AC Akustika - Cimbala

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
OK2MDK
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

AC Akustika - Cimbala

Příspěvek od OK2MDK »

ahoj

Chtěl bych se zeptat, jak je to s Ac akustikou?
Shodou náhod má sídlo kousek vedle mého baráku = potencialni mozunost servisu atd.

Tady čtu "aby to nebylo nekde u Cimbaly" "k cimbalovi ani za zlaté prase"

Dotaz zni: Jaké jsou k tomu důvody?

Dik Mirek (ok2mdk)
frantik
Uživatel
Uživatel

Re: AC Akustka - Cimbala

Příspěvek od frantik »

Důvody jsou pádné, projeď si zvukařská fóra, hledej podle klíčových slov: AC Akustika, Cimbala, jak kdo pochodil... Stačí vidět pajšl těch beden a nechat si je "zahrát", to mnohé napoví.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
midnight_man
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: AC Akustika - Cimbala

Příspěvek od midnight_man »

no nie je to zrovna stastne riesenie....
5kW Sound/EM,Beyma,Uli,QSC,DBX/, 2kW Lights, Dáke tie otáčajúce sa hlavy, 200mW ILDA Laser(20kpps)/Kvant/, 3kW Smoke.
maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maly_medved »

midnight_man píše:no nie je to zrovna stastne riesenie....
:cry:

Musím se AC zastat. Rozhodně jejich výrobky budou hrát výrazně lépe než drtivá většina nejlevnějších a průměrných aparátů ( Omnitronic , Behringer, Carvin Vega )

Osobně je nepoužívám, ale myslím že rozhodně patří k tomu lepšímu průměru.
frantik
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od frantik »

maly_medved píše:
midnight_man píše:no nie je to zrovna stastne riesenie....
:cry:

Musím se AC zastat. Rozhodně jejich výrobky budou hrát výrazně lépe než drtivá většina nejlevnějších a průměrných aparátů ( Omnitronic , Behringer, Carvin Vega )

Osobně je nepoužívám, ale myslím že rozhodně patří k tomu lepšímu průměru.
Nebudou hrát lépe, ale prostě jen jinak nechutně. A kdybys viděl ten vnitřek, výhybku... A pieza či levné tweetry, levné čínské XLR konektory - to vše nemá v "muzikantských" bednách co dělat.
J.J.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od J.J. »

Slyšel jsem bedny od Cimbaly které hrály velmi slušně - kompakt 15"+1,4". Je fakt že nebyly nejlevnější. Na druhou stranu cimbalovy upravené repra - co kus to originál jsou fakt síla. Nejvíc jsem se pobavil když mě v jedné přerovské diskotéce předváděl majitel jaký udělal perfektní byznys. Do subbasů si nechal u cimbaly upravit 15" a z původních 300W mají najednou 2000W. Vůbec mu nevadilo, že vedle těch originálních jaksi nehrají :P . Hlavně že mají těch 2000W.
Zvukař bez www stránek
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

Zacatkem 90tych let to bylo fajn - kdyz si clovek pohlidal osazeni. Od te doby se firma bohuzel k lepsimu neposunula.
OK2MDK
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

AC Akustika - Cimbala

Příspěvek od OK2MDK »

tak to tak čtu, mi příde jako by zaspali, asik to bude pravda,
no nevi te někdo jak jsou ochotní z reklamacemi? řeší se u nás na škole školni rozhlas, chtěli jit za ním, to si to radsi natahnu sam :D
frantik
Uživatel
Uživatel

AC Akustika - Cimbala

Příspěvek od frantik »

Nechte si rozhlas udělat od profíků, nemyslím tím "Drexon", ale taky nevím bohužel koho doporučit. Nechte si poradit od někoho zkušeného tady z fóra, určitě zareagují borci znalí této problematiky, tuším že dráťák dělá nick "Ota".
OK2MDK
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

AC Akustika - Cimbala

Příspěvek od OK2MDK »

frantik píše:Nechte si rozhlas udělat od profíků, nemyslím tím "Drexon", ale taky nevím bohužel koho doporučit. Nechte si poradit od někoho zkušeného tady z fóra, určitě zareagují borci znalí této problematiky, tuším že dráťák dělá nick "Ota".
tady uz narážíme na problém, ono ten rohlas na tom prvním stupni nejde uz od mé 4 třídy (a to je hezkych 5 let)a je to nejakých cca 100m mozna 150 od zdroje k repraku, no a tak prachy nejsou a kdyz sem chtěl po ředitelovi jenom drát, tak uz se cukal, že nejsou peníze, takže tak, asik to zustane na mě a školníkovi, a o pevnýh nervech,

a kdyby byla rada o provedeni, sem sní
(martine nebo radsi nove vlakno?)
frantik
Uživatel
Uživatel

AC Akustika - Cimbala

Příspěvek od frantik »

Napiš přímo Otovi, poradí jistě i po mailu mimo fórum a kdyby měl trochu času nazbyt, poradí s dráťákem rámcově i sinclair.
OK2MDK
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

AC Akustika - Cimbala

Příspěvek od OK2MDK »

napíšu jim a uvidíme moc dík.
Ota
Uživatel
Uživatel

AC Akustika - Cimbala

Příspěvek od Ota »

Už jsem Ti odepsal přímo, dříve než jsem to přečetl tady. A jen znovu tedy připomínám, že pokud na to nejsou peníze, tak z hovna bič zkrátka neupleteš. To snad ale dobře musí vědět i říďa. Pokud ne a není ani ochohoten se vynasnažit, ať si pořídí buben nebo kus traverzy s kladivem a cvičí hlasivky.
To ale nebrání nic tomu, aby jsi se pokusil vypátrat, proč se signál ztrácí. Tipy jsem Ti poslal již v e-mailu. Bacha ale, jde o práci na elektrickém zařízení a tak by jsi měl do toho jít ještě s někým od fochu. Kdyby byl školník zároveň elektrikářem, pak by to bylo super. Nevím, nakolik se v problematice vyznáš, ale je to trochu jinde, než domácí Hi-Fi. Ale rozhodně Ti držím palce a mám radost, že se již v tomto věku o podobné věci zajímáš - dnes je to stále vzácnější. Sám jsem začínal téměř stejně, ve stejném věku, akorát že je tomu již 25 let... :-) #-o
Tak zjišťuj a ptej se klíďo dál.
OK2MDK
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

AC Akustika - Cimbala

Příspěvek od OK2MDK »

díky, no mám to v rodině jeden děda ing elektro, druhý to učí, tatka taky ing elektro, mamka strojař :-D

jinak ptát se budu, ono největší protivnik bude komunistický rozvod ve zdi :-D tak snad se podaří, pozištuji teda parametry a ozvu se moc díky.
Patso

Příspěvek od Patso »

Šíleně mně baví témata kolem AC - akustika. Každý repro hraje dobře, dokud se nesrovná z něčím lepším. Osobně jezdím se 4mi 18´´ bass, a 2x 15´´ + 2,5´´horna od rendy, a zvuk který jsem u něj koupil včetně zesilovačů, je několika násobně lepší, dynamičtější, účinnější, než cokoli k čemu jsem to zatím postavil. Uvědomte si, že L áčka by chtěl každý, ale málo kdo na ně má. Nesnažte se porovnávat nesrovnatelné. Osobně zvučím s tímto systémem průměrně 8 kapel týdně, a nevím kdo na jižní moravě zvučí víc. Tak se lidi proberte, vytáhněte si to nahoře z toho co máte mezi nohama, a přestaňte poslouchat "renomované" zvukaře.
Pokud někdo doveze do ČR deset kamionů sračkovitejch bedýnek z polska, potřebuje si vydělat na rabat, to je jasný. Má na tom potisk známé značky, prezentuje to jako vynikající a k...a se postará aby se vědělo že to prodává. Pak ale samozřejmě není rád že tady nějakej Cimbala existuje.
Odpovědět

Zpět na „Repro“