Jakou sestavu do restaurace 17x10 metrů?
-
- Reklama
-
bosspetr
Jakou sestavu do restaurace 17x10 metrů?
Dobrý den už od delší dobu chci pořídit nový ozvučovací systém do mé restaurace 17x10m a zatím mám 3 favority a chtěl bych se zeptat, který by jste mi doporučili (a hlavně proč oproti těm ostatním)
FBT Vertus CLA 604 A + FBT Vertus CLA 208 SA 2x
RCF Evox 8 2x
RCF 745 A 2x
tuto sestavu budu používat převážně na reprodukovanou hudbu, na karaoke a jako ozvučení pro menší (zábavové kapely)kapely) při svatbách nebo narozeninách
ani jednu sestavu jsem zatím neslyšel ale mám domluvnou ukázku přímo u mně v restauraci.
Za každý váš názor co je pro kterou sestavu pro a co proti vám předem moc děkuji.
FBT Vertus CLA 604 A + FBT Vertus CLA 208 SA 2x
RCF Evox 8 2x
RCF 745 A 2x
tuto sestavu budu používat převážně na reprodukovanou hudbu, na karaoke a jako ozvučení pro menší (zábavové kapely)kapely) při svatbách nebo narozeninách
ani jednu sestavu jsem zatím neslyšel ale mám domluvnou ukázku přímo u mně v restauraci.
Za každý váš názor co je pro kterou sestavu pro a co proti vám předem moc děkuji.
-
Milan T.
Re: Jakou sestavu do restaurace 17x10 metrů?
Já osobně bych nezvolil ani jednu variantu. Pokud bych se měl držet těch cca 80k, tak bych zvážil 2x RCF HD-32A a 1x RCF Sub 708-AS II ...
Řešíme teď podobný sál, asi 10*15m s vysokými stropy. Nejpravděpodobněji tam přijde QSC KW153, alternativy jsou třípásma od EV a JBL. Zatím je tam jeden aktivní sub Alto s 18, co nejdřív i druhý. Styl bude latina, jazz, občas bigbeat, DJ na firemní akce.
Btw, Prodance má teď nějaká třípásma RCF v doprodeji.
Btw, Prodance má teď nějaká třípásma RCF v doprodeji.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
-
bosspetr
díky za reakce, takže jestli tomu rozumím dobře, tak z toho co jsem vybral, není pro můj sál a mé požadavky dobrá ani jedna sestava.
- Martin S.
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Za tyhle peníze jsem schopný ti dodat sestavu 2x satelit 12"+1,4"(3") + 1x subwoofer 2x15" + 4 kanálový zes s vestavěným DSP. Později to můžeš rozšířit o druhý subwoofer, bude-li třeba.
Martin S. ::::: MS sound
http://ms-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ms-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bosspetr
tak jsem se nakonec rozhodl pro třípásmové bedny RCF 4pro 4001a v pondělí mi mají dojít tak jsem zvědavý jak budou na sále hrát. až je odzkouším tak dám vědět jaké na ten můj prostor jsou.
-
bosspetr
tak RCF 4001 hrajou na sále výborně, jsem spokojen. chci se zeptat jestli má někdo tady tyto reproduktory tak jaký používá stativ. a ještě jedna otázka v jaké výšce by měl být vrch reprobedny na stativu při poslechu, kamarád mi říkal že by měl být středový reproduktor ve výšce hlavy.
Já tuhle bednu měl a nehrála špatně. Originál neměla hnízdo, jen pokličku, místo které jsem hnízdo osadil. Stojan jsem volil se širokou základnou, bedna je poměrně vysoká a kdyby se o to někdo nechtíc otřel, aby ji se stojanem nezkácel. Výšku bych volil středovým repro nad výškami hlav lidí, aby se vyšší tóny dostaly i k posluchačům vzadu, nebo pokud to možnosti dovolí pověsit bednu pod strop a sklopit do prostoru, kde budou posluchači. Docílí se tak rovnoměrnějšího pokrytí lidí, sníží se tím rozdíl vzdálenosti první a poslední poslechové řady.
-
bosspetr
jo díky za odpověď, stativ se širokou základnou určitě ale když jsi měl ty bedny nemohl by jsi mi napsat, který stativ konkrétně jsi k nim koupil. zavěsit na strop to mě taky napadlo ale 2 až 3x do roka mám venku na dvoře větší akce a nevím jak by se ty bedny sundávaly, přece je to jenom 47kg