porovnání aktivních repro RCF - Mackie

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
brunclaj

Příspěvek od brunclaj »

Zdravím všechny, chystáme se na nákup aktivní reprosoustavy pro použití v sále - cca 400 m3 (200 osob) a venkovní zvučení cca 1500 osob (pro představu fotbalové hřiště) zajímá nás váš názor na kvalitu těchto sestav, které máme na výběr: 1. RCF - TT25-A 2 ks, TTS18-A 4 ks; 2. Mackie SA 1532z 2 ks, SWA2801z 4 ks. Díky za váš názor. Další věc, se kterou se potýkáme je mixpult. Já se kloním k YAMAHA MG32/14Fx. Co vy na to? díky
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

Tyjo, 1500 lidi s 4x tt25, tomu rikam odvaha...
pavel.vojta
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od pavel.vojta »

tos Fido špatně pobral jsou jen 2!
Pavel Vojta
http://www.RentalPro.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

No vidis to, uz se me pletou pismenka i cislicka. Radeji nebudu spekulovat...
brunclaj
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od brunclaj »

pro představu - scéna by vypadala asi takhle, tenhle apoš je půjčený a stejný jak ty TT a stačí to na 1500 osob
Přílohy
netovka.jpg
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

Dohadovat se nemusime :) Kazdy ma jine predstavy a naroky. Ja bych se bal...
brunclaj
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od brunclaj »

to Fyla: je mi jasné, každý má svou představu a věřím, že tvá bude 100% lepší, byla u mě blbost tam uvádět prostory a dokonce počty posluchačů, protože záměr byl dostat vyhodnocení těch beden, co se týče kvality, neboť jsem dostal návrhy na několik sestav a do dvou týdnů si musím vybrat, co pořídíme. Vzhledem k tomu, že jsme chtěli aktivy a máme s nimi i dobrou zkušenost (viz obrázek), vybral jsem dvě výše zmíněné sestavy. Z prodejců mi nikdo neporadí, protože každý koho jsem se zeptal mi sepsul to druhé a k tomu nabídnul svou variantu. Chápu, že každý preferuje něco jiného podle svého vlastního citu a zkušenosti, avšak z této diskuse by mohl vyvstat nějaký vcelku solidní nestranný názor. díky
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

V jakych cenovych relacich se podbizi? Treba existuje i neco mimo prodance...
brunclaj
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od brunclaj »

vychází to cca na 56000 za ks
Naposledy upravil(a) brunclaj dne úte 17. bře 2009 17:24:51, celkem upraveno 1 x.
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

Já teda nevím, ale ať počítám jak počítám TT25-A 2x58 tis. + TTS18-8 4x55tis. + MG32/14 27 tis. = 363 tis. (i kdyby sleva max. 10%) -36tis. = 327 tis.
Varianta Mackie je trochu levnější cca 50 tis. za bednu jedno jakou, takže 6x50tis. + MG32/14 27tis. = 327 tis. po případné slevě 294 tis.

Obě varianty jsou o 35-100 tis. mimo limit, pochopitelně ceny s DPH, pokud odčítáš, je to jiná.

Ale co třeba tohle:
http://www.audiotek.cz/HK-audio-ACTOR-D ... e/:3:12359" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo
http://www.audiotek.cz/HK-audio-D.E.A.C ... e/:3:12363" onclick="window.open(this.href);return false;

I s dražší variantou 217 tis. + 27 tis. za mix jsi pořád v limitu, ba naopak ještě něco zbejvá, a je to odladěnej systém.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
brunclaj
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od brunclaj »

jasne omlouvám se, jsem tam hodil rozpočtovanou cenu na 4 ks, ty dalsi dva suby jsou jako schválený vícenáklad
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

Schvaleny vicenaklad? Ted uz jsem v tech cislech zamotanej uplne #-o
brunclaj
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od brunclaj »

no prvotně jsme měli schválené 2+2 kusy, ale vzhledem k tomu, že bychom stejně za chvíli dokupovali další suby, tak jsme se usnesli na tom, že je vezmem rovnou 4 a bude klid, je to celkem husté, protože šéfová, když se rozhodne tak ... akorát nám všichni lidi z okolí, kterých jsme se zeptali na názor předhazovali další a další možnosti, až z těch nabídek byl maglajs, tak jsme se rozhodli, že všechno pryč a jediná volba je mezi těma rcf a mackie. u těch rcf jsme rozhodnutí tak na 80%, protože nikdo to nesepsul, ale každý zmyšlal jiné. cenově si myslím, že jsou v poho - grant je grant. Jediné co je průser je zatím mixák, ale to je v jíné kategorii
Jiří E
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří E »

Rozhodně bych šel do RCF. Součastné MACKIE nemají již reproduktory RCF a hrají o poznání hůř. Měl jsem Mackie 1232 + 1 kw SUBy ( nehrálo to až tak špatně - měl jsem ještě repra RCF ), ale teď má kolega TT25+2xTTS18 a hraje to výborně. Rozhodně jdi do RCF.
...

Příspěvek od ... »

pokud se budou zvučit podobné kapely , jako je na obrázku , tak z těch daných možností aparatur rozhodně RCF TT25 A - mají krásný přednes , výborné vykrytí před podiem , nevýhoda je , že nedostřelí moc daleko , ale zase se se změnou vzdálenosti moc nemění frekvenční charakteristika , takže je to jen prostě tišší zvuk. Mám je a mám i mackie SA1521 ještě s rcf reproduktory a ty TT hrají o třídu výš , jsou lehčí.
Odpovědět

Zpět na „Repro“