problem se zvukem repro
-
- Reklama
problem se zvukem repro
čaute, pmohl by mi někdo poradit? mám problém se zvukem u PC repráků. Při přehrávání nějaké hudby jde slyšet pouze hudba a občas sbory, ale zpěv nejde slyšet vůbec nebo jen velmi slabě v pozadí.... Problém přetrvává i při připojení k jinému PC......Nevíte čím by to mohlo být nebo jak to případně spravit?
Díky moc.
Díky moc.
problem se zvukem repro
Mercury MS-480 .....normalni PC repraky 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
problem se zvukem repro
Přepni si nastavení repro v PC na 2.0, asi tam máš nastavený 5.1 nebo 7.1 + tam máš ještě asi zapnutou utilitu (CMSS od Creativu, Realtek má taky něco podobnýho) na rozmixování stereo signálu do prostorového zvuku.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
problem s reprakama
Napis, jakou mas zvukovku a bedny.
Jestli jsi ty bedny zkousel na vice pocitacich, tak pak je to chyba tech beden, resp. asi kabelem, ktery hraje jenom rozdil leveho a praveho kanalu. Proto solovy zpev, ktery byva zpravidla uprostred panoramy se odecita. Jestli maji ty bednicky odpojovaci kabel, tak ho zkus vymenit.
Jestli jsi ty bedny zkousel na vice pocitacich, tak pak je to chyba tech beden, resp. asi kabelem, ktery hraje jenom rozdil leveho a praveho kanalu. Proto solovy zpev, ktery byva zpravidla uprostred panoramy se odecita. Jestli maji ty bednicky odpojovaci kabel, tak ho zkus vymenit.
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
problem se zvukem repro
Někdy se zadaří nezasunout úplně nadoraz ten malinkej 3,5 jack , při určité konstalaci pak hraje bedna skutečně jen ten rozdíl L - R
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
problem se zvukem repro
Taky bych to videl jak píše medvěd na problém někde u toho Jacka nebo někde muže být ten kablík seštípnutej či přetrženej uvnitř
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
-
knobtweaker
- Uživatel

problem se zvukem repro
No jasně to je podle mě problém kabelu to zní jako bys měl v protifázi L R a ještě ktomu zmoněný.maly_medved píše:Někdy se zadaří nezasunout úplně nadoraz ten malinkej 3,5 jack , při určité konstalaci pak hraje bedna skutečně jen ten rozdíl L - R
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
problem se zvukem repro
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
-
knobtweaker
- Uživatel

problem se zvukem repro
Nekroutil , volali mi ale nemohl jsem.
Pokud vim těch lidí se tam vystřídalo dost , myslim že tam byl často Martin Pošta.
Pokud vim těch lidí se tam vystřídalo dost , myslim že tam byl často Martin Pošta.