Zakrytí zvukaře
-
- Reklama
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zakrytí zvukaře
Letní festivaly se blíží, nemáte někdo nějaký dobrý nápad na zakrytí zvukaře ? Klasický "altán" z OBI či TESKA nechci. Dlouho trvá, než se to poskládá a pak foukne vítr a je po altánu. A navíc tento typ altánu mění zvuk (zdůrazňuje výšky i basy) a pak člověk vyjde z pod altánu si to poslechnout a nestačí se divit. Prý v Polsku se vyrábí celkem levné stany se rychle se stavécí konstrukcí. Nemáte o tom někdo nějaké informace ?
Zakrytí zvukaře
Já jsem si koupil tadyto tadyto velikost 3x4,5m. Zvuk to sice taky ovlivňuje, ale podstatně méně než ty OBI altánky, a navíc je dostatečně tuhý. Ještě jsem si pořídil kolem dokola provzdušnou plachtu. Na fotce je to to se zelenou střechou.
Zvukař bez www stránek
Zakrytí zvukaře
Á, Tasov! Už se nám to zase blíží 
Zakrytí zvukaře
Offtopic: Nezvučil jsi minulou středu Vypsanou Fixu ve Vlaku v Liberci??J.J. píše:Ještě fotka zevnitř
Žijem, pijem, tancujem! Jsem velký a tvrdohlavý!
Zakrytí zvukaře
Ty, Jirko, uz sis koupil protiradiacni skafandr na zvuceni, jako fixa na hrani?
By the way, to Deeecko vypada taaaaak hezky!
Zakrytí zvukaře
Jako vždyckyPavel Vojta píše:Jirko jak hrála ta Fixa?
nee - je to jen shoda okolností, že jsem měl po ruce fotky s téhle akce, zvukař za pultem je originál fixáckýkalfar píše: Offtopic: Nezvučil jsi minulou středu Vypsanou Fixu ve Vlaku v Liberci??
Zatím vystačím s ER20 do ušíFyla píše:Ty, Jirko, uz sis koupil protiradiacni skafandr na zvuceni, jako fixa na hrani?![]()
Zvukař bez www stránek
-
xb
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zakrytí zvukaře
K tematu - u nas pouzivame nuzkove stany od TKF - 3x3 metry, nepromokavy material s protilplisnovou upravou. Postavis za par minut.
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zakrytí zvukaře
Ty stany, co doporučuje J.J. jsou pěkné, ale dost drahé. Ty polské jsou stejné, ale o hodně lacinější. Nemáte někdo kontakt ?
Zakrytí zvukaře
To je právě základní omyl - ty polské stánky nejsou vůbec stejné. Věř mi dlouho jsem vybíral, vůbec se mi nechtělo utrácet za stánek hromadu peněz, ale je to tak jak se vším ostatním. Pokud chceš funkčnost a kvalitu, musíš si ji zaplatit.
Zvukař bez www stránek
Zakrytí zvukaře
Za kolik se da?
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zakrytí zvukaře
Na konec jsem zjistil, že mám výrobce stánků přímo pod nosem ( okolí Zlína ) a zakoupil jsem stan 4,5x3 modrý ( abych se J.J . odlišil
) za celkem velmi dobrou cenu. No a minulou sobotu večer a v neděli ráno mi ten stan myslím zachránil mix a efekty. Takže už se zaplatil.
Ještě pořídím ty boční stěny dle rady. Díky.
Ještě pořídím ty boční stěny dle rady. Díky.
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Caf. Vies mi, prosim, poslat nejaky kontakt? Aj na SZ. Diki.
pánové, nemohli byste to prosím rovnou psát s cenami, aspoň orientačními?