Soundcraft Ui16/12

Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
jara

Re: Soundcraft Ui16/12

Příspěvek od jara » pon 25. dub 2016 17:43:27

Mám problem v použití digitechu v ui 12, když si dam skreslenou kytaru tak to hrozně šumí když to zeslabím tak zase kytara není slyšet, Máte stejné zkušenosti? nebo mám něco špatně nastavené? dík za každou radu Jara

fled
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od fled » čtv 26. kvě 2016 15:21:14

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat jestli už jste tam někdo nahráli ten poslední firmware (1.0.5465) a co přináší nového?

PeBe
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od PeBe » pát 27. kvě 2016 13:07:55

Aktualizaci jsem ještě nezkoušel (možná dneska večer/zítra ráno), ale dle *.txt souboru by měla přinášet, dle mého, zásadní změnu v přidání "nahrávací fičury" do Ui12 a možnosti skrytí SSID. Toto jsou změny na které jsem čekal, jak na sůl, další si budu muset osahat, jestli budou mít pro mě zásadnější význam.
Co nejde silou, jde ještě větší silou...

jara

Příspěvek od jara » pát 27. kvě 2016 16:37:26

Ahoj "nahrávací fičury" do Ui12 co tím myslíš?

PeBe
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od PeBe » pát 27. kvě 2016 18:34:45

Myslím tím to, že Ui12 umí nahrávat na flash disk stejně, jako jeho pubertální brácha.

jara

Příspěvek od jara » pát 27. kvě 2016 19:16:14

tak jsem to vyzkoušel ano ui 12 umí i nahrávat a ku podivu je to čisté žádný šum jak tady před časem tvrdil jeden muzikant

jara

Příspěvek od jara » sob 18. čer 2016 11:55:57

Dnes se mě při hraní na asi 15 vteřin vypl uplně zvuk pak to znovu samo naskočilo, stalo se to už někomu?

PeBe
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od PeBe » pon 18. črc 2016 9:37:25

A zase trochu málo k oblíbenému "Diconnect"...
Při páteční venkovní akci, kdykoliv jsem se vzdálil na více, než 5-10 metrů od mixu, okamžitě Disconnect. Dokonce se mi to stalo jednou i metr od mixu a to mám (údajně) 5dBi anténu. Po návratu k mixu, návrat k normálu. Když se mi to stalo poněkolikáté, hledal jsem v nastavení tabletu, co se může dít. Objevil jsem, že ten krám se mi vždycky přihlásil na nějaký nezabezpečený HotSpot. A připojoval se stále i když jsem opakovaně tablet nechával toto připojení "zapomenout". Soudím, že některý z cca 150 návštěvníků měl tento Hot Spot spuštěný na svém kreténském telefonu. Doma jsem pak zjistil, že já jsem pro změnu měl na svém kreténském tabletu nastaveno povolení připojovat se automaticky k "WiFi Cerified Passpoint". Nevím, jestli to bylo opravdu tímto nastavením, že se tablet sveřepě připojoval k cizímu hotspotu. Volbu jsem zrušil až druhý den a navíc po cca jedenácté hodině večerní se tento nezabezpečený hotspot vytratil a já mohl s tabletem rajzovat po ploše, jak se mi zlíbilo, již bez jediného problému. Dost možná se jednalo o HotSpot z nedalekého rekreačního střediska a večer se již bál signál courat po okolí po tmě a tak zůstal jen v hotelu ;-)

gougou2

Příspěvek od gougou2 » pon 18. črc 2016 10:19:05

Ďakujeme za skúsenosť... Bepe

Zistil som zmenu v novej verzii programu, ktorú som využíval často a teraz to tak nefunguje už:

v aux1 mám zapojený odposluch a kanály ktoré ozvučujem tak ich mám na "POST".
avšak keď je prestávka, tak MUTE-ujem vstupy čo má za následok že ani do odposluchu nejde nič keď tam je POST na auxe.
-keď som si chcel preskúšať nejaké sólo na nástroji tak som len prepol na auxe funkciu "POST" na "PRE" a synťáčik som v odposluchu počul a dopredu nič nešlo. - TOTO bolo takto v predchádzajúcej verzii..
-nová verzia to už nepúšťa tak.- tu keď dam MUTE na určitom kanály tak do MASTERU a ani do AUX-u mi nikdy nič nepôjde aj keď bude POST a aj keď tam bude PRE. ...

musel som to vymyslieť inak a to takto:
všetky kanály ktoré chcem niekedy prepnúť tak aby išli do odposluchov a dopredu nie, tak som ich dal do SUB GROUPS - (u mňa je to synťák a dva mikrofóny) takto stačí dať MUTE na SUB GROUPS1 a dosiahnem to, že pôjde do AUX-u ale do MASTER-u nepôjde nič.

AdamAV

Příspěvek od AdamAV » pát 22. črc 2016 0:32:39

Zdravím,

prosím vás o pomoc. Nedarí sa mi spojiť Ui16 s notebookom (Windows 10) cez sieťové rozhranie ethernet. Spojenie sa síce vytvorí, na Ui začnú natrvalo svietiť obidve ledky pri ethernetovom konektore a v notebooku sa sieť načíta ako neidentifikovaná, ale prihlásenie do zariadenia cez jeho IP adresu nie je možné. Spojenie pomocou Wi-Fi cez integrovaný hotspot funguje bezproblémovo. V konfigurácii LAN na Ui mám nastavenú manuálnu IP adresu (192.168.1.35), sieťovú masku (255.255.255.0) a gateway (192.168.1.2). Samozrejme, funkciu tohto typu pripojenia mám aktivovanú, teda "enable" a v samotnom ovládacom rozhraní zariadenia sa javí nazeleno (uvedená IP adresa). V notebooku mám pri sieťovom adaptéri nastavené automatické zisťovanie IP adresy. Bohužiaľ, v prehliadači Chrome ani Mozilla po zadaní IP adresy zariadenia (192.168.1.35) či vyššie uvedeného gateway sa nič nenačíta. Prosím, poraďte, čo robím nesprávne. Vyskúšal som aj druhý notebook, kábel, niekoľko reštartov oboch zariadení, rôzne postupnosti vytvorenia hardvérového spojenia, aktualizáciu najnovšieho firmware a stále bezúspešne. V manuáli som nič podrobnejšie nenašiel, takisto na YouTube. Myslím si, že by malo ísť o konfiguračne nenáročné pripojenie, rovnako sa pripájam do X Air18, ktorý sa takisto prihlási ako neidentifikovaná sieť, po otvorení jeho aplikácie sa sám načíta, resp. len zadám IP adresu zariadenia a hotovo. Samozrejme, skúšal som manuálne nastaviť rovnakú IP adresu v notebooku ako má zariadenie a opäť sa mi po jej zadaní v prehliadači nepodarilo dostať do ovládania mixpultu. Po niekoľkohodinových pokusoch som už v koncoch...

Vopred ďakujem za akúkoľvek pomoc/radu.

PeBe
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od PeBe » pát 22. črc 2016 7:09:10

Již se to zde párkrát řešilo. Zkus toto: viewtopic.php?f=54&t=6695&start=195#p61803

oldzin

Příspěvek od oldzin » stř 27. črc 2016 21:54:31

jara píše:Dnes se mě při hraní na asi 15 vteřin vypl uplně zvuk pak to znovu samo naskočilo, stalo se to už někomu?
Mně dvakrát, po aktualizaci sofíru už ne.

josef nosek

Příspěvek od josef nosek » pon 01. srp 2016 12:21:30

Při nahrávání na USB flsh se stává,že nahrávka se nezdaří a nelze přehrát ani v samotném mixu. Stalo se někomu ??

Oldzin

Příspěvek od Oldzin » pon 01. srp 2016 14:07:14

Objevil se mi tento problém, při zapnutí Phantomu na některý vstup, se objeví šum a ten se stupňuje při zapojení dalších napájených vstupů. Projevilo se to někomu, nebo je to problém jen mého mixu?

RostaForet
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od RostaForet » pon 15. srp 2016 17:53:07

Zdravím, jsem klávesák a zvučím vyloženě příležitostně. Teď o víkendu jsem měl možnost zvučit 2 kapely, jedna 3 hodiny hraní druhá 2 hoďky, na tomto typu jsem byl poprvé a musím teda říci paráda, protože to byla mimo analog vlastně premiéra, jsme v pátek postavili P.A., monitory, pustili jen mp3 na seznámení. V sobotu nachystal pak pro kapley mikráky, DI-BOXy, propojil, nastavil a hrál. Vše fungovalo jak mělo, nezamrzalo. Jako dobrý, druhou kapelu bych raději měl na analogu, ale na premiéru opravdu výsledek ke spokojenosti pořádajících i interpretů.

Odpovědět

Zpět na „Soundcraft“