aktivní bedny pro menší prostory
-
- Reklama
Jsme tříčlenná country kapela, používáme 2 X RCF 315A. Chtěli bychom na menší prostory - hospody, letní zahrádky, oslavy apod. koupit nějaké menší aktivky. Co by jste doporučili? Stačí BEHRINGER - EUROLIVE® B212A? A jaký basový repro je podle vás minimum, stačilo by jen 10 palců ? Díky za rady.
- Pavel Sedlák
- Uživatel

ART315A jsou velké ???
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Neni to zbytecne?? Vzdyt RCF 315 velke nejsou. Navic hrajou vyborne. S Behringrem se to snad ani srovnavat neda. A taky myslim ze ty RCF musi presne tem uvedenym prostoram naprosto vyhovovat 
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
Zbytečná investice do něčeho dalšího, natož do Uliho. 10" je malý, ale dobře hraje v ART310-A. Pokud tedy chcete za každou cenu něco pořídit tak tedy ty ART310-A, na větší akce poslouží jako odposlechy na malých akcích postačí a budou v záloze, kdyby měly 315-A nějakou poruchu apod.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Jojo chlapi, máte pravdu, já ještě zapoměl dodat že hrajeme bez odposlechů a menší bedny bych
použil v malých prostorech a jednu 315A bych dal na odposlech, při větších akcích malé by sloužili jako odposlechy.
Já to teď vidím na pořízení 2x 310A.
použil v malých prostorech a jednu 315A bych dal na odposlech, při větších akcích malé by sloužili jako odposlechy.
Já to teď vidím na pořízení 2x 310A.
V hodně malých prostorách se bez odposlechů možná i obejdete, venku oceníte ART310-A na monitorech, hraje celkem dost, je lehká a nezabere moc místa.
Ještě jse uvažoval o db technologies opera live 210, nejde mi o velikost bedny, spíš o nižší výkon.
a taky bohužel o finance, kterých ted není. Ale nechci jít do levných, které nehrají, hledám nějaký kompromis...
a taky bohužel o finance, kterých ted není. Ale nechci jít do levných, které nehrají, hledám nějaký kompromis...
ART310-A jsou rozhodně výborný poměr výkon/cena. V případě nouze slušně odehrají i trochu větší akce. Na momitory jsou taky tak akorát. Já bych neváhal a šetřil na ně.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... Frenku tys to poslouchal vedle sebe nebo vychazis z obecnych predsudku ? Kuprikladu B412DSP nebo B415DSP bych se vedle tech RCF 315 vubec nebal postavit, tyhle plastovky hrajou vyborne ... a to zustavam hodne pri zdi. Jinak nicmene B212A je mala lehka a skladna plastova aktivka, ktera sice dospodu moc nezahraje, ale to se od ni obvykle ani neceka (holt mala bedna). Co se tyce spolehlivosti tak pokud vim bez vyhrad (jeste to zitra v servisu schvalne overim). S tou RCF310 jsem ovsem nemel jsem tu cest srovnavat vedle sebe... docela rad bych si ji poslech jestli nekdo z majitelu budete mit cestu.Frenk píše:Neni to zbytecne?? Vzdyt RCF 315 velke nejsou. Navic hrajou vyborne. S Behringrem se to snad ani srovnavat neda.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, aktivní bedny pro menší prostory
Koupil jsem RCF 310A a první dojem z poslechu je skvělý, ještě uvidíme na akci. Jen mne zarazila jedna věc - když jsem porovnal zvuk 315A a nové 310A, byla 315A evidetně méně basová. Je to možné? Zkoušel jsem to v uzavřené místnosti, obě bedny na zemi. Nemůže být ta 315A vadná?
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Guitrs: To se mozna muze zdat. Kdyz ta bedna hraje potichu, tak ta 15" muze basovat mene vyrazneji nez 10". Zkus to nekde venku.
No primo vedle sebe jsem to opravdu nemel moznost poslouchnout. Ale z vlastni zkusenosti RCF jakekoli jsem slysel hraly vzdy vyborne, coz se o Behringeru takhle rict neda. Nicneme nevylucuju ze maji i zvukove srovnatelne bedny (ale ty o kterych bylo psano B212A se me ale opravdu nelibily)safa píše:... Frenku tys to poslouchal vedle sebe nebo vychazis z obecnych predsudku ? Kuprikladu B412DSP nebo B415DSP bych se vedle tech RCF 315 vubec nebal postavit, tyhle plastovky hrajou vyborne ... a to zustavam hodne pri zdi. Jinak nicmene B212A je mala lehka a skladna plastova aktivka, ktera sice dospodu moc nezahraje, ale to se od ni obvykle ani neceka (holt mala bedna). Co se tyce spolehlivosti tak pokud vim bez vyhrad (jeste to zitra v servisu schvalne overim). S tou RCF310 jsem ovsem nemel jsem tu cest srovnavat vedle sebe... docela rad bych si ji poslech jestli nekdo z majitelu budete mit cestu.Frenk píše:Neni to zbytecne?? Vzdyt RCF 315 velke nejsou. Navic hrajou vyborne. S Behringrem se to snad ani srovnavat neda.
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... nic ve zlymFrenk píše:No primo vedle sebe jsem to opravdu nemel moznost poslouchnout. Ale z vlastni zkusenosti RCF jakekoli jsem slysel hraly vzdy vyborne, coz se o Behringeru takhle rict neda. Nicneme nevylucuju ze maji i zvukove srovnatelne bedny
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,