Housle - ozvučení
-
- Reklama
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
... mmno na to jsou prace ty novy DPA 4099 ... tedy superkardioidy. Ten malej 4061 pod kobylkou (spodni obrazek) je koule, coz na akusticky muzice neni problem ale do bigbitu to moc neni. Proto vymysleli 4099tky.pavel2 píše:Jo a kolega se ptá na zvučení houslí v rockové hudbě...
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Housle - ozvučení
k sluchadlovym preampom - mozno by nebola od veci lacna masinka od uliho - http://www.proaudio.sk/predzosilnovace/ ... 700---295/" onclick="window.open(this.href);return false;
zatial s nou nemam skusenosti, takze neviem, ako to je s brumom a pod.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
... ja zkusenosti mam, dost bohaty. HA4700 vka je naprosto bezproblemovej sluchatkac se skvelou vybavou.yama píše:k sluchadlovym preampom - mozno by nebola od veci lacna masinka od uliho - http://www.proaudio.sk/predzosilnovace/ ... 700---295/" onclick="window.open(this.href);return false;
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
... neni to tajne (je nas tu nepocitanemotorovapila píše:Kolik to vlastně stojí? Pokud to není tajné? Stačí do SZ...
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
Aduio-Technica PRO 35jardatop píše:Myslim, ze tento mikrofon
https://www.thomann.de/de/audio_technic ... d3c7817ca6" onclick="window.open(this.href);return false;
je za prizemni ceny a pry zni na houslich velmi dobre. Ja s nimi zkusenost nemam.
Já s ním zkušenost mám, hraje to pěkně, není to citlivé na vazbu (měl jsem na pódiu 4 - 2xhousle, viola a kontrabas), ale zas to nebyl poctivý bigboš s hradbou kytar...
Dělám, co mě baví.
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
Já tu Audio Technicu mám taky, je to dobré, ale fakt né na bigboš, kdy je na podiu hluk a ještě to borec chce do odposlechu, aby se v tom randále slyšel..to je absolutly unreal 
PS: a kdo je pak za blbce?Kdo to neumí u toho mixu nakroutit?
PS: a kdo je pak za blbce?Kdo to neumí u toho mixu nakroutit?
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
Obráceně: Kdo je za blbce? Kdo se z toho neumí vykroutit?george_58 píše:PS: a kdo je pak za blbce?Kdo to neumí u toho mixu nakroutit?
Dělám, co mě baví.
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
motorovapila píše:Obráceně: Kdo je za blbce? Kdo se z toho neumí vykroutit?george_58 píše:PS: a kdo je pak za blbce?Kdo to neumí u toho mixu nakroutit?
Teď mě poptávala jedna kapelka,jestli bych jim nechtěl dělat dvorního zvukaře, což mě celkem překvapilo, nejsu profík ani nemám tolik zkušeností jako tady spousta lidí. Jako důvod mi bylo řečeno právě to, že ti zvukaři v klubech kde jezdívají, jim neumí udělat zvuk houslí. POužívají na houslích jakýsi snímač. Každopádně jsem jim řekl že to není moc dobrý nápad, jsem amatér a nebudu se míchat někde na co nemám. Ale ty housle si chci zkusit, tak si asi k nim skočím na zkoušku, jak to vlastně hraje
Housle - ozvučení
Tak Vám za ty rady s tím mikrofonem na housle fakt pěkně děkuju. To jste mi moc pomohli.
Sehnal jsem AT Pro35 a tuto sobotu vyzkoušel. Jsem spokojen.
Mikrofon můžu použít i na jiné věci, což jsem si předtím neuvědomil, houslista se nemusí otravovat s kabelem. No prostě nádhera.
Tisíceré díky. Pán Bůh Vám to oplatí na dětech.
(teda ani né tak na kvalitě, jako na kvantitě)
Sehnal jsem AT Pro35 a tuto sobotu vyzkoušel. Jsem spokojen.
Mikrofon můžu použít i na jiné věci, což jsem si předtím neuvědomil, houslista se nemusí otravovat s kabelem. No prostě nádhera.
Tisíceré díky. Pán Bůh Vám to oplatí na dětech.
(teda ani né tak na kvalitě, jako na kvantitě)
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
Taky bych doplnil čerstvou zkušenost - na tu Audio Technicu jsem v pátek dělal violu v rockové kapele. Před koncertem jsem si to propískl s FBX a kupodivu jsem ji nádherně vytáhnul a dokonce, jsme ji mohl přidat i do odposlechu, bomba 
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
Já tu PRO 35 používám krom houslí i na dechy a bicí (virb, i přechody), naposledy jsem ji použil tento víkend, když jsem zvučil Petra Bendeho a jeho "bend"
Celá kapela jela přes Audio-Technicu (ATM 710, PRO 35, AT3035, a MBk na bicí) a zvuk super. Celá kapela navíc používá IN-EARy, takže na podiu relativně klid.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
-
pisty
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
Jakpak přiděláváte ty PRO 35tky k houslím? Maj jen klipsnu, ne? Nebo se prodává držák k houslím?
Nejde mi přímo o 35, ale mám dva kousky AKG 409 - chtěl jsem je použít na housličky, ale jakci nebylo kam je chytnout klipsnou...
Nejde mi přímo o 35, ale mám dva kousky AKG 409 - chtěl jsem je použít na housličky, ale jakci nebylo kam je chytnout klipsnou...
klídek chlapi, to je nulák
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
Já mám takový suchý zipy. Sedí to jak prdel na hrnci:-)
Ne vážné, je to opravdu fajn, jen A-T neví, co by za to chtěla, kousek toho suchýho zipu stojí asi litra. Myslel jsem, že si udělám vlastní, ale radši jsem koupil origo.
Ne vážné, je to opravdu fajn, jen A-T neví, co by za to chtěla, kousek toho suchýho zipu stojí asi litra. Myslel jsem, že si udělám vlastní, ale radši jsem koupil origo.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
Klipsnu připneš za podbradek houslí (nebo jak se tomu říká). Pokud není tak suchý zip.
Dělám, co mě baví.
-
pisty
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Housle - ozvučení
na ten šmejd pod bradu jsem to zkoušel - klouže to dolů, bere přeslechy a navíc ne všechny housle jej mají...
Kdyby jste si na mě někdo vzpomněl a vyblejsknul ten "patent" na suchej zip, byl bych vděčen...
Kdyby jste si na mě někdo vzpomněl a vyblejsknul ten "patent" na suchej zip, byl bych vděčen...
klídek chlapi, to je nulák