Mikrofon na komentování, organizace
-
- Reklama
-
MistrYpsilon
- Nováček fóra

Mikrofon na komentování, organizace
Zdravím vás,
Sháním nějaký mikrofon na komentování, organizaci, různých sportovních událostí, turnajů, můžete mi něco doporučit? Co třeba Shure SV100? Díky za info
Sháním nějaký mikrofon na komentování, organizaci, různých sportovních událostí, turnajů, můžete mi něco doporučit? Co třeba Shure SV100? Díky za info
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mikrofon na komentování, organizace
A neuvažoval jsi spíš o bezdrátu, jasně je to víc peněz, ale ten kabel je dost omezující.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
MistrYpsilon
- Nováček fóra

uvažoval ,ale přesně jak říkáš
je to dost peněz ,mé finanční prostředky jsou dost omezené ,ale klidně poprosím o bezdrát + drát ,nějaké doporučení
Je dost velky rozdie komentovanie niekde v malom kulturaciku a komentovanie na nejakom ihrisku, kde bude komentator nedajboze behat po celom arealy. Treba upresnit to pouzitie.
Ale cenovu relaciu si uz naznacil, a tam teda na bezdrot zabudni. A drotove mikrofony, ktore maju ake take parametre aspon na to hovorene slovo zacinaju niekde na 80 eurach. Tie lacaky su na nic, nebude nic rozumiet a urcite sa objavia aj dalsie technicke problemy, ktore sa v danej cenovej hladine ani nedaju predpokladat.
Ale cenovu relaciu si uz naznacil, a tam teda na bezdrot zabudni. A drotove mikrofony, ktore maju ake take parametre aspon na to hovorene slovo zacinaju niekde na 80 eurach. Tie lacaky su na nic, nebude nic rozumiet a urcite sa objavia aj dalsie technicke problemy, ktore sa v danej cenovej hladine ani nedaju predpokladat.
"Keď je zvuk dobrý, tak je zvuk dobrý"
http://www.hrbikmedia.eu
http://www.hrbikmedia.eu
- zelatina
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Samson Q7, za tú cenu výborný mikrofón...momentálne sme za cenu jednej Shurky SM58 nakúpili 3ks týchto samsonov a kľúdne ich miesto SM58 používam...prídu mi zvukovo asi aj lepšie
-
MistrYpsilon
- Nováček fóra

děkuji za info ,vyzkouším ten Samson Q7 , již jsem ho objednal