Chvála DPA
-
- Reklama
Chvála DPA
Minulej tejden jsem mluvil s klukama, kteri tocili treba vsechny bruncliky pro Slumdog Millionaire (urcite vsichni vite, kolik to dostalo oskaru). A nemuzou si vynachvalit DPAcka. Jsou tam polozeny na vyvysenym, polstrovanym miste vedle nedbale pohozenejch u87, c414, mkh60. Jsou pry pro tyto ucely nezkutecne, hrozne a silene dobry.
Sorry za offtopic
-----------
Pozn. admin: hmm, v debatě o použití dvou mikrofonů pro jednoho zpěváka, potažmo náhlavního mikrofonu byl tenhle příspěvek skutečně hodně, ale hodně OT
Nicméně sám o sobě smysl má. Proto jsem jej oddělil.
Sorry za offtopic
-----------
Pozn. admin: hmm, v debatě o použití dvou mikrofonů pro jednoho zpěváka, potažmo náhlavního mikrofonu byl tenhle příspěvek skutečně hodně, ale hodně OT
Nicméně sám o sobě smysl má. Proto jsem jej oddělil.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Chvála DPA
kdo a kde se to tocilo ? Jaky to byly DPAcka ? Co na to Jan Tleskac?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Chvála DPA
4011, 4006, Anvil Technicolor, Londyn
Tleskac nebyl pritomen
Tleskac nebyl pritomen
Chvála DPA
Ještě aby nehrály.. chtěl jsem si DPA 4023 jako bubeník zvukař pořídit do bicích, ale když mi dealer prozradil, že jeden kus stojí 40 tisíc...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Chvála DPA
S dani presneji 42. Nicmene ... tadka DPA rozprodava svoje DEMO (inovuje protoze se zmenila vybava sad a baleni ... jsou jine kufricky) a jak tak koukam je tam sada 3521 coz je vlastne to samy, akorat ten mikrofon neni zakoncenej LEMO konektorem ale ma kabel vyvedenej natvrdo. Nevim jestli to tam jeste je (jestli si to uz nekdo nevzal, musl bych se optat) ale davali to za -20 procent (nejen tohle, je toho vic) .
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Návštěvník
Chvála DPA
No já bych potřeboval dvě 4023 nebo 4021, teď sem se do toho zamotal...
na snare sem to nezkoušel, tak nevím... Jinak co mmi lezlo z tomů bylo neuvěřitelný ... akorát teď na to fakt nejsou finance, dávám dokupy nový bubny :/ víš, že by se podobné akce děly častěji?? protože dřív nebo později je budu chtít.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Chvála DPA
mmno ono 35 na zacatku znamena ze je to parovana sada, 3521 je tedy parovana dvojicka mikrofonu 4021. Nevim, za dobu co s DPA spolupracuju (pet let) je tohle prvne co obmenujou demo kusy ... takze ne, nedeje se to casto.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,