Kdyz se sejdou muzikanti
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
-
knobtweaker
- Uživatel

Kdyz se sejdou muzikanti
Když přijde někdo prudit, tak obvykle říkám, promiň já tě neslyšim tady je hroznej kravál, nebo je pošlu za světluškou 
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se sejdou muzikanti
No, občas by se možná měl dotyčný zvukař zamyslet proč si třeba lidi i stěžujou. Už jsem zažil nahluchlého pána natolik, že se jeho produkce nedala poslouchat. Neříkám když je nespokojen jeden člověk z celého obecenstva ale když se jich najde několik....
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se sejdou muzikanti
Ja jsem zase nedavno zazil opacnou situaci. Byl jsem v U-klubu v Olomouci na Karla Plihala. Sal byl plnej, ja jsem sedel nekde v urovni zvukare a zvuk byl tak slaby, ze jsem musel napinat usi, abych vubec rozumel, co KP rika a co zpiva. Fakt jsem byl nastvanej, ze to je potichu.
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se sejdou muzikanti
Teď je otázka jestli jsi nebyl sám:) Dělám si legraci ale ne vždy je názor jednotlivce bernou mincí. Je zcela logické že live zvukař pokud svoji práci dělá často ten sluch bude mít pochopitelně poškozený(řešilo se to tu). Řekl bych že je s tím třeba počítat a jednou za čas si nechat uši vyšetřit aby bylo jasné jak na tom dotyčný je ....
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
Kdyz se sejdou muzikanti
KP šeptá z dálky do mikrofonu - fyzikální zákony jsou neúprosné, a při koncertu tohoto druhu je nízká hlasitost menší zlo než najíždějící vazby.
Zvukař bez www stránek
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se sejdou muzikanti
Myslim, ze ne. Nemyslim si, ze mam nejak poskozeny sluch. A moje mila, co sedela vedle me, taky slysela malo. Ta vzdalenost byla mozna velka a treba to nechtel davat vic, aby to tem vpredu nervalo. Byly tam 2 bedny pred podiem na teleskopech.honza637 píše:Teď je otázka jestli jsi nebyl sám:) Dělám si legraci ale ne vždy je názor jednotlivce bernou mincí. Je zcela logické že live zvukař pokud svoji práci dělá často ten sluch bude mít pochopitelně poškozený(řešilo se to tu). Řekl bych že je s tím třeba počítat a jednou za čas si nechat uši vyšetřit aby bylo jasné jak na tom dotyčný je ....
Kdyz se sejdou muzikanti
Jednalo se o mamcu a moji mouchu, ktera urcite zrovna behala po displaiysafa píše: ... a pak ze neexistujou zeny zvukarky...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdyz se sejdou muzikanti
Povidaji si zvukar, obchodnik a pravnik jestli je lepsi mit manzelku, nebo milenku.
"Rozhodne manzelku", povida obchodnik, "preci jen manzelka ti muze dat rodinne zazemi, klid do zivota a tak..."
"Blbost", skoci mu do reci pravnik "s milenkou si prece uzijes mnohem vic !"
"Ja bych rek, ze nejlepsi je mit obe dve, ale musej o sobe vedet!" opaci po chvili zvukar. "Coze ? Jakto? " vyzvidaji pravnik s obchodnikem. "No, kazda si mysli, ze ses s tou druhou... no a ty muzes jet v klidu na kseft!"
Takze tak.
"Rozhodne manzelku", povida obchodnik, "preci jen manzelka ti muze dat rodinne zazemi, klid do zivota a tak..."
"Ja bych rek, ze nejlepsi je mit obe dve, ale musej o sobe vedet!" opaci po chvili zvukar. "Coze ? Jakto? " vyzvidaji pravnik s obchodnikem. "No, kazda si mysli, ze ses s tou druhou... no a ty muzes jet v klidu na kseft!"
Takze tak.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Kdyz se sejdou muzikanti
Konečne viem ako to mám mojou milou urobiťsafa píše:Povidaji si zvukar, obchodnik a pravnik jestli je lepsi mit manzelku, nebo milenku.