Soundcraft M12
-
- Reklama
Soundcraft M12
Chtěl bych se zeptat jaký mate názor na tentu pultík ..... sám ho používám a sem sním docela spokojen.
Soundcraft M12
Tak jestli máš na mysli SOUNDCRAFT 12.2 Spirit , možná je to předchůdce M12=tak ho mám už 15 let v akcích a bez závad , jen je mi už DOST malej (dětskej)
Zvukař Gustav
Zvukař Gustav
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Soundcraft M12
to Gustav: Bingo !
Sushi je školák a M12 k němu krásně pasuje
Sushi je školák a M12 k němu krásně pasuje
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Soundcraft M12
možná je ale mě vyhovuje ... no a dětskej je no ale dá se snim slušně pracovat.... zvučil jsem sním Vibrathor a stačilo to .... ještě k tomu byl slušnej zvukGustav píše:Tak jestli máš na mysli SOUNDCRAFT 12.2 Spirit , možná je to předchůdce M12=tak ho mám už 15 let v akcích a bez závad , jen je mi už DOST malej (dětskej)![]()
Zvukař Gustav
Naposledy upravil(a) suhsi dne úte 09. čer 2009 22:21:04, celkem upraveno 1 x.
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Soundcraft M12
Klid suhsi, nikdo to špatně nemyslel 
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Soundcraft M12
No proč ne?Narozdíl od jiných je to prostě dostačující stroj ........ co o něm chceš vědět?suhsi píše:Chtěl bych se zeptat jaký mate názor na tentu pultík ..... sám ho používám a sem sním docela spokojen.
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
Soundcraft M12
No já o něm vim dost ... jen tu vedu diskuzi jak se vám líbi a jetsli ste sním spokojeny , pozitivní nebo negativí věci na tom pultu...... mimochodem ty si mě někdy slyšel zvučit ????
Soundcraft M12
Zdarec.
Nenapsal by sem někdo nějakou recenzi na tenhle mixpult? klady zápory a tak? cystám se ho pořídit.
Díky moc.
Nenapsal by sem někdo nějakou recenzi na tenhle mixpult? klady zápory a tak? cystám se ho pořídit.
Díky moc.
RCF, A&H, AKG, Radial, SommerCable, Neutrik, Amphenol, Hercules, Lexicon,...
- jerry.hadr
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Soundcraft M12
Klady:
- pritomnost digi vystupu (nezkousel jsem kvalitu)
- 4 stereo savle + 4 returny (dostatecna zasoba na "oklavesovanou" kapelu)
- direct outy (pre/post)
- prijemny zvukovy projev, i kdyz mi prijde, ze starsi SX nebo FX rady hraly "barevneji"
- potesi signalova ledka na savlich
- interni zdroj a dobre odstineni od ruseni (volajici mobil polozeny primo na pultu neni nikde slyset)
Zapory:
- rozestup konektoru je vetsi nez rozestup savli pod nimi, takze to smerem doprava nesedi, coz znesnadnuje to vizualni orientaci
- nechutne hrackoidne provedene cudliky na otocnych potenciometrech. Vylejzaji samovolne.
- nema skupiny
- zdirka na sluchatka je na pomerne nepraktickem miste
- stejnobarevna mutovaci, PFL a DirPre tlacitka u savli, opet trochu neprakticke na orientaci
- neprakticke rozmisteni main XLR, pokud jsou oba konektory zapojene, neda se dostat k pojistce od spodniho, jsou natesno
- u tehle rady nechapu proc maji napevno 2 post auxy. Dle meho mohl stacit jeden pevne post (jako ma SX,FX) a nebo jeden post a jeden prepinatelny. Dovedu si predstavit, ze bych potreboval dalsi odposlechovou cestu nez dalsi efektovou. Ale to by mozna byl zaklad na delsi diskuzi...
- za cenu noveho (plus neco malo navrch) bych se mozna radsi snazil sehnat starsi AH Wizard 16:2 (vyrazne lepsi zvuk, 6x aux, lepsi ekvalizer, pad, novejsi dokonce maji fantom po savlich myslim, indikace mute/pfl ledkou u tlacitka, konektor na lampicku, interni jakz-takz efektak, ...)
- pritomnost digi vystupu (nezkousel jsem kvalitu)
- 4 stereo savle + 4 returny (dostatecna zasoba na "oklavesovanou" kapelu)
- direct outy (pre/post)
- prijemny zvukovy projev, i kdyz mi prijde, ze starsi SX nebo FX rady hraly "barevneji"
- potesi signalova ledka na savlich
- interni zdroj a dobre odstineni od ruseni (volajici mobil polozeny primo na pultu neni nikde slyset)
Zapory:
- rozestup konektoru je vetsi nez rozestup savli pod nimi, takze to smerem doprava nesedi, coz znesnadnuje to vizualni orientaci
- nechutne hrackoidne provedene cudliky na otocnych potenciometrech. Vylejzaji samovolne.
- nema skupiny
- zdirka na sluchatka je na pomerne nepraktickem miste
- stejnobarevna mutovaci, PFL a DirPre tlacitka u savli, opet trochu neprakticke na orientaci
- neprakticke rozmisteni main XLR, pokud jsou oba konektory zapojene, neda se dostat k pojistce od spodniho, jsou natesno
- u tehle rady nechapu proc maji napevno 2 post auxy. Dle meho mohl stacit jeden pevne post (jako ma SX,FX) a nebo jeden post a jeden prepinatelny. Dovedu si predstavit, ze bych potreboval dalsi odposlechovou cestu nez dalsi efektovou. Ale to by mozna byl zaklad na delsi diskuzi...
- za cenu noveho (plus neco malo navrch) bych se mozna radsi snazil sehnat starsi AH Wizard 16:2 (vyrazne lepsi zvuk, 6x aux, lepsi ekvalizer, pad, novejsi dokonce maji fantom po savlich myslim, indikace mute/pfl ledkou u tlacitka, konektor na lampicku, interni jakz-takz efektak, ...)
Zastoupeni Coda Audio pro ČR, http://www.codaaudio.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Spojaři všech zemí proletujte se!
http://www.pro-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Soundcraft M12
Tý jo teď si mě docela nahlodal...
Ty auxy mě trochu štvou, ale myslím že by mi to stačilo
Celkově rozložení mixu je asi hodně o zvyku..
Výstup na sluchátka se mi dole líbí
Jen mě zarazily ty poťáky
To jsou ty otočný potenciometry opravdu tak zlý?
Díky!
Ty auxy mě trochu štvou, ale myslím že by mi to stačilo
Celkově rozložení mixu je asi hodně o zvyku..
Výstup na sluchátka se mi dole líbí
Jen mě zarazily ty poťáky
To jsou ty otočný potenciometry opravdu tak zlý?
Díky!
RCF, A&H, AKG, Radial, SommerCable, Neutrik, Amphenol, Hercules, Lexicon,...
- jerry.hadr
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Soundcraft M12
potaky jako takove spatne nevypadaji. Nelibi se mi ty krytky, je to takova humusguma a moc natesno nesedi. Kdyz uz jsem srovnaval s tim Wizardem, tak ten ma konstrukcni vychytavku, ze ma potaky ke krycimu plechu prichycene matkou. Takze kdyz ti do mixu neco (nekdo) spadne, tak je nevylomi z PCB uvnitr. (Dluzno dodat, ze zminovane SX, FX matky taky nemaji.)
Zastoupeni Coda Audio pro ČR, http://www.codaaudio.cz" onclick="window.open(this.href);return false;