Znáte někdo VERSE?
-
- Reklama
Znáte někdo VERSE?
Ahoj všem, jsem tu novej a hned mám nějakou otázku. Hledám tak různě po fórech zmínku o reproboxech VERSE. Slyšel jsem je teď o víkendu na jedné akce v Praze a zvuk se mi moc líbil. Máte někdo nějaké info nebo zkušenost?
Jinak je to tohleto: http://www.verseaudio.com
Díky.
Jinak je to tohleto: http://www.verseaudio.com
Díky.
-
xb
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Znáte někdo VERSE?
Cece tenhe system sem vozil (mozna jeste vozi) jeden kumpan tady od nas co ma eshop s technikou. Slysel jsem je na testu, kdyz mistni velkozvukarstvi postavilo KV2, Verse a RCF TT25. Zvukove me Verse moc nepresvedcilo, taky mi prijde, ze za ty penize co to tady bylo nabizeno je to docela drahy.
A kde to prosím Tě někdo testoval? Nějaké podrobnosti z toho testu nejsou?
A nevíš jestli v tom testu byly ty Verse Insider nebo ty Verse D:sider repráky?
A nevíš jestli v tom testu byly ty Verse Insider nebo ty Verse D:sider repráky?
-
xb
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Postavilo se to do pole v kopcich. Podrobnosti nejsou, byl to spis takovy poslechovy test na ucho, kde se to osolilo vic nez v prodejne ci ve skladu. Byly tam insider 15" + 18" sub.
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Verse Insider 15 mají ve Studiu 8 v Modřanech. Tam se natáčí pořady jako 5 proti 5 atd. Parametry to má úžasné, ale abych byl upřímný, tak mě ten zvuk (při ceně, co to stojí) nějak extra nenadchl. Jinak řečeno, zvuk byl velice kvalitní, ale za ty peníze bych si to nekoupil. Ale je dosti možný, že to mohly způsobit další komponenty zapojené v systému (mix, mikro..). Takže tento příspěvek spíš ber jako poznámku, hodnotit něco podle jedné akce nemá smysl.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín