Ozvučení sálu

Otázky a odpovědi z LIVE PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika)
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
mkarr
Uživatel
Uživatel

Re: Ozvučení sálu

Příspěvek od mkarr »

Když už si od paní tazatelky čtu jak tam chce
"jen základ, do kterého si kapela, zvukař od tanečních kurzů nebo divadlo napíchne svoje ozvučení, které bude ovládat jejich zvukař, a na které je zvyklé."
a provozovat se to bude jako
"multifunkční sál, který potřebuje jen uplný základ, který bude vyhovovat k napojení všem formám účinkujících."
Tak to vidím na úplně základní mixáček a pár bezdrátů, ale docela dospělé PAčko aby ten zvukař co si do něj napíchne svúj mix, neměl pocit že přecejen měl vzít dodávku a né kombíka.
A protože to nemusí být nic drahého, tak se tam hádám nepořídí moje oblíbené TTL6 (né že bych je měl) i když ty by asi splnily vše očekávané. No celkem rád bych se někdy dočetl, jaké byly nakonec požadavky a čím se je podařilo realizovat.
exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi »

Nebo 4 HDL20 či jak se ten linearray jmenuje a k tomu brutální 2x18 na stranu.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Děkuji všem za diskuzi. Jde právě o to, že sháníme firmu, která se k nám přijde podívat a podle toho, co jí řekneme a ukážeme, navrhne nějakou základní sestavu pro naše potřeby. Nejsme zvukaři, jsme provozovatelé sálu a rádi svěříme tuto věc odborníkům se zkušenostmi. Já od vás nechci psát, co tam máme dát. Můj požadavek a dotaz byl na tip na firmu, která toto umí a udělá nám cenovou nabídku. Jistě jako zvukaři máte svoje dodavatele.
Nebyla by tedy nějaká? Děkuji :-)
Jitka
slava

Příspěvek od slava »

Jestli jde jen o tohle:internet a hledejte.
mkarr
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od mkarr »

Dobrý den,
Tak krom toho, že se tady už dvakrát navrhl Damton, že se s váma na to podívá, tak tady na fóru se řeší spíš ozvučení mobilní, teda pokud mobilní znamená kombík nacpaný věcma co odnese a postaví jeden člověk za hodinu, ale třeba taky víc než kamion věcí co přijede na místo a parta lidí to několik dní staví.
Samozřejmě že máme/mají všichni někoho ke komu chodí nakupovat nebo i pro rozumy.
Nerad bych na někoho zapoměl, tak se případní dotčení prosím ozvěte sami, ale stabilní ozvučení jen co mě napadá, umí třeba
Musicdata, Audiopro, Prodance,
a určitě několik dalších, ale to záleží na tom, jaké řešení potřebujete. Když oslovíte i jakoukoli jinou firmu, tak vám řekne že to dělá a umí. Zákazník se neodmítá. Zvlášť né takový, co možná nese větší zakázku. A je pravděpodobné že i několik dalších firem by vyhovělo, ale zatím se tu nikdo neozval s konkrétními jmény, tak holt začínám s tím notoricky známým.
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

Jitka píše: čtv 09. led 2020 15:09:27 Dobrý den, poradíte prosím firmu - ideálně z Brna, ale není podmínkou, která by dokázala dodat (ne pronajmout) základní ozvučení pro sál ve velikosti 13X 17 metrů s výškou stropu 7 metrů.
... jasne, to umime - napiste mi na mail safa@audiopro.cz , neco vymyslime (umime udelat i akustickou studii pokud bude pro neco potreba pro mesto atp.) - pro predstavu zde: https://www.audiopro.cz/reseni/
Filip Toman

Příspěvek od Filip Toman »

Návštěvník píše: pát 10. led 2020 10:39:21 Děkuji všem za diskuzi. Jde právě o to, že sháníme firmu, která se k nám přijde podívat a podle toho, co jí řekneme a ukážeme, navrhne nějakou základní sestavu pro naše potřeby. Nejsme zvukaři, jsme provozovatelé sálu a rádi svěříme tuto věc odborníkům se zkušenostmi. Já od vás nechci psát, co tam máme dát. Můj požadavek a dotaz byl na tip na firmu, která toto umí a udělá nám cenovou nabídku. Jistě jako zvukaři máte svoje dodavatele.
Nebyla by tedy nějaká? Děkuji :-)
Jitka
Dobrý den,
Pokud máte ještě zájem o nabídku ozvučení do sálu, tak mě prosím kontaktujte na info@zvukjinak.cz. A protože předpokládám, že rozpočet je napjatý, tak Vám kromě zcela nové aparatury, také můžeme nabídnout profesionální techniku po zrušené rentalní firmě za velmi příznivé podmínky. Vše záleží na domluvě, Vašich představách a možnostech. :)

S pozdravem,

Filip Toman
Damton
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Damton »

Odpovědět

Zpět na „Zvučíme live a věci okolo“