RCF 8 AX
-
- Reklama
-
Miltan
Re: RCF 8 AX
RCF a nie len RCF je už dávno z velkej časti čína, ale tu skôr ide o obchodnú politiku RCF. Nevyrábaju na sklad, ale na objednáuku. Prodance je výhradny distribútor, a praudepodobne sa im oplatí nakúpiť velké množstvo na sklad. Všetci ostatní okrem Thomanna berie RCF od nich. Takže ak chceš len RCF, tak to napíšem znova. Najlepšie kupovať na Prodance! Reálny sklad, reálny servis a dobré ceny aj zľavy.
-
Abraxas
..nakonec jsem se rozhodl Šalamounsky ani od Thomana si nevezmu prachy zpátky.nechám si je v kreditu a počkam až budou do cca těch 2 měsícú suby k dispozici.. stejně jich musím koupit tak 6-8 a uvidím co bude cenově nejlepší volba..
-
Abraxas
Audio partner - kytary.cz taky přislíbily do dvou měsíců .tak si vyberu kde utratím prachy .
-
Abraxas
Momentálně jsme se synem - statik- konstruktér- vymysleli přestavbu 2+1 na 3+kk se !dvěma koupelnama!.sprcháč i vana.co jsme koupili..děláme to vše za svoje.,abysme se oddělili o těch komerčních stejných projektú....ale na ty suby mně furt musí zbýt.. není to žádná prdel ..nejsu *vulgární slovo* co dělá pro politiky a státní sektor..hezky za svoje....
-
Abraxas
...,.. zdánlivě kecy, ale vúbec né ..má stavební činnost mě docela dobře živí a především financuje moje zábavy - muziku.. co hcu utratit za muziku musí zaplatit rekonsrukce bytů..
-
Abraxas
.a ještě mám jednu zábavu - rybaření Lipno každý rok dvakráte.. a muškaření u nás na Svratce..mám pravý Mitchell muškařský prut né z činy kam Amíci převedli levnou výrobu ale Custom z USA za 3000.. dolarů samozřejmě.
-
Abraxas
..a vše lehce financuje kanálnicví.. rekonstrukce sociálního zařízení...
-
Abraxas
.a ještě mám jednu zábavu - rybaření Lipno každý rok dvakráte.. a muškaření u nás na Svratce..mám pravý Mitchell muškařský prut né z činy kam Amíci převedli levnou výrobu ale Custom z USA za 3000.. dolarů samozřejmě.
Téma zamykám. Téměř čtyři desítky příspěvků, a z toho užitečných tak 5-10 vět... Pleteš si to tu se žvanírnou, bohužel vytrvale.
administrátor, moderátor