tradicí, zase špatně pochopil. :)

Na všech fórech na kterých jsem zaregistrován, samozřejmě budu přispívat dál, pokud to uznám za vhodné.

Pavlí by se také možná divil, kolik lidí mezi sebou spolupracuje, aniž by se prezentovali na diskusních fórech. :)

Zamčeno

Zpět na „Bar“