SPL Acoustics
-
- Reklama
SPL Acoustics
Zdravím všechny z řemesla.
Už je to nějaká chvíle, co nás špičkový výrobce beden Petr Vinš opustil a zanechal po sobě krásně znějící vzpomínku v podobě SPL Acoustics beden.
U nás hrdě používáme 4 BS14 a 4 odposlechy (nejspíš) MX12. A zesáky RAM audio.
Bohužel, jeho pozůstalí prožívají pochopitelně těžké období, a tak jeho dílna zůstává uzavřená.
Proto jsem chtěl založit toto vlákno pro všechny majitele těchto beden, aby na jednom místě mohli sdílet dokumentace, fotky a používané zesilovače.
Já sám bohužel nemám žádné papíry od beden se specifikacemi a pokud by někdo něco měl, bylo by to super.
Už je to nějaká chvíle, co nás špičkový výrobce beden Petr Vinš opustil a zanechal po sobě krásně znějící vzpomínku v podobě SPL Acoustics beden.
U nás hrdě používáme 4 BS14 a 4 odposlechy (nejspíš) MX12. A zesáky RAM audio.
Bohužel, jeho pozůstalí prožívají pochopitelně těžké období, a tak jeho dílna zůstává uzavřená.
Proto jsem chtěl založit toto vlákno pro všechny majitele těchto beden, aby na jednom místě mohli sdílet dokumentace, fotky a používané zesilovače.
Já sám bohužel nemám žádné papíry od beden se specifikacemi a pokud by někdo něco měl, bylo by to super.
Re: SPL Acoustics
Mě by zase zajímala dokumentace a ladění SPL 2002 (21")(BR) asi. Kdyby třeba někdo měl , prej to hrálo jako hifi bedna.
Já mám od Petra aktivní aparát 2x Satelit 12"+2" a 2x Subbas 15", osazeno moduly Powersoft. Bohužel nejsem schopen se k nim připojit z počítače - potřeboval bych udělat ještě jeden preset, když k nim beru 18" basy. Kdyby někdo dokázal poradit jak na to, byl bych moc rád, já už nevím.
A Lohonku jsi zkoušel?
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394
Zkoušel, prý se zesilovači neví...
Já mám aktivní A394P s moduly RAM. Jeden se mi před před rokem pokazil. Martin Šimůnek z MS soundu už získal přístup k továrním heslům (prodává teď taky RAM) a má opraváře, který mi to dal dohromady. Někde bych ještě našel presety ke koaxialnímu odposlechu s 15" RCF (ty mám dva).
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Netušil jsem že dělal i aktivky odposlechy s CX15N351 ( ty mám čtyři ).
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394
Preset pro MX15-60 s RCF
HPF LR24 na 60Hz
Parametrický ekvalizér:
dB Q Frekvence
-8 3,6 891
+6,5 3,6 1122
-3,5 2,14 5822
-6 2,7 1888
-2 3,23 306
Hishelv (+6dB) +3dB na 10080Hz
HPF LR24 na 60Hz
Parametrický ekvalizér:
dB Q Frekvence
-8 3,6 891
+6,5 3,6 1122
-3,5 2,14 5822
-6 2,7 1888
-2 3,23 306
Hishelv (+6dB) +3dB na 10080Hz
Já bych se taky potřeboval dostat do těch powersoftů. Martin Šimůnek mi s tímhle právě nepomohl, zkouším prodance. Ten aparát hraje skvěle, ale až se to jednou pokazí tak bych to rád dal dokupy.
Ahoj, Nevíte někdo jestli se od posledního příspěvku něco zlepšilo ohledně aktivek s Powersoftem?
Občas se něco objeví na bazaru, ale nechce se mi do toho když nevím jeslti je to opravitelné.
Občas se něco objeví na bazaru, ale nechce se mi do toho když nevím jeslti je to opravitelné.
Petrovo dcera má už vyřešený dědictví a má doma komplet díly na dvě aktivní A394.