Bubenik - spev
-
- Reklama
Bubenik - spev
jo headset muzu jen doporucit, na odposlech paradni protoze to nedela ramus na podiu a neproliza do mikrofonu a pokud se pouzije nejakej dynamickej super/hyper mic. tak to muze byt v pohode. Nas bubenik ma neco takoveho od AKG ale ma tam kondik a to je peklo, strasne do toho proliza Hihat a struny z C-ka 
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Bubenik - spev
Skvele, prijimam objednavky
. Ne vazne, kdyz to nekdo budete chtit vyzkouset tak se to da zaridit ... jako ostatne u nas vzdycky
.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Bubenik - spev
zdravim,potreboval bych nějaké tipy na mikrofon.jsem bubeník a zpívám sólo i vokál a hledam něco spíše čistějsiho,mel jsem shure sm 58 a prodal jsem ji protože mi připadla jak pod dekou.tak hledam něco jasnějšího s cenou tak do 3500;-)diky za tipy
Bubenik - spev
O víkendu jsem se potkal s kapelou kde měl bubeník vlastní bezdrátovou náhlavku, ani se mi nepodařilo zjistit co to bylo zač. Nicméně se domnívám, že asi něco s kulovou charakteristikou a navíc kondenzátor - naprosto nepoužitelné. Jeho zpěv z toho mikrofonu byl podstatně slabší než bicí sada. Pak nezbývá nic jiného, než podobný zázrak vypnout. Naštěstí se nejednalo o hlavní zpěv. Opravdu by měla každá kapela pořádně zvážit zda ji stojí za to nechat zpívat bubeníka, když cenou je pak hodně z..rvený zvuk.
PS: vyjímkou jsou samozřejmě el. bicí.
PS: vyjímkou jsou samozřejmě el. bicí.
Zvukař bez www stránek
Bubenik - spev
nahlavní soupravu jsem mel taky a jiz nikdy vice.chci dynamicky mikrofon nejlépe kardiodu.používám jako odposlech sluchátka.rady jako že by bubeník nemel radši zpívat jsou fakt k nezaplacení 
Bubenik - spev
2drumer> pokud pri tom zpevu moc "nemavas" hlavou tak byh volil spis nejakej hyperkaroidni mic treba sennheiser e845 by mohl vyhovet jak cenou tak tou pozadovanou citelnosti.
Ale pozor na falzifikaty z ciny, kterych je ted na ebay a podobne vic nez dost
Ale pozor na falzifikaty z ciny, kterych je ted na ebay a podobne vic nez dost
Bubenik - spev
no já jsem vcelku ukázněny,snažím se i s mikr pracovat.na ten e845 jsem se už díval a líbil se mi,jen jsem mel strach aby to nebralo vsechno jako když jsem mel kondika nahlavku,cena taky good,tak uvidime
Bubenik - spev
hele neber si to osobně, pouze prezentuji osobní zkušenosti z pozice zvukaře. Nemám nic proti zpívajícím bubeníkům, bohužel aby to fungovalo musí být splněny minimálně tři základní podmínky:Drumer píše:rady jako že by bubeník nemel radši zpívat jsou fakt k nezaplacení
1) vhodný mikrofon - pokud dodávám já tak vždy OM7 - dle mého nejméně přeslechový mikrofon
2) bubeník musí zpívat tak aby rána z bubínku nebo činelu neměla na jeho zpěvovém mikrofonu větší akustický tlak než jeho zpěv. Zjednodušeně řečeno buď zpívat dostatečně nahlas a nebo bubnovat dostatečně potichu.
3) musí být dobrá akustika jeviště - to je že prostor za bicími je buď otevřený nebo dostatečně zatlumený.
Ber to tak, že technicky je to vážně dost složitý problém a musíš počítat s tím, že zvukař musí ve valné většině případů řešit dost složitý kompromis co bude v dané situaci menší zlo - Zaříznout zpěv od bubeníka a nebo zničit jinak celkem slušný celkový zvuk?? Jinak ti vážně přeji aby se ti podařilo najít to nejoptimálnější řešení.
Zvukař bez www stránek
Bubenik - spev
Osobně souhlasím s OM7, za bicí nejlepší mikrofon, co může být. Ale pokud bubeník zpívat neumí, měl by to radši přenechat frontmanům, důležité je, aby k sobě byli soudní. Co se týče náhlaváků, měl sem snimi (jako zvukař i jako bubeník) vždycky problémy. Jako zvukař přeslechy, jako bubeník, že jsem nemohl dodržovat vzdálenosti od mikrofonu závislosti na tom co jsem zpíval (dynamiku). To například nedělá ani spousta "frontmanů" a přitom to je jedna ze základních věcí, co zpěvák MUSÍ umět. Pokud někdo opravdu chce jako bubeník náhlavák tak Crown CM310a by snad mohl fungovat.. 
Bubenik - spev
no Om7 je uz pro me moc drahy,na to momentalne nemam.Koupil jsem toho sennheisera 845s,tak uvidime,zatim se mi zda v pohode.Jak jsem již psal,taky jsem měl kond. nahlavku a to mě hodně prudilo,nemůžeš říct nic spoluhráčům nebo si třeba i ulevit nějakým méně obvyklým slovem 
Bubenik - spev
E845 jsme u bubeníka měli, dá se to, ale OM11 byla vůči přeslechům o dost odolnější, OM7 jsme k porovnání neměli.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Bubenik - spev
OM7 jsem zakoupil letos v dubnu a několikrát už ji na zpěv od bicích použil, na různých akcích s různými bubeníky. Co se týče přeslechů, je i oproti OM11 opravdu zase někde jinde, i když v mých případech byla pokaždé akustika jeviště vcelku ucházející. Nejhorší jsou ty různé plechové nebo zděné "kukaně" na venkovních pódiích - holé stěny, nízký strop - tak tam se ještě ukáže. Ale tam by pomohlo snad jedině nehrát vůbec, dělal jsem nedávno jednu kapelu na pódiu s plechovou boudou a znělo to jako by hráli v obrovském plechovém kýblu
OM7 je pro zpěv od bicích opravdu velmi dobrá volba.
OM7 je pro zpěv od bicích opravdu velmi dobrá volba.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Bubenik - spev
Pripadne muzu pujcit Beyer Opus 69 nebo Opus 89 ... ktery na zpivajici bubeniky fungujou taky skvele a velice spolehlive. Kdyztak se ozvi ...
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Bubenik - spev
Safa: začíná mě to audiopro čím dál tím víc zajímat:) já budu teď taky kupovat mikrofon k bicím(sám sobě) a tak bych chtěl tyhle dva slyšet v praxi vedle sebe (OM7 a Opus) OM7 sem měl zatím možnost zkusit a sem z toho nadšenej jako bubeník i jako zvukař, s Opusy nemám zkušenosti, ale pokud je možnost to prvně vyzkoušet, rád bych to zkusil
Bubenik - spev
Ještě mi pošli nějaký odkaz na Studio za vodou, jestli dobře rozumím, že je tvoje.