Bubenik - spev
-
- Reklama
-
knobtweaker
- Uživatel

Bubenik - spev
Za vyzkoušení taky stojí Rode procaster, tam jsou opravdu mnimální přeslechy, ale je to trochu kus 
http://www.music-city.cz/eshop/rode-pro ... 3_104898_0
http://www.music-city.cz/eshop/rode-pro ... 3_104898_0
Bubenik - spev
jak to myslíš?safa píše:Pripadne muzu pujcit Beyer Opus 69 nebo Opus 89 ... ktery na zpivajici bubeniky fungujou taky skvele a velice spolehlive. Kdyztak se ozvi ...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Bubenik - spev
... hmm, vlastne ti ani nevimDrumer píše:jak to myslíš?safa píše:Pripadne muzu pujcit Beyer Opus 69 nebo Opus 89 ... ktery na zpivajici bubeniky fungujou taky skvele a velice spolehlive. Kdyztak se ozvi ...jako že spolehlivě utlumí vše?
![]()
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Bubenik - spev
Žádný mikrofon nebude ideální, čím lépe bude izolovat, tím více musí být ukázněný i bubeník. Každopádně ja Safova nabídka vynikající v tom, že vám je ochoten zapůjčit velmi vhodné kandidáty a bude to s čím porovnávat. Já bych neváhal, nakonec předpokládám že ty Opusy asi budou nejlepší. Srovnejte je s Audixem OM7 a uvidíte.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Bubenik - spev
Safa: Jak se s tebou mám domluvit na zapůjčení těch Opusu, kolik záloha? napiš mi pls podrobný info... S audixama je totiž malinkej problém a to, že vlhnou(uvnitř pře membránou je takoá síťka, na které se usazuje vlhkost, při puštěných parkách nebo vevnitř se to dá..), tudíž chceme s prvním panem zvukařem něco co vydrží i venkovní akce po 12 večerní hodine a tak chceme zkusit ten Opus, když splní požadavky, pak jej i vezmem.
Bubenik - spev
Safa: ještě by mě zajímala cena 4099 Sax, trumpet prosím. Díky
tady je můj mail, už mi tam jednou od vás přišly ty 4021: perdass@yahoo.co.uk
tady je můj mail, už mi tam jednou od vás přišly ty 4021: perdass@yahoo.co.uk
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Bubenik - spev
Teď jsem dělal zpívajívího bubeníka na klasickou SM58 a kupodivu se mi to zdálo dobré..je to hodně o tom bubeníkovi, musí umět na mikrofon zpívat a musí být hlasitý, pak je to vklidu.
Bubenik - spev
SM58 se mi neosvedcila, samozrejme je to v ramci moznosti pouzitelne, zalezi na velikosti podia apod.. taky jsem na ni ted o vikendu hral na pomerne velke stage a tam takovy problem nebyl, co sem slysel nasledne z vicestope nahravky...ale i co se tyce zvuku je např. ten audix uplně někde jinde... ale zase stoji o par kacek vic... jenze proste na mikrofonech se neda setrit, tak jako nicem jinem samosebou, ale na mikrofonech teprve ne... tam to všechno začíná, pokud pominu nástroje, v tomto případě hubu zpěváka... pokud jsou kvalitní mikrofony a nástroje, pak se zvukař nemusí tolik namáhat s kroucením, hraje to samo, to víme všichni a proto je u toho potřeba začít...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Bubenik - spev
... kdyz si pro ne prijdes osobne tak akorat podepises zapujcni papiry, obvykle zalohu neresime. Jinak PLS napis mi mailem na safa@audiopro.cz na kdy a co presne bys potreboval ... abych to nahodou nekomu neslibil (nebo nekdo z kolegu) na stejnej termin.perdass píše:Safa: Jak se s tebou mám domluvit na zapůjčení těch Opusu, kolik záloha? napiš mi pls podrobný info...
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,