RCF 8 AX

• Reklama
  • nové mixpulty Qu
Abraxas

Re: RCF 8 AX

Příspěvek od Abraxas » sob 04. říj 2025 0:22:36

..pamětníci!!! co byl Uli, před 20 lety,….. hrůza, děs,...vymyšlený parametry, nejnižší cena a SRAČKA......dnes WINGS...konkuruje Midas.. co konkuruje !!.vlastní Midas,....sám su koupit tu nejmenší verzi Wings a odejít o SC..

exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi » sob 04. říj 2025 1:02:59

Flow 8 je super, akorát to chce tu novější verzi. Já mám tu starou a tam je mini USB, či jak se to jmenuje. A to je nejrizikovější část. No a kdyby byl Uli ještě podnikavější, udělal by tutéž věc pro světla. Takový malý chcípák a v tabletu mít 32 šavlí na světla a v nouzi 8 šavlí fyzických do 4 vrstev.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » sob 04. říj 2025 6:43:59

Exxxi.. =D> =D> =D>

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » sob 04. říj 2025 7:12:09

Dnes se mě potvrdilo ,že jsem tu díru na trhu rentálek našel
Su -levná,malá a všechno zařídící -na malé akce pro cca 200 děcek... Vršky 932 předek, vykrýtí front
2x "nejlepší bedna výkonxcena na světě rcf 310 mk4 a suby věřte nevěřte 708 mk4 a 200 děcek se bavících.. mladí Dj úspěší - ja á mám zaplaceno......su stavební podnikatel - já chcu prachy za svoje investice... Ale ještě mě fakt baví :-D :D
..

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » sob 04. říj 2025 7:32:01

.. a zase problém... Jedná makléřka mě nabídla byt k investici a to je nejlepší kšeft, tak zase budu muset zastavit nákup aparátu.. z toho bych se fakt už posral...

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » sob 04. říj 2025 7:37:19

.. právě teď ráno.. to je k posrání, když hned nepoložím zálohu, tak mě hned nějakej kokot přeplatí

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » sob 11. říj 2025 3:52:29

......nakonec mě borec o 100 litrů přeplatil, takže se můžu věnovat mé malé rentálce a pořizovat další aparát .. než zase bude ke koupi další byt,.. můžu nakupovat aparát :-D :-D :-D :-a Thomanni konečně uznali reklamaci a měli by poslat nový sub........

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » pát 17. říj 2025 21:29:56

.....tak od Thomann a dorazil nový sub a.... Rozbitý víc než ten první.....jeden roh kratší o centimetr, prolomený gril a normálně nalámané třísky.... V tom UPS jsou asi dementi, Thomanni se omluvili, dodávka až 7.1.26 takže vrací peníze a nakupuju v Prodance, kde jsou skladem....Thomann nemá🙄🙄

exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi » sob 18. říj 2025 12:41:59

Nějak mi uniká důvod, proč převezmeš poškozený balík.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.

Miltan

Příspěvek od Miltan » sob 18. říj 2025 13:36:32

A premňa je až neuveriteľné že 1 človek dostane 2 balíky a oba takto rozdrbané. Buď máš fakt smolu, alebo ťa Thomann nemá rád. Ja viem, že kuriéri sú hovada a občas niečo rozbijú, ale schválne. Komu prišiel nejaký subáč vyrobený z preglejky z baltskej brezi 2 razi po sebe natotálku rozbitý čož musela byť aj krabica rozbitá a kuriér to doručí akoby nič?

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » ned 19. říj 2025 8:20:16

Balík převzal "člen rodiny", měl jsem zrovna jednání s investorem na zakázce a musel jsem tam být.... Balík vykazoval jen běžné známky "odrbání" - vůbec né stavu poškozeného obsahu. Řidič UPS napsal do protokolu - známky poškození kartonu - , proto mě to ihned unali. RCF dobře balí - v kartonu je ještě jedno "víko" z 1cm kartonu a silný igelitový pytel...... takže jsem i nakonec pochyboval, jestli to teda má na svědomí UPS, nebo lempl na expedici RCF....

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » stř 22. říj 2025 16:23:32

Tak mě nakonec nejlepší cenu daly kytary - Audiopartner- divné, že pořád licituju... je to z principu - su stavební podnikatel..my se furt handrkujem o cenách....teď jsem nakonec koupil byt na rekonstrukci a milióny jsou investovány, ale na pár subů furt mám a že se hádám o pár tisícovek ..su žid a je to z principu..

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » stř 22. říj 2025 16:28:06

...a že jsem byt na investici zaplatil ihned jsem si vykyndal slevu čtvrt mega.. bude hned na několik subbů :D :shock: :D :D

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » stř 22. říj 2025 17:13:14

..a teď mě příjde po půl roce objednaná další do sbírky PRS..to pseudo tele..jsou to nejlepší kytary na světě....ta cena tomu odpovvídá ....u PRS 100.000 žadný peníz a kvalita tomu odpovídá .......

Abraxas

Příspěvek od Abraxas » ned 26. říj 2025 20:37:17

. už si připadám jako v americkým filmu.. Audiopartner mě slíbily dva a za dvacet minut odpověď: dostupnost neznámá.. čekejte.. jednáme s dodavatelem... Generální dodavatel RCF je už 30 let Prodance - má na eshopu 14 ks ...takže na všechny sere - protože je to fakt povedený sub... takže asi jen oni sami budou prodávat.. jejich opět v EU málo - rýžovníci tam úřadujou.. už není to už čistá itálie...čeká se dodávka v prvním týdnu 2026.. aspoň Thomannů a ti jsou největší....

Zamčeno

Zpět na „RCF“