djx 750 nebo reloop rmx 30 bpm

Analogové, digitální, powermixy, D.J. mixy...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
OK2MDK
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OK2MDK »

ahoj

řeším ze spolužákem, že si chce kupovat dj mix. a máme dva kandydáty. a teď který? ja sem to tom druhém vživotě neslyšel. a spíš bych se priklonil k ulimu, od toho zase nekteří odrazují ja si myslím, že to stačit bude.

Jestli má nekdo zkušenos sem snimi

pro uliho hovoří vice kanálů,
pro renloop zase ůdajná životnost.

tak a teď babo raď
noxus
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noxus »

vezmem na seba ulohu baby :roll:
Sam jeden Reloop vlastnim. Je to sice RMX 40ka ale tak zase az taky rozdiel oproti 30 ke tam nie je. Mam to doma hlavne kvoli spajanu komplov cd prehanaca MD a obcas kazetak ked daco zhravam do pc (nechce sa mi doma drzat na stole velku zvukarsku kravu, na to mam malu izbu a stol :-) ) tak som si kupil taketo male cudo. Sem tam to obcas este poziciam znamim do klubu, ked je nutne. Sam nehravam ani nie som DJ!! potreboval som len nieco male na svol !!!
Ale k veci: mam ho 2 roky a za tu dobu mojho pouzivania sa mi nestalo ze by zapraskal jediny potak alebo nefungovalo jedine tlacitko ako malo. Neviem na co presne to potrebujete ale myslim, ze tato rada je navrhnuta velmi robustne a odolne aj na tvrdsie klubove zachadzanie. O kvalitu zvuku sa takisto nemusis bat. Nemal som to sice na meracej aparature ale na domace pouzitie s Hi-FI a studiove sluchatka mi to zvuk neprzni.
Takze moje odporucanie je ten Reloop, zda sa mi predsalen spolahlivejsi a zodpovednejsie spraveny ako Uli. Aj ked uliho som nevlastnil ale u nas je celkom dost zacinajucich manikov co na to vkuse frflu (tazko porovnavat ked nevies ako s tym kto zaobchadza).
Asi tolko ak daco kludne sa pytaj
xb
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xb »

Ja mel (teoreticky jeste mam) DJX700 (to samy co 750 ale stribrny) a jestli chces dobrou radu, tak ho neber. Ja ho mel 4 roky (par akci, jinak studiovka) a slapal bez sebemensiho problemu, ale ta funkcnost je diskutabilni. Prubehy faderu jsou na mix dost spatne - nejdriv dlouho nic a pak masivni narust hlasitosti. Korekce fungovaly podobnym zpusobem - nejdriv se dlouho nic nedelo a pak naraz baf. Digitalni efektor pro solidni praci nepouzitelny - mozna tak delay na mikrak by sel. Jedine co fungovalo podle mych predstav byl crossfader, ale byl jsem zvyklej michat spis pres savle, takze zase trefa vedle. Jako na nejaky to domaci cmrndani by to aj slo, ale pokud s tim chces nekde jezdit na kseft tak nebrat. Vyrobek je adekvatni cene - tzn. vypada hezky, takze usetrime vevnitr.
Mozna ze vyrobce provedl nejake technicke inovace uvnitr, ale silne o tom pochybuju. Pres Behringery je tady kompetentni osoba Safa ;)
OK2MDK
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OK2MDK »

díky za rady. byl sem zvedavý na reakci safy.

no jinak to vidím tak na ten renloop
jinak je to pro kámoše co hraje v jednom klubu.

díky moc.
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

xb píše:Ja mel (teoreticky jeste mam) DJX700 (to samy co 750 ale stribrny) a jestli chces dobrou radu, tak ho neber. Ja ho mel 4 roky (par akci, jinak studiovka) a slapal bez sebemensiho problemu
... hura ;-DD
Pres Behringery je tady kompetentni osoba Safa ;)
... jo a ne, DJ mixy se me prakticky nedotkly (asi k nim nejak nemam osobni vztah ci co ;-D ), takze tady nemuzu slouzit (od toho tu mame kolegu Krale). Bohuzel...
Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“