získání zkušenosti v ozvučování
-
- Reklama
-
Agovsky
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
Hledám nějakého zvukaře který by byl ochotný mě zaučit v ozvučovánía předat nějaké ty zkušenosti atd.Jsem mladý,nezkušený s takovou menší aparaturou (EM151,MT18sub,zesíky QSC - RMX) a chtěl by se začít věnovat ozvučování ale chybí mi ty zkušenosti.
Jestli by se našel někdo kdo by mě třeba vzal na nějakou akci atd tak bylo by to velice super....
Děkuji
pozn.Nejlépe okolí Zlína
Hledám nějakého zvukaře který by byl ochotný mě zaučit v ozvučovánía předat nějaké ty zkušenosti atd.Jsem mladý,nezkušený s takovou menší aparaturou (EM151,MT18sub,zesíky QSC - RMX) a chtěl by se začít věnovat ozvučování ale chybí mi ty zkušenosti.
Jestli by se našel někdo kdo by mě třeba vzal na nějakou akci atd tak bylo by to velice super....
Děkuji
pozn.Nejlépe okolí Zlína
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
na prodance.cz v bazaru nejaka zabavovka hledala zvukaře s poznámkou "i začátečníka" tak se zeptej třeba te vemou.
pozn. ja zacinal se školni kapelou, tak kdyby nejaka byla pro nauceni by ti to stacit mohlo.
pozn. ja zacinal se školni kapelou, tak kdyby nejaka byla pro nauceni by ti to stacit mohlo.
-
Agovsky
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
díky za tip ale na tom prodancu to bylo až z čech a to je daleko,ohledně té školní kapely by to šlo,pokusím se pozjištovat zdali na školách nějaká kapelka není
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
ja teda začinam pořad
a pokud máš, jak si psal, svůj aparát tak by to problém být neměl leda tak v penezích, tam vetsinou ten kapelám nezůstává moc.
Přeju ad se daří pěkný zvuk
a pokud máš, jak si psal, svůj aparát tak by to problém být neměl leda tak v penezích, tam vetsinou ten kapelám nezůstává moc.
Přeju ad se daří pěkný zvuk
Vybavení máš pro začátek dobré, pamatuj taky na kvalitu kabeláže a el. rozvodů. Pročítej neustále zdejší fórum, mnoho co se tu psalo, Ti bude k užitku.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Myslím že jsem měl tu čest slyšet loni v létě v Tlumačově a hrálo to fakt dobře. Nechtěl jsem rušit při hraní, sám to nemám rád. Ty Em byly myslím žlutý?
Klidně bych tě přibral do týmu, pomocníků není nikdy dost, ale pochybuji, že by se ti chtělo dojíždět do Bystřice p H.
Jinak přeju hodně štěstí při shánění kapely a zvučení. Já se tomuto oboru věnuji asi 17tý rok, ale pořád se necítím být tím pravým na velké rady ...
Klidně bych tě přibral do týmu, pomocníků není nikdy dost, ale pochybuji, že by se ti chtělo dojíždět do Bystřice p H.
Jinak přeju hodně štěstí při shánění kapely a zvučení. Já se tomuto oboru věnuji asi 17tý rok, ale pořád se necítím být tím pravým na velké rady ...
-
Agovsky
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ano to jsem byl já.Na jaké akci to přesně bylo?Jinak ty satelity ještě nejsou úplně to nejlepší jelikož tam není přesně na to odladěná vyhybka kterou se chystám v blízké době postavit.Na suby jsem dokoupil RMX 4050HD ale ještě jsem neměl možnost to na akci vyzkoušet tak jsem zvědav jaký bude rozdíl oproti RMX 1450 v můstku.Měl jsem v plánu tak do května postavit druhý pár subů a stím už by se dalo ledacos uhrát,ale jelikož nastala krize tak se to opozdí....
Bystřice to není zase až tak daleko.takže kdyby jste potřeboval tak není problém jelikož někde ty zkušenosti pobrat musít
Bylo to myslím na Hanácký den, u sokolovny byly cimbálovky a dechovka a ty jsi byl v parku s diskotékou a ještě nějaká tam hrála nějaká kapela pod altánem. Na konci jak jsme pobalili nádobíčko tak jsme šli s kolegou na výzvědy
. kdybych měl nouzi na lidi a ty volný čas, ozvu se.
Rozdíl s 4050HD oproti 1450 v můstku bude obrovský, máš se na co těšit!
Jsem zmatkař, někdy. No a?
-
Agovsky
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
podle toho "Na konci jak jsme pobalili nádobíčko tak jsme šli s kolegou na výzvědy" usuzuju že vy jste zvučili ty cimbálovky?
mé stránky + kontakt na mě na http://www.age.webgarden.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
i kdyby jste zvučili něco v okolí prosím dejte vědět že bych se dojel mrknout,pomoc,cokoliv.
mé stránky + kontakt na mě na http://www.age.webgarden.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
i kdyby jste zvučili něco v okolí prosím dejte vědět že bych se dojel mrknout,pomoc,cokoliv.
Je to tak, zvučil jsem tam ty cimbálovky, už asi třetí nebo čtvrtý rok. Bývá to tam dost dobrý ... Letos tam na té straně nemám zatím nic, ale možná se ještě někdo ozve.
Nejlíp jezdit hrát kolem komína, jinak ty návraty jsou hodně dlouhý
. Vracet se v 6 ráno 50 - 100km není nic moc byznys. Oči podepřený sirkama, na volantu zhlavec ať si nerozbiješ čelo když ti spadne hlava
. Teď si tu machruju, ale ty rána mi moc do smíchu nebývá ...
Nejlíp jezdit hrát kolem komína, jinak ty návraty jsou hodně dlouhý
-
Agovsky
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Předminulou cimbálovku jsem se tam byl mrknout jak to tam vypadá,minulý rok čas nebyl.Škoda že zrovna ty dvě akce (cimbálovka a v parku to byl den dětí) vyšly na stejný den.
Jinak našel jsem na internetu vaše stránky,a vidím že máte nějakou akci na Rusavě.Tam bych se mohl zajet kouknout jestli by vám to nevadilo.
Jinak našel jsem na internetu vaše stránky,a vidím že máte nějakou akci na Rusavě.Tam bych se mohl zajet kouknout jestli by vám to nevadilo.
Jasně, domluvíme se před akcí co kdy a jak, aspoň uvidíš, co to obnáší ... A hlavně na Rusavu špunty do uší
Je to tam zatraceně malý a bubeník má hodně elánu ...
-
Agovsky
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Oki já vám pak před akcí brnknu co a jak.už se těším,a kopáky mě snad nezabijou... když přežiju techno tak kopák taky
.
A jinak jste spokojený s hornflexama?musí zahrát skvěle kopáky...
A jinak jste spokojený s hornflexama?musí zahrát skvěle kopáky...
- CharlesBass
- Uživatel

Jé vo těch žlutejch bednách sem to někde čet jaks to stavěl a na zahradě zkoušel
Ta barva, moje oblíbenaá, to se mi moc líbilo, páč mě ty černý koberce taky dost nuděj
Ale ty další dva basy potáhni jedině čevenou 
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky 
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři