Věrohodnost knížky Kytara a počítač
-
- Reklama
Ahojte.
Nečetl někdo z vás knížku Kytara a počítač od Ondřeje Jiráska (nakl computer press)?
narazil jsem v ní na chybu ohledně dynamických procesorů. V kapitole kompresor tam pan Jirásek píše o kompresorech a limiterech, v kapitole limitery o expanderech a gatech..
Jsou to jen překlepy, nebo ne radno věřit i ostatnímu obsahu? Poňáč jsem ryba, těžko to poznám.
ď.k.
Nečetl někdo z vás knížku Kytara a počítač od Ondřeje Jiráska (nakl computer press)?
narazil jsem v ní na chybu ohledně dynamických procesorů. V kapitole kompresor tam pan Jirásek píše o kompresorech a limiterech, v kapitole limitery o expanderech a gatech..
Jsou to jen překlepy, nebo ne radno věřit i ostatnímu obsahu? Poňáč jsem ryba, těžko to poznám.
ď.k.
-
JFL
Re: Věrohodnost knížky Kytara a počítač
I vjiných knihách tohoto autora jsem narazil na chyby. Nevím, jak moc je to podobný případ (knihu sice mám, ale nečetl jsem ji podrobně), ale může to být nejen překotným psaním, ale i rychlým vývojem zařízení - než se kniha napíše, vydá, a já si ji koupím, uplyne mnoho vody.
Takže používat hlavně vlastní hlavu.
JFL
Takže používat hlavně vlastní hlavu.
JFL
chm ted se mi zdaji podivny i povidani o binauralnim slyseni a o fazi.. zrejme nic moc oddil. dik za odpoved