Koronavirus - stop kšeftům
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
- CharlesBass
- Uživatel

Re: Koronavirus - stop kšeftům
https://www.podtatransky-kurier.sk/spra ... t-infekciu
https://www.berliner-zeitung.de/news/be ... -li.117128
https://www.berliner-zeitung.de/news/be ... -li.117128
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky 
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
-
Mirek B.
Z priloženého odkazu na Berliner Zeitung sa dozviete:
1. že sa nejedná o žiadny senát, ale o výbor pre ochranu zdravia.
2. tento výbor nepotvrdil žiadny podvod
3. výbor len potvrdil, že nemožno na základe PCR testov určiť či sa daný vírus v tele množí alebo nie. Potvrdil to odpoveďou na otázku poslanca Lutheho.
4. hneď v ďalšom odseku ale výbor obhajuje PCR testovanie. Tvrdí, že prítomnosť vírusu je týmto testom odhalená a koreluje s infekciou. A preto je to účinný prostriedok a jeho použitie je opodstatnené.
Tento článok je FALOŠNÁ SPRÁVA.
1. že sa nejedná o žiadny senát, ale o výbor pre ochranu zdravia.
2. tento výbor nepotvrdil žiadny podvod
3. výbor len potvrdil, že nemožno na základe PCR testov určiť či sa daný vírus v tele množí alebo nie. Potvrdil to odpoveďou na otázku poslanca Lutheho.
4. hneď v ďalšom odseku ale výbor obhajuje PCR testovanie. Tvrdí, že prítomnosť vírusu je týmto testom odhalená a koreluje s infekciou. A preto je to účinný prostriedok a jeho použitie je opodstatnené.
Tento článok je FALOŠNÁ SPRÁVA.
Hlavně to sem vůbec nepatří.
Ako je to u vás v Česku s akciami, hromadnými podujatiami? V slovenských médiách píšu že prej to tam máte dosť zlé, všetko pozatvárané...
Keď je niečo dobré, tak je to dobré.

Zavřené školy, divadla, zákaz vycházení po 21.hodině, shlukování max. 2 cizí osoby atd.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Napadá mne myšlenka na to, kdy si asi tak někde vrzneme. Moje prvotní prognózy se nenaplnily, koronavirus nezmizel ani po volbách a vypadá to, že ještě nějaký čas nezmizí. Už nás připravují na nový kmen koronaviru, na očkování,.... Technika se válí ve skladech, stárne, PES osciluje na šílených hodnotách, a pokud jej nezmění, kdosi vypočítal, že díky chybovosti testů se nemůžeme dostat do 1 ani teoreticky při 100% zdravé populaci. ......jak zpívá Pokáč .... tak mi také přišla SMSka a snažím se být pozitivní i jinak. Třebas i tím, že jsem konečně získal přirozenou imunitu. Po 10ti dnech budu zdravý i bez testu =o)
Svitla naděje, dnes prof.Beran v parlamentu:
-
slava
No nevím,moje prabába tomu říkala "těšínská jablíčka".Profesor neprofesor,máchají se v tom,jak kačeny v rybníku.Není dosud nic seriozního,v podstatě se ví-stopro- to,co na jaře.Že virus mutuje a rychle.Z toho tedy plyne,že něco pomůže.Nikdo ale neví,co a komu.
No, já z toho vidím, že ten lék funguje, pokud sníží úmrtnost 3x. Model, kdy je člověk z rizikové skupiny pravidelně na telefonu, aby byl ihned hospitalizován taky funguje. Jen naše vláda nefunguje. Teď je čas jít proti těm kokotům demonstrovat. Btw. hovnovinky tento projev úspěšně zapírají.
-
slava
Vláda,nevláda.A co jako?Je módní na vládu nadávat,ale v podstatě co?Jsme na prostřílené lodi a kapitán se snaží ucpávat díry.Kdo teď ví,kudy všudy do lodi teče?A opatření jsou v podstatě preventivní.Já s tím problém nemám,jak už jsem někde psal - nákaza a do dvou dní rakev.To by teprve bylo divení a velkej klaus by měl futrál chromovanej.Němci seděj doma na prdeli,Švéďáci přiznávají chyby,ale čecháček to bere jako ůtok na svojí svobodu.Tak jak se k tomu mám postavit?A mimochodem - Japonci berou roušku jako prevenci už několik desetiletí.
Už delší dobu přemýšlím, jak na "slavu" zareagovat. Jsi opravdu ten jedinec, který se bojí že umře a čeká na spásu od vlády a farmaceutických společností??? Potom jsi ten člověk, kterého tady vládní garnitury chtějí, který bude chodit do práce a zpět a značnou část svého výdělku rád odevzdá proto, aby jej nadnárodní mohli léčit. Nevěř tomu, co plamenně řečnící představitelé pouští do světa. Tam jde především o jejich korýtka a korýtka jejich kamarádů. Bohužel příroda je již stovky let jiného názoru. Princip přírodního výběru je jasný, jenom se nehodí do dnešních modelů. Vlastně netuším "slavo", co děláš, z čeho žiješ, z čeho máš radost? A co vlastně hledáš na tomto fóru, kde bych očekával kumštýře svobodné mysli, umělce a lidi, co baví žít a ne živořit. Nedávno se nám nelíbili muslimové a jejich burky v naší kultuře. Najednou máme poloburky všichni a nebudu se tvářit že mi to nevadí.
Tak zrovna, to, co přináší prof.Beran znamená ochranu ohrožených namísto buzerace a likvidace 90% ostatních. Jenže ta "jediná správná cesta" je podporována lidmi jako Slava, co se neumí ani podepsat, ale je jich 50,1%.
Co Tě nezabije, To tě posílí....i když po smrti dcery su silnej ažaž... Borci ono nejde ani o vlastní zdraví - ale obecný životní štěstí...děvčátka, který s ženou vychováme, nejsou naše biologický dcery, ale začaly místo "teto" říkat mé ženě asi v půlce září "mami"(..to je smysl žití...)...vánoce
budou parádní..snad... bojujte všichni jak můžete, muzika nás většinou neživí, ale je to ten života budič a sexovka..i když nevím, nevím jak to přežijeme..su stavař a začínají být v průmyslu problémy.......né že hned budu plakat, jako hospodští a hoteliéři,
ale průmysl drží vždy stát........
budou parádní..snad... bojujte všichni jak můžete, muzika nás většinou neživí, ale je to ten života budič a sexovka..i když nevím, nevím jak to přežijeme..su stavař a začínají být v průmyslu problémy.......né že hned budu plakat, jako hospodští a hoteliéři,
ale průmysl drží vždy stát........
-
slava
Jsem prosťáček,jen se středním vzděláním.A nemám rád hurákismus a amatéry.Nikdo z těch,co se vyjadřují ke kovidu neřekl:Pánové jsme v prdeli,nevíme co dělat.A tak Peková - do vánoc je po něm,Flégr - desetitisíce mrtvejch.Proto nejsem snad vyvrhel,když si o těchto lidech(a i jiných odbornících)myslím své.A fakt nejsem žádná ovce,žiju si podle svého a dlouhou dobu dlabu na všechny politiky.Jestli se někomu zdá,že jsem mimoň a nemám tady co dělat,prosím,je to jeho názor.Budu ho tedy respektovat i když to není názor většiny.Opatrujte se.
Tohle s tím "Isoprinosine" je výborná zpráva. A konečně je nyní i klinický test. Takže pro všechny je to naprosto výborná zpráva....
Teda kromě toho našeho "vládce, velkomožného" který se nyní sám pasoval i do role "největšího odborníka" na koordinaci očkování. A tohle mu nehraje moc do karet.Proto to na "idnes" nenajdete,
Už už se chtěl stát zachráncem všeholidu a najednou tohle? Co z nakoupenýma vakcínama ? co s mediální slávou ? Co kšeft Primulovi ? atd...
Nehledě k tomu že antivirotikum Isoprinosine je 80let starý lék bez patentu, takže si nikdo nemůže mastit kapsu.Tam je zakopaný pes.
Teda kromě toho našeho "vládce, velkomožného" který se nyní sám pasoval i do role "největšího odborníka" na koordinaci očkování. A tohle mu nehraje moc do karet.Proto to na "idnes" nenajdete,
Už už se chtěl stát zachráncem všeholidu a najednou tohle? Co z nakoupenýma vakcínama ? co s mediální slávou ? Co kšeft Primulovi ? atd...
Nehledě k tomu že antivirotikum Isoprinosine je 80let starý lék bez patentu, takže si nikdo nemůže mastit kapsu.Tam je zakopaný pes.