Pro jakou aktivku byste se rozhodli?
-
- Reklama
-
Návštěvník
Pro jakou aktivku byste se rozhodli?
Zdravím pány zvukaře a odborníky mám dotaz pro jakou aktivku by jste se rozhodli a proč rcf NX 985 nebo JBL SRX835P díky za odpovědi
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro jakou aktivku byste se rozhodli?
Protože EV ETX 35P
. Co to je za hru tohleto? Tu jeste neznam...
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Pro jakou aktivku byste se rozhodli?
Pokud byste měl zájem poslechnout uvedené JBL SRX835P, mohu posloužit. A pokud bych dostal rozumnou nabídku, prodám. Poslední dva roky jsem je nepoužil na žádné akci, nemám pro ně již využití.
Co to je za telecí odpověď tohleto...safa? Tu ještě neznám....
Přestože já osobně zrovna používám právě řadu srx 8.. nechci tvrdit, že je to lepší než RCF protože to nemám vyzkoušené.
Moje rada ... když jsem řešil podobně nákup boxů, domluvil jsem se v Audiomasteru na zapůjčení reproboxů. Zapůjčili mi 3 různé páry, dva jsem vrátil a jeden zakoupil. Vše jsem porovnával s jinými, které jsem také měl k dispozici.
Pokud by podobnou službu nabízel i Prodance, není nic lepšího než přímé porovnání těchto dvou modelů.
Nebo je možné zkusit najít někoho, kdo je má a umožnil by porovnání. Někoho, kdo má SRX 835 už máte, tak ještě sehnat někoho, kdo má RCF.
K těm SRX 835, které jsem také testoval můžu říct že hrají opravdu velmi čistě a na svoji velikost i velmi silně a to i včetně basů. Je třeba ale počítat s tím, že tento model na rozdíl od SRX 812 a 815 má jinou hornu, která tlačí v menší úhlu ale díky tomu do věší dálky.
Takže na širokém prostoru nevykryjí celý prostor v plné šíři. Naopak v úzkém prostoru budou hrát v plné síle do znatelně větší vzdálenosti.
Ať to hraje...
Palko.
Přestože já osobně zrovna používám právě řadu srx 8.. nechci tvrdit, že je to lepší než RCF protože to nemám vyzkoušené.
Moje rada ... když jsem řešil podobně nákup boxů, domluvil jsem se v Audiomasteru na zapůjčení reproboxů. Zapůjčili mi 3 různé páry, dva jsem vrátil a jeden zakoupil. Vše jsem porovnával s jinými, které jsem také měl k dispozici.
Pokud by podobnou službu nabízel i Prodance, není nic lepšího než přímé porovnání těchto dvou modelů.
Nebo je možné zkusit najít někoho, kdo je má a umožnil by porovnání. Někoho, kdo má SRX 835 už máte, tak ještě sehnat někoho, kdo má RCF.
K těm SRX 835, které jsem také testoval můžu říct že hrají opravdu velmi čistě a na svoji velikost i velmi silně a to i včetně basů. Je třeba ale počítat s tím, že tento model na rozdíl od SRX 812 a 815 má jinou hornu, která tlačí v menší úhlu ale díky tomu do věší dálky.
Takže na širokém prostoru nevykryjí celý prostor v plné šíři. Naopak v úzkém prostoru budou hrát v plné síle do znatelně větší vzdálenosti.
Ať to hraje...
Palko.
Opravdu chceš tahat ? a Nedej bože napíchnout na klacek něco co má 40-45kg ?
Doporučuju první si to "potěžkat"
Doporučuju první si to "potěžkat"
Přesně. Míval jsem QSC KW153, ty měly jen 39kg a už bych je stěhovat nechtěl.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.