Mikrofony na karaoke
-
- Reklama
Mikrofony na karaoke
Ahoj, jsem takova audio lama a potrebuji malou radu. Chci na obcasne karaoke s kamosama bezdrataky - zadnej special a samozrejme levne. Libi se me neco takovyho:
http://aukro.cz/item501907159_bezdratov ... e_325.html (skoro jsem to vyhral
nebo
http://aukro.cz/item501907135_bezdratov ... cr306.html
Nikde na netu se neda o techto mikr. nic najit i ta znacka "cragle" je uplne passe, jen samy bazar.
Rad bych slysel vas nazor na tyto levny "sunty". Spis mam v oku ten CR-325 ale nevyznam se v tech parametr. cislech, kdybyste se na to nekdo mrknul a napsal, ktery z nich je aspon parametricky "lepsi".
Dikec.
http://aukro.cz/item501907159_bezdratov ... e_325.html (skoro jsem to vyhral
nebo
http://aukro.cz/item501907135_bezdratov ... cr306.html
Nikde na netu se neda o techto mikr. nic najit i ta znacka "cragle" je uplne passe, jen samy bazar.
Rad bych slysel vas nazor na tyto levny "sunty". Spis mam v oku ten CR-325 ale nevyznam se v tech parametr. cislech, kdybyste se na to nekdo mrknul a napsal, ktery z nich je aspon parametricky "lepsi".
Dikec.
nj, to sem si mohl myslet
nejlepsi by prave bylo kdyby to uz nekdo videl nazivo. Naposled jsem zkusil pouzit mikrofon, ktery byl v nejake sade s DVDprehravacem, nebyla to zadna slava a le fungoval, clovek musi mit akorat hubu tesne u mikr. Takze kdyby ty bezdrataky fungovaly aspon tak, tak dobry.
Tak aspon podle tech parametru by mel teoreticky vychazet lip ktery ???
Tak aspon podle tech parametru by mel teoreticky vychazet lip ktery ???
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, já bych měl strach, že na to chytnu rádio
Moc tomu nevěřím, i když je možné, že to bude fungovat bez problémů.
Moc tomu nevěřím, i když je možné, že to bude fungovat bez problémů.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
Mikrofony dorazily velmi rychle. Nastaly prvni komplikace, poslal jsem mail prodejci:

Prosim berte to zde jen jako informace pro zoufalce jako ja, kdyz budou hledat na netu nejake info a taky nic nenajdou (ted snad aspon tohle)
Postrehy:
- nesnazte se oddelat plast s plisky (kontakty 9V baterie) v prostoru pro umisteni 9V baterie v mikrofonu. Ja to udelal a ztratil pruzinku (upravil jsem z propisky). tak jak to tam je nacvakly, to je v poradku.
- zatim funguji dobre (Objednal jsem tu redukci na aukru). Nejsem vsak profik a nemuzu objektivne posoudit s "kvalitnimi" mikrofony. Tyto zatim podavaji slusny vysledek, lepsi nez ten co jsem mel pres kabel. Na to nase kvileni karaoke s kamosama to vyhovuje naprosto dokonale - za ty penize
Obrazky:

Ihned me prisla odpoved1. V krabici nejsou baterie ale uvadite je v popisu zbozi
2. Napajeni je v provedeni anglicke zasuvky !!! To je opravdu zasadni vec a bud byste mel k tomu tu redukci dodavat nebo na to aspon upozornit. Redukce by mela byt napr. tato:
http://www.zlatydul.cz/obchod/audio/red" onclick="window.open(this.href);return false; ... ebice.html
http://www.vpcentrum.prodejce.cz/index" onclick="window.open(this.href);return false;. ... d6571643f1
na aukru tato:
http://aukro.cz/search.php?string=Reduk" onclick="window.open(this.href);return false; ... onal_rec=0
(mel by snad jit pouzit i jiny napajeci adapter AC/DC s vystupem 12VDC300mA)
EDIT: KUPTE SI RADEJI NOVY NAPAJECI ADAPTER, TEN PUVODNI ME VYKOPL JISTIC A ASI SHOREL ! Je nefunkcni. S nahradnim to zase slape.
3. Chybi CZ manual (je pouze EN).
To vypada, ze jsem mohl zabehnout na trznici a koupit tamdobry den
ja se omluvam za to ale beterie nejsou tak dobre aby to odeslal tak ze racy jsem to ne odeslat a co se toce zasuvky to ne musite kupovat to jeno vimenite a zapomel jsem to odepsat
Prosim berte to zde jen jako informace pro zoufalce jako ja, kdyz budou hledat na netu nejake info a taky nic nenajdou (ted snad aspon tohle)
Postrehy:
- nesnazte se oddelat plast s plisky (kontakty 9V baterie) v prostoru pro umisteni 9V baterie v mikrofonu. Ja to udelal a ztratil pruzinku (upravil jsem z propisky). tak jak to tam je nacvakly, to je v poradku.
- zatim funguji dobre (Objednal jsem tu redukci na aukru). Nejsem vsak profik a nemuzu objektivne posoudit s "kvalitnimi" mikrofony. Tyto zatim podavaji slusny vysledek, lepsi nez ten co jsem mel pres kabel. Na to nase kvileni karaoke s kamosama to vyhovuje naprosto dokonale - za ty penize
Obrazky:

Naposledy upravil(a) Krist dne pát 24. dub 2009 12:52:53, celkem upraveno 3 x.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
...Krist píše:Ihned me prisla odpoved
dobry den
ja se omluvam za to ale beterie nejsou tak dobre aby to odeslal tak ze racy jsem to ne odeslat a co se toce zasuvky to ne musite kupovat to jeno vimenite a zapomel jsem to odepsat
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Škrdlis
- Nováček fóra

- Kontaktovat uživatele:
Pozor jedna ti už běhá pod jmenem.Fyla píše:Mel bych strach, ze se me z toho do bytu rozmnozi stenice, nebo tak neco
k tomu trafu by stacilo koupit krabičku treba v GMelektronics s koncem do zasuvky podle rozměru tohodle trafa aby se to tam vlezlo myslim že tohle by hohlo stačit http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=622-512
Mikrofony na karaoke
pred 14 dny jsem zapojil soustavu a nez doslo na predstaveni tak vylitl jistic a mikrofony nejely
Ten napajeci adapter s redukci je asi na pytel a asi shorel. S novym (takovej ten uni) to zase slape. Takze kupte radeji novej misto redukce, neni o moc drazsi.
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mikrofony na karaoke
Kristepane ... takovéhle bazmeky dělají zpravidla pěknej bordel v éteru. Zpravidla z toho lezou harmonický a ruší to kde co. V době kdy jsem měl ještě čas sedět u KV přijímače a prolaďovat jako amatér posluchač éter mi bazmeky tohohle charakteru nesměly přijít na oči.
O zvukové kvalitě nehovořím, na to se dá říct jen no coment.
Další perfektní věc je opravdu ten risk electric schock .. od 12V které je bezpečné napětí .... za 100 bodů.
Další perfektní věc je opravdu ten risk electric schock .. od 12V které je bezpečné napětí .... za 100 bodů.
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mikrofony na karaoke
a tohle je celkem časté,
jenom takový dotaz: zaslechl si nekdy přimy prenost KV spojeni v TV?
jenom takový dotaz: zaslechl si nekdy přimy prenost KV spojeni v TV?
Mikrofony na karaoke
Nejaky KV me vubec nenapadlo a je me celkem sumak. Na to nase kvileni jednou za pul roku je to fakt docela luxus za par kacek 
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mikrofony na karaoke
jasně, to nehrotit, karakoe je zabavneeeeee 
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mikrofony na karaoke
Nojo, jednou za půl roku se moc nestane. Jenže používání takových šrotů je velmi časté a dneska na nějaou EMC kdekdo jebe. Pak se nediv že se leckde nejde dívat na televizi (analog) ,poslouchat rádio, používat kvalitní bezdrátové mikra. důvod je rušení.
Kristě, uvědom si že nejsi na světě SÁM a takhle se chovat nejde. Sobeckost je velmi špatná vlastnost a pokud všici budem přemýšlet takovým způsobem tak to to tady bude vypadat zle vždy. Takhle uvažovat není dobrá cesta. Stejným stylem řídí celá řada řidičů a taky to tak vypadá.
Kristě, uvědom si že nejsi na světě SÁM a takhle se chovat nejde. Sobeckost je velmi špatná vlastnost a pokud všici budem přemýšlet takovým způsobem tak to to tady bude vypadat zle vždy. Takhle uvažovat není dobrá cesta. Stejným stylem řídí celá řada řidičů a taky to tak vypadá.
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...