Rozsviceni svetla pri recordingu
-
- Reklama
Ahoj, nevíte,jak automaticky rozsvítit známé světlo ,,Ticho,, pokud při nahrávání zmáčknu RECORD?Nemělo by to jít nějak přes midi? mám stanici control universal pro. Diky za rady
Prohledej net, nějaká firma v ČR to vyrábí, měli to u nás ve studiu.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nebo kdyby to umel DAW ovladat pres LPT port, tak by se dalo nejak zbastlit rele..
to Petr Mikes: Pokud neco najdes, tak se s nami, prosim, o to podel
to Petr Mikes: Pokud neco najdes, tak se s nami, prosim, o to podel
http://shop.mediaport.cz/product_info.p ... 024808a2f6" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.mediaport.cz/index.php?cPat ... 024808a2f6" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.mediaport.cz/index.php?cPat ... 024808a2f6" onclick="window.open(this.href);return false;
- CharlesBass
- Uživatel

no nemám o tom přehled, nahrávání neprovozuji ani doma "alá homerecording" ale podle mě by nejlevnější řešení bylo skrze normální elektroinstalaci - tudíž s manuálním vypínačem .. otázka je, jak moc by se to zapomínalo manuálně rozsvěcet, nebo naopak, pokud by to zajišťovala automatika jen v momentě spuštění tlačítka RECORD esli by to zajišťovalo dostatečný klid těsně před a těsně po ukončení ostrého nahrávání ... taky mi není jasný esli by to bylo pro vnitřní účely studia - pro muzikanta aby věděl, že se jede, či pro nezúčasněné "čekající" na chodbě aby nehalasili ...
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky 
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zalezi na tom z jakyho to mas softu, kazdej soft se totiz chova v tomhle ohledu trochu jinak (i kdyz kluci z MEdiaportu to maji vychytany ze podle softu se to preprogramuje sadou SysExu). Ja mam na SAMPLITUDE vyvinuty PROMIS1, tedy PROgramovatelny MIdi Switcher
. V podstate to propojis MIDI kabelem s DAW a ono ti to na zaklade MIDI povelu (respektiva MMC) spina 2 rele (klidne nezavisle na sobe, jedno treba na PLAY a druhy na REC) + na dalsi rele na REC pripina 12V/1A (na cervene brzdove svetlo tolik popularni v mnoha nasich nahravacich studiich).
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Safa: To sis vyrobil nebo se to da nekde koupit? 
Viděl jsem jje že se prodávají ale cena kolem 5000 . Nevím,ale pokud máš alespon trochu šikovné ruce tak to lze v pohodě zrealizovat samovolně.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... mmno to jsme vyvinuli pro nase svetylka-chtive zakazniky ... a samozrejme ze se to da od nas i koupit.jardatop píše:Safa: To sis vyrobil nebo se to da nekde koupit?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,