návod na mix vermona 1642
-
- Reklama
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
návod na mix vermona 1642
Dobrý den
Jsem uplný začátečník, přifaril sem se ke školní kapele, hrajou punk, vybaveni je dosti chatrné ale pro naše potřeby prozatím dostačující, uz se skroblí na nove
. Těd jsme splašili vykopavku mix vermona 1642, v praxi sem ho na více vstupů jěště nezkoušel, mel sem ho jen na 2 zpěvy ve zkusebně, a htěl bych se optat jestli nekdo nemáte nejake zkušenosti, nebo tedy aspoň návod, sam sem polopatě přiel nato kterej vystup kdy hraje, metodou pokus omyl, a ted válčím z odposlechy jak je tam nastavit atd. jestli má někdo nějaké zkušenosti předem Děkuji Mirek
Jsem uplný začátečník, přifaril sem se ke školní kapele, hrajou punk, vybaveni je dosti chatrné ale pro naše potřeby prozatím dostačující, uz se skroblí na nove
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: návod na mix vermona 1642
Co zkusit přímo výrobce, stále fungují, mix mají i na stránkách (ne že by se ještě vyráběl
), pravda, odkaz s manuály je ve výstavbě, ale na mail by ti to mohly poslat.
http://www.vermona.de/
http://www.vermona.de/
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Úžasný příspěvek .... právě jsem ve vzpomínce omládl o 18 let . Děkuji
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
maly_medved : no fakt není zač, ale me je 15 a zrovna se nemuzu ohanet nekde ve 100 tisicich
ale inac díky zkusim tedy vyrocme nenapadlo mě že jěště fungují
ale inac díky zkusim tedy vyrocme nenapadlo mě že jěště fungují
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Já to nemyslel špatně. I dnes používáme vše co je zrovna k dispozici. Tu Vermonu jsme taky používali, návštěva toho webu pro mě byla fakt báječná , fakt.
nenašel jsem ji , zkus poslat její fotku , vrch a zadní panel s konektory, pokusím se poradit ......
nenašel jsem ji , zkus poslat její fotku , vrch a zadní panel s konektory, pokusím se poradit ......
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kdo hledá ten nachází, je to ve složce pa+effekte, skoro až na konci i s fotem. 
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
no tak namual je doma, po kostrbatem prekladu v google.cz
mi prisla odpoved v pdf, tak spoluzacky prelozily, a ted ukecavam ucitelku nemciny jestli by nebyla ochotna, no ma ete 14 dni zousek tak snad to prezije a pomuze.