Redukce cinch -> 2 cinche (propojení převodníku s reprem)
-
- Reklama
Redukce cinch -> 2 cinche (propojení převodníku s reprem)
Dobrý den,
potřeboval bych poradit jak propojit 5.1 převodník s reprem, když výstup z převodníku mám 1 cinch/kanál, kdežto vstup do repra jsou 2 cinche/kanál. Jde udělat nějaká redukce nebo stačí propojit pouze "živý" fous s tím, že je uvnitř repra stejná zem? Případně lze použít redukci (např. tuto: http://www.dx.com/p/1-to-2-rca-male-to- ... kBF6fnhCHs)?
Děkuji všem za jakékoliv rady!
potřeboval bych poradit jak propojit 5.1 převodník s reprem, když výstup z převodníku mám 1 cinch/kanál, kdežto vstup do repra jsou 2 cinche/kanál. Jde udělat nějaká redukce nebo stačí propojit pouze "živý" fous s tím, že je uvnitř repra stejná zem? Případně lze použít redukci (např. tuto: http://www.dx.com/p/1-to-2-rca-male-to- ... kBF6fnhCHs)?
Děkuji všem za jakékoliv rady!
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Redukce cinch -> 2 cinche (propojení převodníku s reprem)
Asi špatný fórum, tohle patří spíš na HiFi, ale i tady se pokusíme poradit.
Předně místo odkazu na redukci sem uveď jaký převodník, nelépe s odkazem, kde jsou vidět i konektory a jaká repra, opět odkaz a foto konektorů.
CINCH vede vždy pouze jeden kanál 2mi dráty. Odkazovaný obrázek je pouze rozdvojka.
Předně místo odkazu na redukci sem uveď jaký převodník, nelépe s odkazem, kde jsou vidět i konektory a jaká repra, opět odkaz a foto konektorů.
CINCH vede vždy pouze jeden kanál 2mi dráty. Odkazovaný obrázek je pouze rozdvojka.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Není ten vstup náhodou digitální? S/PDIF? Tam ti fakt redukce stačit nebude.
Dělám, co mě baví.
Hlavně i přesné označení toho repra, není úplně běžné, že by 1 reprobedna měla 2 cinche, pokuď to není nějaký center, který by to v sobě "zmonil". Může to být taky dvoupásmo a rozdvojení stejného signálu nemusít být to pravé ořechové...
-
Ondráš
Pardon, ale nějak mi není jasný dotaz. O jaký převodník se jedná? Ty repro jsou pasivní / aktivní samostatně nebo mají integrovaný 5.1 zesilovač (třeba v subu)? Nepokoušíte se snad propojit cinchové linkové analogové výstupy z nějakého dekodéru prostorového zvuku přímo do banánků pasivních repro, co vypadají náhodou skoro jako cinche, že ne?